Ziutka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Mazowszanka napisał(a):To ja się dołączę :) I takiej odpowiedzi oczekiwałam :) :loveu: Quote
asiuniab Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 matko, żeby więcej osób miało taką szczęśliwą rękę:) Quote
paula_t Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Wy lepiej tak o tym nie rozprawiajcie, bo Ziutka niedługo będzie tylko siedziała i ogłoszenia robiła dla tych wszystkich bid ;) Byleby tylko się ktoś znalazł, kto to wizytę przeprowadzi :/ Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (edited) Kurcze, z tą wizytą jest problem. Michelle04 nie odpisuje na PW-nie mam jej telefonu. Ladymonia 0610 ma problem z nogą, Kora78 ma chore zwierzę w domu. Zadzwoniłam dwa razy do Pauli z fejsbuka-nie odpowiada, w końcu nagrałam się. Znalazłam jeszcze parę dolnośląskich nicków: Patmol Havanka, mari23, czerda, ale ich zupełnie nie znam, bo na wątki dolnośląskie nie zaglądam. Napiszę do nich PW. Jutro minie tydzień od oferty DS dla Lilki i nic się nie dzieje. Edited August 25, 2012 by Mazowszanka Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Napisałam PW do Patmol, Havanka, czerda, mari23 oraz jeszcze raz michele04. Ratujcie dziewczyny, bo zwątpię ! Quote
Lobaria Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Mazowszanka']Napisałam PW do Patmol, Havanka, czerda, mari23 oraz jeszcze raz michele04. Ratujcie dziewczyny, bo zwątpię ! Poszukam jeszcze na fb Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Lobaria']Poszukam jeszcze na fb Dziękuję Lobario :) Napisałam jeszcze do rotek_ oraz ogłosiłam apel na wątku, gdzie działają Ingrid44 oraz kizimizi. One podobno są z Wałbrzycha. Quote
AtaO Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Coś mi się wydaję, że ja mam numer do Michele04, ale chwilowo telefon zabrał mój syn. Jak tylko wróci (będzie gdzieś do godziny), to zaraz sprawdzę i się tu odezwę :) Quote
AtaO Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Mazowszanka']Przepraszam za prywatę, ale założyłam swój pierwszy w życiu wątek ( nie licząc bazarkowych), choć pies nie całkiem jest "mój". Znalazła go Mortes w bogatej podkieleckiej miejscowości Morawicy, gdzie mieszkańcy postanowili rozwiązać problem bezdomności kamieniami. Na szczęście im się nie udało. www.dogomania.pl/forum/threads/231113-MOREK-słaniający-się-z-głodu-pies-na-szosie-E7 Zajrzyjcie do niego, proszę :) Byłam na wątku....serce się kroi:-( Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 AtaO napisał(a):Byłam na wątku....serce się kroi:-( Dziekuję za odwiedziny :) Teraz pies ma odwrotny problem, bo jest przekarmiany. Oby mu to nie zaszkodziło Quote
AtaO Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Rozmawiałam z Michele04 - jutro się okaże czy będzie mogła podjechać na wizytę do Świdnicy. W ostateczności jeżeli nie jutro, a nikogo innego nie znajdziemy w przeciągu tygodnia, to w przyszły weekend już na pewno:) Quote
malagos Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 A mari? to cudna kobieta, taka "nasza" , nie odezwała się/ Mazowszanko, a może zapytam panią Iwonkę, co wzięła od nas Rudą Velkę, oni mają mamę w Świdnicy, może ją poprosić o wizytę? ale czy będzie umiała ją zrobić?........ Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 malagos napisał(a):A mari? to cudna kobieta, taka "nasza" , nie odezwała się/ Mazowszanko, a może zapytam panią Iwonkę, co wzięła od nas Rudą Velkę, oni mają mamę w Świdnicy, może ją poprosić o wizytę? ale czy będzie umiała ją zrobić?........ mari23 odezwała się jako pierwsza, ale mieszka za daleko. Poleciła mi Ingrid44 ( mieszka za daleko) i kizimizi ( zatkana skrzynka). Co do "babci" Rudej Veli to trochę strach poprosić osobę nieobeznaną z tematem o taką wizytę. Już sama nie wiem co robić. Może modlić się, aby michelle04 znalazła jutro czas. Bo jak nie to dopiero za tydzień. Kupa czasu. A Ci państwo skąd są ? Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Kochana michele04 :loveu: znalazła jutro czas, aby zrobić wizytę (około 16-ej) :multi: :multi: Pani powiadomiona, będzie czekała. Trzymajcie kciuki, aby wizyta doszła do skutku :) Co do Pani jestem spokojna jakoś. Quote
AtaO Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Namiary na Panią wysłałam do michele04 SMS-em. Na PW poszedł link do wątku Lilki. Teraz czekamy....., jutro wszystko się wyjaśni. Michele04 - bardzo Ci dziękujemy. Tak jak pisałam na pw napisz ile jesteśmy Ci winne za benzynę :) Quote
paula_t Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Mazowszanka']Kochana michele04 :loveu: znalazła jutro czas, aby zrobić wizytę (około 16-ej) :multi: :multi: Pani powiadomiona, będzie czekała. Trzymajcie kciuki, aby wizyta doszła do skutku :) Co do Pani jestem spokojna jakoś. Michelle i giselle to anioły, nie kobiety!! Będziemy mocno, mocno trzymać kciuki i miejmy nadzieję, że Twoja kobieca intuicja nie zawiedzie:) Quote
AtaO Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (edited) Michele04 właśnie napisała mi na pw, że podjedzie do Świdnicy gratisowo, oby tylko sunia znalazła dobry dom :) Jestem pod wrażeniem - bardzo dziękujemy - prawdziwy Anioł:angel: O swoich odczuciach po wizycie Michele napisze jutro wieczorem :) Edited August 25, 2012 by AtaO Quote
AtaO Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Do Kory78, z którą pierwotnie kontaktowałam się w sprawie wizyty już napisałam, że nieaktualne. Również dziękujemy, że chciała nam pomóc :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Dzisiaj położę się do łóżka w dobrym humorze. A czy zasnę ? Nie wiadomo. Prawdziwy psi Anioł bym powiedziała. Na dodatek nie przeraziłam Pani pobudką Lilki o 5.30, bo Pani wstaje o godzinę wcześniej :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ziutka napisał(a):Trzymam kciuki z całych sił za wizytkę :) Dziękujemy :) W zanadrzu mam jeszcze rotek_ Quote
michelle04 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Coś tam poczytalam o suńci :) i tylko chce dodać, że jeśli jutrejsza wizyta wypadnie pomyślnie i będziecie planowaly transport to mogę zaoferować swój udzial na trasie Wroclaw-Świdnica w godz, 15:30-16:00,ale to oferta taka na wyrost- zobaczymy co się jutro wykluje :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 michelle04 napisał(a):Coś tam poczytalam o suńci :) i tylko chce dodać, że jeśli jutrejsza wizyta wypadnie pomyślnie i będziecie planowaly transport to mogę zaoferować swój udzial na trasie Wroclaw-Świdnica w godz, 15:30-16:00,ale to oferta taka na wyrost- zobaczymy co się jutro wykluje :) Dziekujemy za wizytę na wątku i ofertę pomocy :) Pożyjemy, zobaczymy. Quote
malagos Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 O rety, rety, oby wszystko poszło dobrze :).... Quote
Recommended Posts