amikat Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Wspaniały pies.... ludziska, nikt nie chce królewicza?????? Quote
bira Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Przecudne fotki. Ricz jest przepiękny. Niech on wreszcie znajdzie porządny dom :-) Quote
MonikaP Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 GoniaP napisał(a):No to trzymajcie kciuki do czwartku ;) :cool3: :loveu: Quote
PaulinaT Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Oooooooooooo trzymam!!!!!!! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
aisaK Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kciuki z całej siły zaciśniete!!!! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Vika_Bari Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A ja i kciuki trzymam i jadę domek sprawdzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Vika_Bari Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A ja i kciuki trzymam :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: i domek sprawdzić jadę!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Hakita Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dostałam plakaciki. Dziękuję bardzo. ;) Czy mam dla kogoś zostawić jakieś, czy rozdać wszystko wśród swoich znajomych??? :cool3: Quote
martasuwałki Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Vika_Bari napisał(a):A ja i kciuki trzymam :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: i domek sprawdzić jadę!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ...:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Już zaczęliśmy rozwieszać plakaciki. ;) A za Riczulka cały czas kciuki mocno trzymamy!!! Quote
BeataJ Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hakita napisał(a):Dostałam plakaciki. Dziękuję bardzo. ;) Czy mam dla kogoś zostawić jakieś, czy rozdać wszystko wśród swoich znajomych??? :cool3: Jak uwazasz - aby tylko sie nie kisily na polce u kogos. Ja jeszcze mam, moge doslac. I pamietajcie aby wpisac dane kontaktowe osoby z okolicy w to puste pole, no i mozna poprzecinac tam na dole plakatu aby nr konta byl latwiejszy do wyrwania. Ja tez mysle, ze warto te osobe kontaktowa z tylu napisac, tak aby ktos zrywajac fiszke mial i nr i dane osoby od nas. Beata Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 BeataJ napisał(a):Jak uwazasz - aby tylko sie nie kisily na polce u kogos. Ja jeszcze mam, moge doslac. I pamietajcie aby wpisac dane kontaktowe osoby z okolicy w to puste pole, no i mozna poprzecinac tam na dole plakatu aby nr konta byl latwiejszy do wyrwania. Ja tez mysle, ze warto te osobe kontaktowa z tylu napisac, tak aby ktos zrywajac fiszke mial i nr i dane osoby od nas. Beata Poprzecinałam te końcówki, tylko kogo ja mam wpisać w to puste pole??? Quote
BeataJ Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Hakita']Poprzecinałam te końcówki, tylko kogo ja mam wpisać w to puste pole??? Kogos - najlepiej nr tel - kto będzie w stanie pomoc. Albo choc kogos kto zanotuje, zbierze info i będzie mogl przekazac dalej nam. Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='BeataJ']Kogos - najlepiej nr tel - kto będzie w stanie pomoc. Albo choc kogos kto zanotuje, zbierze info i będzie mogl przekazac dalej nam. No to wpiszę siebie, a jak nie będę mogła w jakiejś sytuacji pomóc, to zwrócę się do Was. ;) Quote
GoniaP Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Ogłaszam wszem i wobec, że Ricz już domu nie szuka, bo go znalazł :multi: Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='GoniaP']Ogłaszam wszem i wobec, że Ricz już domu nie szuka, bo go znalazł :multi: :crazyeye: Szybko poszła dziś wizyta!!! :crazyeye: Jak cudownie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ale się cieszę!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Hurrra!!! :multi: Hurrra!!! :multi: Hurrra!!! :multi: P.S. Plakaciki "Nadziei" w większości rozdane i częściowo porozwieszane. Quote
karusiap Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:hurra!!!!!jaki domek?gdzie?:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
supergoga Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :multi: :multi: Tak się cieszę. Trzymałam po cichu, żeby pecha nie przynieść. Napisz Goniu coś więcej, jaki to domek, gdzie - tez chcemy cos wiedzieć o jego domku. A ja zdejmuję psiaka z netu - niech już zawsze będzie tylko szczęśliwy.:evil_lol: Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Skaczą obaj jak zające!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ależ Riczuś będzie miał cudownie...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts