yucca Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Do Koszalina to ok 650 km... Szkoda, że nie ma nic bliżej, albo na dłużej :roll: Quote
Agata69 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 No tym bardziej trzeba umiescic w dt chociaz jednego skoro jest szansa. Nie rozumiem w takim razie po co ten watek... W sprawie sterylki tez pewnie nic sie nie dzieje. Szkoda ze nie blizej i nie na dluzej... a nie bedzie szkoda jak pojedzie ze szczeniakami do Myslowic? Zdecydujcie cos albo dajcie spokoj. Quote
__Lara Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 [quote name='Agata69']No tym bardziej trzeba umiescic w dt chociaz jednego skoro jest szansa. Nie rozumiem w takim razie po co ten watek... W sprawie sterylki tez pewnie nic sie nie dzieje. Szkoda ze nie blizej i nie na dluzej... a nie bedzie szkoda jak pojedzie ze szczeniakami do Myslowic? Zdecydujcie cos albo dajcie spokoj. Agata69, to nie tak. Robimy co możemy. Klaudia się nie sklonuje, ja też nie jestem na miejscu. Nawet transportu nie mamy. Trochę cierpliwości, naprawdę robimy co możemy.... Póki co zapraszam na wydarzenie na fb: https://www.facebook.com/events/309874875771285/?context=create Quote
ewu Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 (edited) [quote name='Agata69']No tym bardziej trzeba umiescic w dt chociaz jednego skoro jest szansa. Nie rozumiem w takim razie po co ten watek... W sprawie sterylki tez pewnie nic sie nie dzieje. Szkoda ze nie blizej i nie na dluzej... a nie bedzie szkoda jak pojedzie ze szczeniakami do Myslowic? Zdecydujcie cos albo dajcie spokoj. Właśnie wróciłam z punktu. Dramat , nowe psy, dwa maleńkie szczeniaki:( Klaudia dociera tam około 19.30- 20 -tej. Trzeba te psy wyciągać bo to się źle skończy. Jeśli jest szansa to trzeba sunię zabrać na cito. Transport jest konieczny i gotowe. Proszę Cioteczki o zorganizowanie wyjazdu suni. Ja nie dam już rady bo wyjeżdżam do córki, fizycznie nie pomogę. Ktoś musi tam pojechać, w dzień i zabrać sunię. Trzeba odbarczyć Klaudię, bo ta Dziewczyna się wykończy. Edited June 18, 2012 by ewu Quote
ewu Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 W najgorszej sytuacji jest ta sunieczka i szczenięta. One nie wytrzymają długo...( Quote
ewu Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Mazowszanka napisał(a):ewu, wysłałam Ci PW Już czytam. Quote
Klaudus__ Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Pani Basiu - dziękuję,ale nie wykończę się - przecież ja absolutnie nic w żadnej sprawie nie robię ;) Najprawdopodobniej będzie można wieźć sunie do lecznicy - z rana będę dzwonić potwierdzić,że miejsce jest. Lecznica jest w Bielsku. Pomoże ktoś z transportem jak będzie wszystko potwierdzone...? Sunia jest ogromna (w sensie brzuch) Quote
Agata69 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 (edited) Niech ktos wezie te szczeniaki. W jakim one wieku? Moze masz zdjecia tych maluchow. Zastanawiam sie czy nie dalabym rady wziac jednego z sunia. dziewczyny, ruszcie sie... kurewski swiat. Edited June 19, 2012 by Agata69 Quote
Klaudus__ Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Szczeniaczki - Panienki dwie śliczne. Będzie dzisiaj wątek. Ale teraz do pracy muszę się zbierać... Trafiły z rodzicami do nas - po rodziców Państwo przyszli - dziewczynki zostawiali - bardzo źle to znoszą... Quote
Mazowszanka13 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Słuchajcie, ja mogę wziąć jedną sunię dorosłą na bdt. Maluszki prześliczne, ale moje psy nie lubią szczeniaków :-( Może by ich nie zjadły, ale po co mają je niepotrzebnie stresować. Od niedzieli jestem na długich wakacjach w moim domu na wsi pod Przasnyszem. Problem w tym, że nie mam tam jeszcze internetu. Kolejna próba zainstalowania internetu spełzła na niczym, ale jeszcze będę próbować, bo bez dogo żyć nie mogę. Krótko mówiąc net mam do piątku. Pozostaje telefon i malagos po sąsiedzku ;) Nie bardzo mam tam możliwość wysterylizowania suczki w trybie natychmiastowym, bo najbliższy sensowny wet to dr Ślusarz w Ostrołęce, który ciacha suczki malagos ( a więc sprawdzony ). Tak więc mogę wziąć brzuchatą bez brzucha lub tę drugą co śpi na betonie przed budą. I co z transportem ? Quote
Lobaria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Mazowszanka napisał(a):Słuchajcie, ja mogę wziąć jedną sunię dorosłą na bdt. Maluszki prześliczne, ale moje psy nie lubią szczeniaków :-( Może by ich nie zjadły, ale po co mają je niepotrzebnie stresować. Od niedzieli jestem na długich wakacjach w moim domu na wsi pod Przasnyszem. Problem w tym, że nie mam tam jeszcze internetu. Kolejna próba zainstalowania internetu spełzła na niczym, ale jeszcze będę próbować, bo bez dogo żyć nie mogę. Krótko mówiąc net mam do piątku. Pozostaje telefon i malagos po sąsiedzku ;) Nie bardzo mam tam możliwość wysterylizowania suczki w trybie natychmiastowym, bo najbliższy sensowny wet to dr Ślusarz w Ostrołęce, który ciacha suczki malagos ( a więc sprawdzony ). Tak więc mogę wziąć brzuchatą bez brzucha lub tę drugą co śpi na betonie przed budą. I co z transportem ? Super, transport być może do Wawy by był, muszę zapytać, ale to nic pewnego. Quote
malagos Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 o, widzę, ze Mazowszanka działa :) Jeśli by ktoś chciał poręczenia za ten bdt, to JA RĘCZĘ. Na wsi u Gosi tymczasowicz będzie miał raj, dom, duży ogród i wyłączność pańci dla siebie. Quote
__Lara Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Mazowszanka byłoby cudownie. Słuchajcie, jakby się transport nie znalazł to zawiozę sunię do Bielska jutro, może być? Szukajmy transport do Mazowszanki!!! Quote
Mazowszanka13 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 A da radę ją po drodze ciachnąć ? Mogę zgłosić do Soemy. Quote
Lobaria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Klaudia ma umówionego weta w Bielsku-Białej, ale nie ma transpotru, aby sunię przewieźć!!! Quote
Mazowszanka13 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 W poście wyżej _Lara coś pisze o transporcie. Quote
__Lara Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Mazowszanka napisał(a):W poście wyżej _Lara coś pisze o transporcie. Ja pojadę, prosiłabym tylko o dofinansowanie benzyny :( P.S. W aucie jechał Kuki, a miał parwo - czyściłam tył auta, ale czy to nie będzie ryzykowne? :/ Quote
ewakrakow Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 na jak długo sunia może zostać w bdt u Mazowszanki? Quote
Mazowszanka13 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Najlepiej do końca września, ale jak domu nie znajdzie to na ulicę nie wyrzucę. Quote
ewakrakow Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 to super, to niemało czasu jest, sporo można zdziałać:) Quote
__Lara Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Mazowszanka napisał(a):Ile potrzeba ? Ostatnio jak jechałam to z 50zł poszło. mmmonika pisała o sfinansowaniu sterylki suni, dostała nr konta? Quote
Recommended Posts