Hakita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
GoniaP Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Co za piękne fotki i jakie optymistyczne wieści!!! Dziękujemy!:loveu: Quote
Dobermania Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wszyscy z Nadziei Dobermana i inni, którzy sledzili losy Ricza dziękują i cieszą się; Jarku, możesz być pewien, że będziemy Cię zadręczać prośbami o nowe zdjęcia i ciągłe wieści od Riczunia! Wspaniale, że ten wyjątkowy, kochany chłopczyk wreszcie znalazł dom! Tak długo czekał, a przecież charakter ma niesamowity :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aisaK Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jejku!!!Jak się cieszę!!! Wspaniała czekolada ma tyle miłości na ile zasługiwał! Riczunio-całuski od cioteczki!!! Quote
bira Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ricz wygląda jak hrabia. Jest cudny:loveu: :loveu: Czekamy na kolejne fotki :-) Quote
GoniaP Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Czekamy na relacje i więcej zdjęć!!! I pozdrawiamy serdecznie! Quote
cwingmag Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 GoniaP napisał(a):Czekamy na relacje i więcej zdjęć!!! I pozdrawiamy serdecznie! NO TO WITAM PONOWNIE Jestem bardzo szczęśliwy i zadowolony mam swój trawnik swoją kanape i swojego kota Biegam z moim panem za piłką i chodzimy na spacery nad jezioro a jutro jade odwiedzić Olenę HURA !!!!!!!! a teraz kilka fotek: DO ZOBACZENIA RICZ I PAN Quote
GoniaP Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 To ja trochę zmniejszę te zdjęcia;););) Bardzo, bardzo piękne! I Ricz zadowolony i kochany :loveu: Quote
cwingmag Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Już Zmniejszam Teraz Powinny Się Szybciej ładować Quote
GoniaP Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 cwingmag napisał(a):Już Zmniejszam Teraz Powinny Się Szybciej ładować Parę zdjęć pozostało wieeeeelkich!!! Swoją drogą nie wiem jak zdołaliście je załadować w tym rozmiarze :evil_lol: Quote
aisaK Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jaki on jest piękny! I jaki kochany, a te zdjęcia z przykrytym kocykiem mnie rozczuliły! Jak ten psiak ma dobrze!!!Dziekujemy!!! Quote
Vika_Bari Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Verdana]Czekoladka ma super i jego państwo go bardzo kochają! Jego nie da się nie pokochać. I Ricz zachowuje się prawda jak prawdziwy hrabia, nie zawiódł mnie! Jestem bardzo dumna z jego zachowania. Fajny chłopak, pozostała mu tylko niechęć do aparatu i zdjęć. Nowe foty z weekendu już w drodze.[/FONT] Quote
Vika_Bari Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wyslalam wszystkie Jarkowi. On wstawi. Ale nie zrobiliśmy najważniejszych - z kotami! Quote
Hakita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 O Boziulku kochana, jaki Riczuś szczęśliwy i kochany!!! :loveu: :loveu: :loveu: CUDOWNIE!!! :loveu: Quote
GoniaP Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 No i gdzie te zdjęcia??? Czekamy z niecierpliwością! Quote
Vika_Bari Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dziś już późno. Zadzwonie jutro i zapytam. Moze nie doszły. Quote
cwingmag Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 JUZ WSTAWIAM U Olenki było pięknie była Vika i kotki i wszysty się świetnie bawili Pozdro Ricz i Pan Quote
Vika_Bari Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ale jestem zabiegana. Co tam u Riczuni? Jakie nowości? Quote
cwingmag Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Witam U nas wszysko ok.Mieliśmy małe problemy zdrowotne związane ze stanem zapalnym u Ricza, ale pod czujną opieką wet problem został zażegnany. W piętek ostatnia, kontrolna , wizyta. Mam wrażenie, że Ricz w pełni zadomowił się u nas; dobrze (i dużo!) je, śpi na fotelu mojego męża, który ten z własnej woli odstąpił, na poduszce i pod kocem. Niekiedy tak smacznie i długo, że poranny spacer odbywa się po dłuższych namowach. W ogóle ,niestety, Ricz bardzo zaprzyjaźnił się z Jarkiem. Spędzają razem całe dnie, niemal wszędzie razem jeżdżą, więc nic dziwnego. Mamy tylko ciagły problem z akceptacją między naszymi zwierzętami (pies-kot), ale mam nadzieją, że w końcu zaczną się tolerować. Quote
Recommended Posts