Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wy lepiej tak o tym nie rozprawiajcie, bo Ziutka niedługo będzie tylko siedziała i ogłoszenia robiła dla tych wszystkich bid ;)
Byleby tylko się ktoś znalazł, kto to wizytę przeprowadzi :/

Posted (edited)

Kurcze, z tą wizytą jest problem. Michelle04 nie odpisuje na PW-nie mam jej telefonu.
Ladymonia 0610 ma problem z nogą, Kora78 ma chore zwierzę w domu.
Zadzwoniłam dwa razy do Pauli z fejsbuka-nie odpowiada, w końcu nagrałam się.
Znalazłam jeszcze parę dolnośląskich nicków: Patmol Havanka, mari23, czerda, ale ich zupełnie nie znam, bo na wątki dolnośląskie nie zaglądam.
Napiszę do nich PW.
Jutro minie tydzień od oferty DS dla Lilki i nic się nie dzieje.

Edited by Mazowszanka
Posted

[quote name='Lobaria']Poszukam jeszcze na fb

Dziękuję Lobario :)

Napisałam jeszcze do rotek_ oraz ogłosiłam apel na wątku, gdzie działają Ingrid44 oraz kizimizi.
One podobno są z Wałbrzycha.

Posted

Coś mi się wydaję, że ja mam numer do Michele04, ale chwilowo telefon zabrał mój syn.
Jak tylko wróci (będzie gdzieś do godziny), to zaraz sprawdzę i się tu odezwę :)

Posted

[quote name='Mazowszanka']Przepraszam za prywatę, ale założyłam swój pierwszy w życiu wątek ( nie licząc bazarkowych), choć pies nie całkiem jest "mój".

Znalazła go Mortes w bogatej podkieleckiej miejscowości Morawicy, gdzie mieszkańcy postanowili rozwiązać problem bezdomności kamieniami. Na szczęście im się nie udało.

www.dogomania.pl/forum/threads/231113-MOREK-słaniający-się-z-głodu-pies-na-szosie-E7

Zajrzyjcie do niego, proszę :)

Byłam na wątku....serce się kroi:-(

Posted

Rozmawiałam z Michele04 - jutro się okaże czy będzie mogła podjechać na wizytę do Świdnicy.
W ostateczności jeżeli nie jutro, a nikogo innego nie znajdziemy w przeciągu tygodnia, to w przyszły weekend już na pewno:)

Posted

A mari? to cudna kobieta, taka "nasza" , nie odezwała się/
Mazowszanko, a może zapytam panią Iwonkę, co wzięła od nas Rudą Velkę, oni mają mamę w Świdnicy, może ją poprosić o wizytę? ale czy będzie umiała ją zrobić?........

Posted

malagos napisał(a):
A mari? to cudna kobieta, taka "nasza" , nie odezwała się/
Mazowszanko, a może zapytam panią Iwonkę, co wzięła od nas Rudą Velkę, oni mają mamę w Świdnicy, może ją poprosić o wizytę? ale czy będzie umiała ją zrobić?........

mari23 odezwała się jako pierwsza, ale mieszka za daleko. Poleciła mi Ingrid44 ( mieszka za daleko) i kizimizi ( zatkana skrzynka).
Co do "babci" Rudej Veli to trochę strach poprosić osobę nieobeznaną z tematem o taką wizytę.
Już sama nie wiem co robić. Może modlić się, aby michelle04 znalazła jutro czas. Bo jak nie to
dopiero za tydzień. Kupa czasu. A Ci państwo skąd są ?

Posted

Kochana michele04 :loveu: znalazła jutro czas, aby zrobić wizytę (około 16-ej) :multi: :multi:
Pani powiadomiona, będzie czekała.
Trzymajcie kciuki, aby wizyta doszła do skutku :)
Co do Pani jestem spokojna jakoś.

Posted

Namiary na Panią wysłałam do michele04 SMS-em.
Na PW poszedł link do wątku Lilki.
Teraz czekamy....., jutro wszystko się wyjaśni.
Michele04 - bardzo Ci dziękujemy. Tak jak pisałam na pw napisz ile jesteśmy Ci winne za benzynę :)

Posted

[quote name='Mazowszanka']Kochana michele04 :loveu: znalazła jutro czas, aby zrobić wizytę (około 16-ej) :multi: :multi:
Pani powiadomiona, będzie czekała.
Trzymajcie kciuki, aby wizyta doszła do skutku :)
Co do Pani jestem spokojna jakoś.

Michelle i giselle to anioły, nie kobiety!!
Będziemy mocno, mocno trzymać kciuki i miejmy nadzieję, że Twoja kobieca intuicja nie zawiedzie:)

Posted (edited)

Michele04 właśnie napisała mi na pw, że podjedzie do Świdnicy gratisowo, oby tylko sunia znalazła dobry dom :)
Jestem pod wrażeniem - bardzo dziękujemy - prawdziwy Anioł
:angel:

O swoich odczuciach po wizycie Michele napisze jutro wieczorem :)

Edited by AtaO
Posted

Do Kory78, z którą pierwotnie kontaktowałam się w sprawie wizyty już napisałam, że nieaktualne.
Również dziękujemy, że chciała nam pomóc :)

Posted

Dzisiaj położę się do łóżka w dobrym humorze. A czy zasnę ? Nie wiadomo.
Prawdziwy psi Anioł bym powiedziała.

Na dodatek nie przeraziłam Pani pobudką Lilki o 5.30, bo Pani wstaje o godzinę wcześniej :)

Posted

Coś tam poczytalam o suńci :) i tylko chce dodać, że jeśli jutrejsza wizyta wypadnie pomyślnie i będziecie planowaly transport to mogę zaoferować swój udzial na trasie Wroclaw-Świdnica w godz, 15:30-16:00,ale to oferta taka na wyrost- zobaczymy co się jutro wykluje :)

Posted

michelle04 napisał(a):
Coś tam poczytalam o suńci :) i tylko chce dodać, że jeśli jutrejsza wizyta wypadnie pomyślnie i będziecie planowaly transport to mogę zaoferować swój udzial na trasie Wroclaw-Świdnica w godz, 15:30-16:00,ale to oferta taka na wyrost- zobaczymy co się jutro wykluje :)

Dziekujemy za wizytę na wątku i ofertę pomocy :)
Pożyjemy, zobaczymy.