Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vika_Bari napisał(a):
A ja i kciuki trzymam :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: i domek sprawdzić jadę!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

...:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Posted

Hakita napisał(a):
Dostałam plakaciki. Dziękuję bardzo. ;)
Czy mam dla kogoś zostawić jakieś, czy rozdać wszystko wśród swoich znajomych??? :cool3:

Jak uwazasz - aby tylko sie nie kisily na polce u kogos. Ja jeszcze mam, moge doslac. I pamietajcie aby wpisac dane kontaktowe osoby z okolicy w to puste pole, no i mozna poprzecinac tam na dole plakatu aby nr konta byl latwiejszy do wyrwania. Ja tez mysle, ze warto te osobe kontaktowa z tylu napisac, tak aby ktos zrywajac fiszke mial i nr i dane osoby od nas.

Beata

Posted

BeataJ napisał(a):
Jak uwazasz - aby tylko sie nie kisily na polce u kogos. Ja jeszcze mam, moge doslac. I pamietajcie aby wpisac dane kontaktowe osoby z okolicy w to puste pole, no i mozna poprzecinac tam na dole plakatu aby nr konta byl latwiejszy do wyrwania. Ja tez mysle, ze warto te osobe kontaktowa z tylu napisac, tak aby ktos zrywajac fiszke mial i nr i dane osoby od nas.

Beata

Poprzecinałam te końcówki, tylko kogo ja mam wpisać w to puste pole???

Posted

[quote name='Hakita']Poprzecinałam te końcówki, tylko kogo ja mam wpisać w to puste pole???

Kogos - najlepiej nr tel - kto będzie w stanie pomoc. Albo choc kogos kto zanotuje, zbierze info i będzie mogl przekazac dalej nam.

Posted

[quote name='BeataJ']Kogos - najlepiej nr tel - kto będzie w stanie pomoc. Albo choc kogos kto zanotuje, zbierze info i będzie mogl przekazac dalej nam.

No to wpiszę siebie, a jak nie będę mogła w jakiejś sytuacji pomóc, to zwrócę się do Was. ;)

Posted

[quote name='GoniaP']Ogłaszam wszem i wobec, że Ricz już domu nie szuka, bo go znalazł :multi:

:crazyeye: Szybko poszła dziś wizyta!!! :crazyeye:
Jak cudownie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ale się cieszę!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Hurrra!!! :multi: Hurrra!!! :multi: Hurrra!!! :multi:

P.S. Plakaciki "Nadziei" w większości rozdane i częściowo porozwieszane.

Posted

:multi: :multi: Tak się cieszę. Trzymałam po cichu, żeby pecha nie przynieść.
Napisz Goniu coś więcej, jaki to domek, gdzie - tez chcemy cos wiedzieć o jego domku.
A ja zdejmuję psiaka z netu - niech już zawsze będzie tylko szczęśliwy.:evil_lol: