Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Wszyscy z Nadziei Dobermana i inni, którzy sledzili losy Ricza dziękują i cieszą się; Jarku, możesz być pewien, że będziemy Cię zadręczać prośbami o nowe zdjęcia i ciągłe wieści od Riczunia!

Wspaniale, że ten wyjątkowy, kochany chłopczyk wreszcie znalazł dom! Tak długo czekał, a przecież charakter ma niesamowity :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

GoniaP napisał(a):
Czekamy na relacje i więcej zdjęć!!! I pozdrawiamy serdecznie!

NO TO WITAM PONOWNIE
Jestem bardzo szczęśliwy i zadowolony mam swój trawnik swoją kanape i swojego kota
Biegam z moim panem za piłką i chodzimy na spacery nad jezioro
a jutro jade odwiedzić Olenę HURA !!!!!!!!
a teraz kilka fotek:

DO ZOBACZENIA RICZ I PAN

Posted

cwingmag napisał(a):
Już Zmniejszam Teraz Powinny Się Szybciej ładować
Parę zdjęć pozostało wieeeeelkich!!! Swoją drogą nie wiem jak zdołaliście je załadować w tym rozmiarze :evil_lol:

Posted

[FONT=Verdana]Czekoladka ma super i jego państwo go bardzo kochają! Jego nie da się nie pokochać. I Ricz zachowuje się prawda jak prawdziwy hrabia, nie zawiódł mnie! Jestem bardzo dumna z jego zachowania. Fajny chłopak, pozostała mu tylko niechęć do aparatu i zdjęć. Nowe foty z weekendu już w drodze.[/FONT]

Posted

Witam
U nas wszysko ok.Mieliśmy małe problemy zdrowotne związane ze stanem zapalnym u Ricza, ale pod czujną opieką wet problem został zażegnany. W piętek ostatnia, kontrolna , wizyta. Mam wrażenie, że Ricz w pełni zadomowił się u nas; dobrze (i dużo!) je, śpi na fotelu mojego męża, który ten z własnej woli odstąpił, na poduszce i pod kocem. Niekiedy tak smacznie i długo, że poranny spacer odbywa się po dłuższych namowach.
W ogóle ,niestety, Ricz bardzo zaprzyjaźnił się z Jarkiem. Spędzają razem całe dnie, niemal wszędzie razem jeżdżą, więc nic dziwnego. Mamy tylko ciagły problem z akceptacją między naszymi zwierzętami (pies-kot), ale mam nadzieją, że w końcu zaczną się tolerować.