Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki nie bądźcie takie zachłanne, nie tylko jedno ,ale AŻ jedno zdjęcie szczęśliwej Lilki :loveu:
a co to jest ten carpooling? Auto w basenie?:crazyeye:

Posted

Poker napisał(a):
cioteczki nie bądźcie takie zachłanne, nie tylko jedno ,ale AŻ jedno zdjęcie szczęśliwej Lilki :loveu:
a co to jest ten carpooling? Auto w basenie?:crazyeye:

Dobre sobie :) , oj chyba będzie skromnie z tymi fotkami w nowym domku:razz:.
Carpooling, to forma transportu, z której dzięki Mazowszance skorzystała Lilka. Osoby jadące na danej trasie, a mające wolne miejsce oferują je za niewielką kwotę :). Fajne co nie .....;). Czego to ludzie z głodu nie wymyślą:evil_lol:

Posted

III tam ,ta forma pomocy w transporcie była dawno tematu znana za poprzedniego ustroju. Tylko nie nazywała się po angielsku.Nasz język ojczysty chyba zaginie.

Posted

Ja bym powiedziała, że jest to autostop uporządkowany.
Bo już wcześniej ma się pewność, że się pojedzie o konkretnej godzinie.
I wiadomo z kim, bo można zajrzeć do profilu kierowcy, porozmawiać z nim przez telefon.

Dostałam dwa sms-y od Świdniczanki. Wszystko w porządku, Lilka przywitała dzień o 5.30
kręcąc młynki z radości, że domownicy też wstali.
Gdy młodsza córka zbliża się do jedzącej Lilki ta merda ogonkiem.
Na pewno będą zdjęcia, dajmy im czas.
Weekend bez pracy i szkoły to najlepsza okazja na zapoznanie się z Lilką i spędzenie z nią czasu.
Mam nadzieję, że zaowocuje to jutro, gdy zostanie na trochę sama.

Ja mam teraz gości, pewnie odezwę się dopiero wieczorem.

Posted

Lileczko, jutro zostaniesz sama na czas jakiś, bo wszyscy domownicy mają swoje obowiązki.
Proszę, bądź grzeczna, nie rozrabiaj, cichutko czekaj - wrócą do Ciebie.
Zdrzemnij się w tym czasie, a potem będziesz miała siły do zabawy :)

Posted

[quote name='AtaO']Dobre sobie :) , oj chyba będzie skromnie z tymi fotkami w nowym domku:razz:.
Carpooling, to forma transportu, z której dzięki Mazowszance skorzystała Lilka. Osoby jadące na danej trasie, a mające wolne miejsce oferują je za niewielką kwotę :). Fajne co nie .....;). Czego to ludzie z głodu nie wymyślą:evil_lol:
Czekam po prostu aż na działkę pojedziemy, żeby jakieś ładne te zdjęcia były, w domu nie wychodzą takie jakbyśmy chcieli, co zresztą widać tutaj :(
http://ifotos.pl/zobacz/IMG2161jp_xhpxarh.jpg/
http://ifotos.pl/zobacz/IMG2156jp_xhpxarr.jpg/
http://ifotos.pl/zobacz/IMG2159jp_xhpxarn.jpg/

Lilka dzisiaj była grzeczna, bardzo się klei :) Nadal ma wilczy apetyt, jak mówiłam :)

Posted

Dziękujemy za fotki :)
Coś się obawiam, że z tym nadmiernym apetytem tak już pozostanie.
Mam od 9 lat sunię adoptowaną ze schroniska, może jeść właściwie na okrągło z przerwą na spanko :)

Posted

Ja dostałam dzisiaj rano sms-a od Świdniczanki. Streszczam go:

Lilka idzie dziś wieczorem do weta na czipowanie. Wczoraj została na trochę sama w domu .
Świdniczanka pracuje blisko domu, więc wpadała do domu co dwie godziny.
No niestety Lilka trochę narozrabiała :oops: Poradziłam, aby chować przed nią co cenniejsze rzeczy.
Nie śmiałam zapytać co zjadła, ale chyba rzeczywiście kabel, bo mają problem z internetem.
Musi się przyzwyczaić. Wiele psów tak ma na początku.

Ja straciłam w podobny sposób krzesło, a antyczna szafa nogę.

Posted

[quote name='AtaO']O jo joj, a Świdniczanka bardzo zła ?:razz:

To nasza Lileczka tak u Ciebie narozrabiała ? (krzesło i antyczna szafa):crazyeye:[/QUOTE

Świdniczanka nie jest zła na szczęście

Nie, to poprzedni pies. Ja wtedy pracowałam.
Lilka u mnie nie miała okazji rozrabiać, bo nie zostawała w domu sama.
Poza tym dwa psy do towarzystwa, drzwi do ogrodu non stop otwarte.

Posted

Ale to normalne, jak pisze Mazowszanka, miejmy nadzieję, że się uspokoi :) moja sunia też nam wypruła drzwi na początku :cool3: a teraz śpi jak aniołeczek jak wychodzimy z domu :p

Posted

Ojjj, Lileczko, ty mała rozrabiaro:mad:
Miejmy nadzieję, że to tylko okres przejściowy, nuda albo chęć pokazania, że ktoś tu o niej chyba zapomniał i zostawił ;)
Dobrze, że nowa Pańcia nie jest zła:)