Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domy tylko najlepsze! Nie oddam moje serdce do nie sprawdzonego domu. Jest to tak lagodne i przemile psisko że musi miec tylko najlepszy dom ze wszystkich. Tak ze szukamy ale nie śpieszymy się. Jest nowy chętny ale na spotkanie nie wczoraj o 19 nie dal rady dojechać. Obiecał zadzwonic po weekendzie.

Posted

Podnoszę mój skarb, moje słońce! Riczard lwie serce gotowy do adopcji! Odpowiadam za psa! jest: grzeczny, miły, młody, zdrowy, wesoły, uwielbia się bawić i ma zero agresji do ludzi i do zwierząt. Nawet nie dawał sobie rady w życiu a teraz próbuje się bronić.
Potrafi szczekaniem wymusić zabawę i przytulanie z głaskaniem. Bardzo potrzebuje domu. Z dnia na dzień staje się co raz bardziej moim psem. W końcu narażę go na straszną depresje jak szybko nie znajdziemy mu dobrego domu (jeżeli już nie jest za późno!) Proszę o pomoc w poszukiwaniu domu w okolicach Poznania, Gniezna, Środy Wlkp, Wrześni i Nekli. Nie wierze że nikt nie potrzebuje tak wspaniałego psa w moich okolicach.

Posted

Ricz! Mleczna czokolada da zchrupania! Jak pisali - jest słodziakiem. Charakter jak na dobka powiem szczerze to mnie zaskakuje. Jest ten pies potulny jak baranek. Znikają mi posty. zaczełam teraz zauważac bo wszystko co napisze znika!
Kto wie, o co chodzi?