Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ricz straszno sie kręczyl i wydzieral się na mnie ale jakoś udalo mi sie zrobic jemu te foty ucha. zielone to nici. Nie wiem jak będe oddawac Ricza - chyba umre, on jest taki kochany! Oj chyba nie oddam go daleko bo będe musiala miec go na oku bo jestem w nim zakochana. Wiem że nie mogę miec go na stale bo wredny kundel poluje na niego i dom musi byc wolny dla kolejnych bid ale nie wyobrażam sobie rozstania z czokoladką. Dziwne że przyjazni sie ze wszystkimi psami a tam tego wypędzal. Nic narazie nie wiemy o sekcii tam tego pieska co pogryzł Ricza i umarł.

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Informacja jest taka że Riczuniku dziś już zdjęli szwy z ucha. Pięknie się zagoiło. I szybko. Dzwonił pan z Poznania który jest Riczem (adopcją) zainteresowany. Ale nie mamy wyników zwłok tam tego psa co Ricza pogryzł ale doktor mówi że biedzie dobrze bo jak by był wściekły to by na pewno juz by nas i jego weta) by o tym powiadomili. Nu i narzazie to wszystko i dziś 2 kąpiel w imawerolu. Ricz zrobił się taki piękny że nie wiem jak go oddam. Chyba będę płakała jak za niebieską dobermanką którą oddałam do dobrego domu.

Posted

Witaj Czekoladowy!!!!!
Oj... będzie dziewcze płakało... na pewno....:eviltong: .. ale do domku z miłością na pewno trafi.. z miłością taką wielką jaką Ty mu dałaś.... i tyle opieki i starań włożyłaś.... :loveu: tak trzymać!

tak tak... trzymamy kciuki ....:kciuki:

Posted

Olena mówi, że Ricz po kąpielach z Immaverolu jest czysty.... Czyżby grzyb się wreszcie poddał? Jego sierść błyszczy i przytył... Szwy z ucha są zdjęte. Zdaje się, że chłopak jest gotowy do adopcji! Zdradzę, że jest jeden poważny chętny ;)

Posted

GoniaP napisał(a):
Olena mówi, że Ricz po kąpielach z Immaverolu jest czysty.... Czyżby grzyb się wreszcie poddał? Jego sierść błyszczy i przytył... Szwy z ucha są zdjęte. Zdaje się, że chłopak jest gotowy do adopcji! Zdradzę, że jest jeden poważny chętny ;)

Hurrrrraaa!!!! :multi:
Trzymamy kciuki za Riczusia, no i potencjalny domeczek!!! :loveu:

Posted

Riczowi domku w okolicach Poznania lub u milośnika rasy szukamy! Pan dzwonil. Nie może przekonac żony, która tęskni za poprzednim dobeczkiem. Ale nic na siłe i tak sie ciesze że mój cukierek zostaje na dłurzej!

Posted

ABY MÓC RATOWAĆ DOBERMANY:

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL. JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

Numer konta:
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
VW Bank

z dopiskiem: NADZIEJA DOBERMANA

Nr konta dla przelewów z zagranicy:
INGBPLPW 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
Z dopiskiem "Nadzieja dobermana"

Posted

Zagladamy, zagladamy. Dzis postatram sie dac Ricza na portal trojmiejski, moze ktos znad morza go wypatrzy.....

Olena - podam kontak do siebie, tak jak ustalilysmy przez tel, OK?

Beata

Posted

Ja też zaglądam, ale nie zawsze mam koncepcję co napisać.
Trzymam kciuki za Ricza, aby jak najszybciej znalazł kochający domek, bo jest już do Ciebie bardzo przywiązany...:(

Posted

GoniaP napisał(a):
Ricz jest po kąpielach leczniczych. Jego skóra wróciła do normy, a sierść lśni!!! Jest gotowy do adopcji :multi:

Wspaniale!!! :multi: A jak z tym poważnym chętnym na Riczulka??? :cool3:

Posted

Hakita napisał(a):
A jak z tym poważnym chętnym na Riczulka??? :cool3:
Żona opłakuje zmarłego dobka, i nie pozwala na następnego:placz: A Pan chce!!!

Posted

GoniaP napisał(a):
Żona opłakuje zmarłego dobka, i nie pozwala na następnego:placz: A Pan chce!!!

:placz: Może jednak da się przekonać??? Pan musi mocno nalegać...:evil_lol:

Posted

Oj nalegać to chyba nie bo jak żona go nie poliubi to biedny mój Ricz.
Będzie stale krzywdzony. A jest taki kochany. Interesuje sie nim dziewczyna z Bydgoszczy ale ona ma jednego pieska. Planujemy sprobowac jak oni sobie będą sie razem bawić.