Mazowszanka13 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ja też tak pomyślałam. Znalazłam na wątku dolnośląskim [B]michelle04 [/B]z Dzierżoniowa. Ale poczekajmy na [B]AtaO[/B], która rozmawiała wcześniej z [B]Kora78[/B], aby upewnić się, że z Korą nic nie wyszło. Brzmi to jak jakiś szyfr z filmu sensacyjnego.Te ksywki. Lilka forsiasta, możemy zapłacić za benzynę :) Quote
AtaO Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Dziewczyny, nie ma sprawy jak jest ktoś w miarę blisko i do tego jeszcze chętny na taką wizytę, to załatwiajcie. Szkoda czasu, bo jeszcze może Pani zrezygnuje z Lilki i zaadoptuje innego psiaka (pewnie też w potrzebie). Nie jestem tylko pewna czy Lilka będzie chciała opuścić Mazowszankę - pewnie myśli sobie, że to już Jej domek no i ukochana Pańcia :). Dajcie tylko znać, wtedy ja skontaktuje się z Kora78 i przekażę, że już sprawa nieaktualna. Quote
Mazowszanka13 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Napisałąm PW do michelle04. Nie piszmy jeszcze do Kory78, ani do Pani. Poczekajmy na odpowiedż Quote
AtaO Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Mazowszanka napisał(a):Napisałąm PW do michelle04. Nie piszmy jeszcze do Kory78, ani do Pani. Poczekajmy na odpowiedż Spoko, na razie czekamy kto pierwszy będzie mógł przeprowadzić wizytę :) Quote
Nadziejka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 :modla:sciskamy mocno:thumbs: cudna niunieczka jest Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Mazowszanka napisał(a):Napisałąm PW do michelle04. Nie piszmy jeszcze do Kory78, ani do Pani. Poczekajmy na odpowiedż dzisiaj michelle jedzie ze swoim podopiecznym Marianem do wrocławia na ściągnięcie gipsu i konsultacje, więc może na dogo zaglądnąć nieco później, trzeba uzbroić się w cierpliwość; Quote
Mazowszanka13 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Sarenką byłam, ale utyłam. Dzisiaj przyjrzałam się Lilce i stwierdziłam, że ma coraz mniej z reklamowanej w ogłoszeniach sarenki. Chyba będzie musiała na dietę odchudzającą przejść. Co do wizyt PA to czekamy, która z dziewczyn odezwie się pierwsza. Byleby Pani nie rozmyśliła się.Z drugiej strony takie czekanie to też pewnego rodzaju sprawdzian. Quote
AtaO Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 A no to prawda, widać jak Jej dogadzasz....:) Okrąglutka nam się zrobiła Lileczka;) Quote
malagos Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 oj, tam, okrąglutka! Najwyzej napiszemy, ze wyglada nie jak sarenka, ale jak samiczka łosia, no.... ta.... klępa :oops: :diabloti: Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ale dziewczyny, czy lubicie takie wieszaki, ja wolę okrągłości u kobiet;) Quote
Mazowszanka13 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 __Lara napisał(a):Jakby co to mam tel do michelle04 ;) Ja jej nie znam, trochę krepuję się ponaglać ją telefonem. Suczka sarenka lepiej brzmi niż suczka klempa. Ale rzeczywiście te jej okrągłości są bardzo sexy, szczególnie jak kręci doopeczką :) Quote
AtaO Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ej tam......, Lilka ani wieszak ani specjalnie utyta, taka sobie w sam raz dziewczyna :) Quote
malagos Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Mazowszanka']Ja jej nie znam, trochę krepuję się ponaglać ją telefonem. Suczka sarenka lepiej brzmi niż suczka klempa. Ale rzeczywiście te jej okrągłości są bardzo sexy, szczególnie jak kręci doopeczką :) Cholerka, tę "klępę" to mi word poprawił z "klempy".......... Quote
Mazowszanka13 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 malagos napisał(a):Cholerka, tę "klępę" to mi word poprawił z "klempy".......... Sprawdziłam w słowniku, rzeczywiście jest klępa. Całe życie byłam przekonana, że żona łosia to klempa. Człowiek uczy się do starości. Quote
asiuniab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Mazowszanka napisał(a):Sprawdziłam w słowniku, rzeczywiście jest klępa. Całe życie byłam przekonana, że żona łosia to klempa. Człowiek uczy się do starości. do dojrzałości, gdzie tam wspominać o starości:) Quote
Mazowszanka13 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 asiuniab napisał(a):do dojrzałości, gdzie tam wspominać o starości:) Dziekuję za komplement :) Przed chwilą dzwoniła do mnie Pani chętna na Lilkę. Ktoś do niej dzwonił i nie nagrał się ( to byłam ja ). Pani bała się, że to wolontariuszka nie mogła dodzwonić się. To dobry znak :) Kurczę, żeby tego nie przedłużać. Już zaczynam się denerwować. Dobrze, że melisę mam pod reką w ogródku. Quote
__Lara Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Mazowszanka napisał(a):Sprawdziłam w słowniku, rzeczywiście jest klępa. Całe życie byłam przekonana, że żona łosia to klempa. Człowiek uczy się do starości. A ja w ogóle nie znałam takiego słówka :eviltong: :cool3: Też się już denerwuję.... Quote
malagos Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='__Lara']A ja w ogóle nie znałam takiego słówka :eviltong: :cool3: Też się już denerwuję.... Boś młoda, dziewczynko :) :evil_lol: Rany, coś już wiadomo, kto i kiedy te panią odwiedzi?..... Quote
Mazowszanka13 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Przepraszam za prywatę, ale założyłam swój pierwszy w życiu wątek ( nie licząc bazarkowych), choć pies nie całkiem jest "mój". Znalazła go Mortes w bogatej podkieleckiej miejscowości Morawicy, gdzie mieszkańcy postanowili rozwiązać problem bezdomności kamieniami. Na szczęście im się nie udało. www.dogomania.pl/forum/threads/231113-MOREK-słaniający-się-z-głodu-pies-na-szosie-E7 Zajrzyjcie do niego, proszę :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Nadal nie wiadomo kto zrobi wizytę PA. Dostałam od asiuniab namiar na osobę z fejsbuka, która co prawda robi wizyty na północ od Wrocławia, ale może się zlituje i skieruje się na południe. Zaraz do niej zadzwonię ( to znaczy dam jej jeszcze trochę pospać ). Zadzwonię też do michelle04 jak mi __Lara poda numer telefonu. Zapytałąm Panią gdzie znalazła Lilkę i proszę bardzo: http://warszawa.olx.pl/kruszynka-lilka-mala-sunia-blaga-o-domek-adopcja-iid-430146164 O szczęśliwej ręce do ogłoszeń Ziutki krążą legendy i oto kolejny dowód. Ziutka, bardzo Ci dziękujemy :loveu: Quote
malagos Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ziutka ma u nas już niejedno piwo, nie? :) Ale może za kilka miesięcy, bo teraz raczej mleko powinna pić...... Quote
Ziutka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 malagos napisał(a):Ziutka ma u nas już niejedno piwo, nie? :) Ale może za kilka miesięcy, bo teraz raczej mleko powinna pić...... Malagosku, odrobimy sobie napewno.... i napewno jeszcze nie jedno piwko wypijemy :eviltong: Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ziutka napisał(a):Malagosku, odrobimy sobie napewno.... i napewno jeszcze nie jedno piwko wypijemy :eviltong: To ja się dołączę :) Quote
Recommended Posts