Mazowszanka13 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Pojawiło się światełko w tunelu :) Jak będę pewna na 100 % to napiszę. Quote
Lobaria Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mazowszanka napisał(a):Pojawiło się światełko w tunelu :) Jak będę pewna na 100 % to napiszę. Kciukasy trzymane :) Quote
Poker Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 A może ktoś z Wrocławia zgodzi się za zwrot kosztów paliwa zawieźć sunię do Świdnicy? Quote
asiuniab Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 trzeba szukać, a tymczasem trzymam kciuki; Quote
malagos Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Lobaria napisał(a):Nie załamuj się tylko!!! Znajdziemy rozwiązanie:) No pewnie :) a potem.......... pójdziemy na duże piwo :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Poker']A może ktoś z Wrocławia zgodzi się za zwrot kosztów paliwa zawieźć sunię do Świdnicy? Właśnie tak ! Światełko w tunelu to sunia2000 :loveu:, która w piątek wieczorem zajedzie do terierfanki i porwie Lilkę do Świdnicy :multi: Świdniczanko, szykuj chałupkę na przyjazd Lilki w piątek wieczorem :) Quote
asiuniab Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Mazowszanka']Właśnie tak ! Światełko w tunelu to sunia2000 :loveu:, która w piątek wieczorem zajedzie do terierfanki i porwie Lilkę do Świdnicy :multi: Świdniczanko, szykuj chałupkę na przyjazd Lilki w piątek wieczorem :) oj jak super, też bym to z chęcią uczyniła, ale...... ale fajnie, że się udało coś zorganizować:) Quote
Mazowszanka13 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 asiuniab napisał(a):oj jak super, też bym to z chęcią uczyniła, ale...... ale fajnie, że się udało coś zorganizować:) Ty masz inne zadanie do wykonania :) Quote
AtaO Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mazowszanko Wykonałaś dzisiaj kawał dobrej roboty.....brawo!!!:Cool!: Quote
Mazowszanka13 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='AtaO']Mazowszanko Wykonałaś dzisiaj kawał dobrej roboty.....brawo!!!:Cool!: Dziękuję :) I w związku z tym idę spać. Quote
Świdniczanka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [FONT='arial black']WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM, KTÓRZY ZAOFEROWALI SIĘ POMÓC, A SZCZEGÓLNIE TOBIE, MAZOWSZANKO! [/FONT] [FONT=arial] Jestem pewna, że Lilka w naszym domu zazna ciepła i miłości. Oczywiście, zaraz po dotarciu Lilki dam znać tu na forum, czy wszystko w porządku, jak się Lilka czuje w nowym domku. Rzeczywiście, ten tydzień zżarł nam "trochę" nerwów, ale było warto. :) [FONT=arial black]Mazowszanko[FONT=arial], a w jakie miejsce Lilka zostanie dowieziona? A i jeszcze pytanie, dawałaś jej może kiedyś surowe żółtko na sierść? Ile razy dziennie je, czy lepiej może, by miała cały czas jedzenie w misce? Nie wiem właśnie jak jest nauczona. [/FONT][/FONT] [/FONT] Quote
AtaO Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mazowszanka napisał(a):Dziękuję :) I w związku z tym idę spać. Zasłużyłaś na odpoczynek:klacz:. Kolorowych snów.....:sleep2: Quote
asiuniab Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Świdniczanka napisał(a):[FONT=arial black]WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM, KTÓRZY ZAOFEROWALI SIĘ POMÓC, A SZCZEGÓLNIE TOBIE, MAZOWSZANKO! [/FONT] [FONT=arial] Jestem pewna, że Lilka w naszym domu zazna ciepła i miłości. Oczywiście, zaraz po dotarciu Lilki dam znać tu na forum, czy wszystko w porządku, jak się Lilka czuje w nowym domku. Rzeczywiście, ten tydzień zżarł nam "trochę" nerwów, ale było warto. :) [FONT=arial black]Mazowszanko[FONT=arial], a w jakie miejsce Lilka zostanie dowieziona? A i jeszcze pytanie, dawałaś jej może kiedyś surowe żółtko na sierść? Ile razy dziennie je, czy lepiej może, by miała cały czas jedzenie w misce? Nie wiem właśnie jak jest nauczona. [/FONT][/FONT] [/FONT] Witaj, nie wątpię, że Lilka zazna u Was ciepła i miłości i bardzo prosimy o odwiedzanie wątku i na bieżąco relacjonowanie co u tej gwiazdki słychać; Quote
paula_t Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Świetna robota Mazowszanko!!!:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Tak, bardzo prosimy nowy domeczek Lilki o informacje i o zdjęcia, bo największą radością jest psiak w swoim własnym domku, ze swoimi ludźmi...po prostu szczęśliwy... Quote
Mazowszanka13 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Lilka zostanie zawieziona bezpośrednio do domu, dałam sunii2000 (Patrycji) Twoje namiary, Świdniczanko. Ona na pewno zadzwoni jak będzie jechać. Ja się z nią rozliczę ( paliwo) po fakcie. Ja Lilce daję jeść dwa razy dziennie, rano około 6-7 i potem ok.16-ej. Ten ostatni posiłek jest chyba za wcześnie, bo potem z samego rana musi wyjść. Myślę, że można czas drugiego posiłku przesunąć na póżniejszą godzinę. Ale stopniowo, bo śmiertelnie głodny pies nie da żyć ( u mnie x 3 ). O pełnej misce przez cały dzień nie ma co marzyć, bo ona wciąga wszystko co ma na widoku. W czasie jedzenia najlepiej jej nie przeszkadzać, bo jest bardzo nerwowa. I wychodząc z domu, czy na noc też lepiej chować jedzenie. Nie wiem czy ona wskakuje na stół, ale rano poduszki z krzeseł często leżą na podłodze. Myślę, że ona pamięta czasy wielkiego głodu i jedzenie to dla niej rzecz święta. Quote
Mazowszanka13 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Jestem bardzo podbudowana postawą wrocławskich dogomaniaczek. Dziś rano dostałam kolejne oferty pomocy od figuni i fochu. Dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim:Rose: Quote
Świdniczanka Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Super :) Koło której godziny możemy Lilki się spodziewać, i chyba uda się od razu zapłacić, więc ile mniej-więcej mamy naszykować? Quote
__Lara Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ale się super udało, brawo Mazowszanko za tak świetną akcję!!! :) :) :) Quote
Lobaria Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Mazowszanka']Jestem bardzo podbudowana postawą wrocławskich dogomaniaczek. Dziś rano dostałam kolejne oferty pomocy od figuni i fochu. Dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim:Rose: Wspaniałą "robotę" wykonałaś :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 (edited) Około 40 zł, ale pewność będzie po akcji :) Facet wyjeżdża o13.30, na podróż liczy 4 godziny. Nie wiem ile jest z Wrocławia do Świdnicy. Ale życie pokazuje, że zwykle takie podróże trwają dłużej niż się planuje. Myślę, że kolejne osoby będą informowały się sms-ami. Wszyscy się cieszą, a mnie jakoś smutno się robi. Edited August 30, 2012 by Mazowszanka Quote
asiuniab Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Mazowszanka napisał(a):Około 40 zł, ale pewność będzie po akcji :) Facet wyjeżdza 0 13.30, na podróż liczy 4 godziny. Nie wiem ile jest z Wrocławia do Świdnicy. Ale życie pokazuje, że zwykle takie podróże trwają dłużej niż się planuje. Myślę, że kolejne osoby będą informowały się sms-ami. Wszyscy się cieszą, a mnie jakoś smutno się robi. z Wrocławia do Świdnicy jest jakieś 50km to ok. 30 min. drogi, oczywiście w zależności od tego o jakiej porze chce się tam dostać; Quote
Lobaria Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Mazowszanka napisał(a): Wszyscy się cieszą, a mnie jakoś smutno się robi. Nie dziwota - byłaś z Lilką trochę - ja po 3 dniach z Faguniem do dziś staram się suszyć oczy, ale nie wychodzi :( Quote
asiuniab Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 no to widzę, że ja mam troszkę szczęścia, że Masajunia jest w moim mieście i się umawiamy z masajową rodzinką i Masajkiem na widzenia:) już w przyszłym tygodniu będziemy się widzieć, choć przyznam że myślę o Nim często; Quote
AtaO Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Lileczko, czyli dzisiejsza noc jest Twoją ostatnią u Mazowszanki:placz:. Jutro wyjeżdżasz do Twojego DS......Ja osobiście to nie wiem czy się cieszyć....zawsze obawiam się takich zmian...o Lilkę byłam całkowicie spokojna kiedy była u Ciebie, wiedziałam, że jest w bardzo dobrych rękach...no i jeszcze ta długa podróż.....ciężki i stresujący dzień przed nami. Bądź szczęśliwa i grzeczna w nowym domku. Będę tu regularnie zaglądać i czytać wieści o Tobie.... Trzymam kciuki za szczęśliwą jutrzejszą podróż :kciuki:. Quote
Recommended Posts