Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tym bardziej trzeba umiescic w dt chociaz jednego skoro jest szansa. Nie rozumiem w takim razie po co ten watek... W sprawie sterylki tez pewnie nic sie nie dzieje.
Szkoda ze nie blizej i nie na dluzej... a nie bedzie szkoda jak pojedzie ze szczeniakami do Myslowic? Zdecydujcie cos albo dajcie spokoj.

Posted

[quote name='Agata69']No tym bardziej trzeba umiescic w dt chociaz jednego skoro jest szansa. Nie rozumiem w takim razie po co ten watek... W sprawie sterylki tez pewnie nic sie nie dzieje.
Szkoda ze nie blizej i nie na dluzej... a nie bedzie szkoda jak pojedzie ze szczeniakami do Myslowic? Zdecydujcie cos albo dajcie spokoj.

Agata69, to nie tak. Robimy co możemy. Klaudia się nie sklonuje, ja też nie jestem na miejscu. Nawet transportu nie mamy. Trochę cierpliwości, naprawdę robimy co możemy....

Póki co zapraszam na wydarzenie na fb: https://www.facebook.com/events/309874875771285/?context=create

Posted (edited)

[quote name='Agata69']No tym bardziej trzeba umiescic w dt chociaz jednego skoro jest szansa. Nie rozumiem w takim razie po co ten watek... W sprawie sterylki tez pewnie nic sie nie dzieje.
Właśnie wróciłam z punktu. Dramat , nowe psy, dwa maleńkie szczeniaki:( Klaudia dociera tam około 19.30- 20 -tej.
Trzeba te psy wyciągać bo to się źle skończy. Jeśli jest szansa to trzeba sunię zabrać na cito.
Transport jest konieczny i gotowe.
Proszę Cioteczki o zorganizowanie wyjazdu suni. Ja nie dam już rady bo wyjeżdżam do córki, fizycznie nie pomogę.
Ktoś musi tam pojechać, w dzień i zabrać sunię. Trzeba odbarczyć Klaudię, bo ta Dziewczyna się wykończy.

Edited by ewu
Posted

Pani Basiu - dziękuję,ale nie wykończę się - przecież ja absolutnie nic w żadnej sprawie nie robię ;)
Najprawdopodobniej będzie można wieźć sunie do lecznicy - z rana będę dzwonić potwierdzić,że miejsce jest.
Lecznica jest w Bielsku.
Pomoże ktoś z transportem jak będzie wszystko potwierdzone...?
Sunia jest ogromna (w sensie brzuch)

Posted (edited)

Niech ktos wezie te szczeniaki. W jakim one wieku? Moze masz zdjecia tych maluchow.
Zastanawiam sie czy nie dalabym rady wziac jednego z sunia.
dziewczyny, ruszcie sie... kurewski swiat.

Edited by Agata69
Posted

Szczeniaczki - Panienki dwie śliczne.
Będzie dzisiaj wątek.
Ale teraz do pracy muszę się zbierać...
Trafiły z rodzicami do nas - po rodziców Państwo przyszli - dziewczynki zostawiali - bardzo źle to znoszą...

Posted

Słuchajcie, ja mogę wziąć jedną sunię dorosłą na bdt.
Maluszki prześliczne, ale moje psy nie lubią szczeniaków :-( Może by ich nie zjadły, ale po co mają je niepotrzebnie stresować.

Od niedzieli jestem na długich wakacjach w moim domu na wsi pod Przasnyszem. Problem w tym, że nie mam tam jeszcze internetu.
Kolejna próba zainstalowania internetu spełzła na niczym, ale jeszcze będę próbować, bo bez dogo żyć nie mogę.
Krótko mówiąc net mam do piątku. Pozostaje telefon i malagos po sąsiedzku ;)

Nie bardzo mam tam możliwość wysterylizowania suczki w trybie natychmiastowym, bo najbliższy sensowny wet to dr Ślusarz w Ostrołęce,
który ciacha suczki malagos ( a więc sprawdzony ).

Tak więc mogę wziąć brzuchatą bez brzucha lub tę drugą co śpi na betonie przed budą.
I co z transportem ?

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Słuchajcie, ja mogę wziąć jedną sunię dorosłą na bdt.
Maluszki prześliczne, ale moje psy nie lubią szczeniaków :-( Może by ich nie zjadły, ale po co mają je niepotrzebnie stresować.

Od niedzieli jestem na długich wakacjach w moim domu na wsi pod Przasnyszem. Problem w tym, że nie mam tam jeszcze internetu.
Kolejna próba zainstalowania internetu spełzła na niczym, ale jeszcze będę próbować, bo bez dogo żyć nie mogę.
Krótko mówiąc net mam do piątku. Pozostaje telefon i malagos po sąsiedzku ;)

Nie bardzo mam tam możliwość wysterylizowania suczki w trybie natychmiastowym, bo najbliższy sensowny wet to dr Ślusarz w Ostrołęce,
który ciacha suczki malagos ( a więc sprawdzony ).

Tak więc mogę wziąć brzuchatą bez brzucha lub tę drugą co śpi na betonie przed budą.
I co z transportem ?

Super, transport być może do Wawy by był, muszę zapytać, ale to nic pewnego.

Posted

o, widzę, ze Mazowszanka działa :)
Jeśli by ktoś chciał poręczenia za ten bdt, to JA RĘCZĘ.
Na wsi u Gosi tymczasowicz będzie miał raj, dom, duży ogród i wyłączność pańci dla siebie.

Posted

Mazowszanka byłoby cudownie. Słuchajcie, jakby się transport nie znalazł to zawiozę sunię do Bielska jutro, może być? Szukajmy transport do Mazowszanki!!!

Posted

Mazowszanka napisał(a):
W poście wyżej _Lara coś pisze o transporcie.

Ja pojadę, prosiłabym tylko o dofinansowanie benzyny :(

P.S. W aucie jechał Kuki, a miał parwo - czyściłam tył auta, ale czy to nie będzie ryzykowne? :/