aisaK Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ricz, ty i agresja? eee, napewno pogodzisz sie z każdym pieskiem, prawda? Gdzie te domki, gdzie??? Quote
martasuwałki Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Podnoszę Ricza na pierwszą, po wspaniały dom!!! Quote
Hakita Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Przepiękny Riczuś...:loveu: A jak z domkiem??? Są jacyś chętni??? :cool3: Quote
martasuwałki Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ricz - chlopak do wzięcia! Ale tylko najlepsze domy! Quote
aisaK Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Kto chce czekoladę??? Piękny Ricz-dobek kochany, miły, fajniutki... Quote
Vika_Bari Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Domy tylko najlepsze! Nie oddam moje serdce do nie sprawdzonego domu. Jest to tak lagodne i przemile psisko że musi miec tylko najlepszy dom ze wszystkich. Tak ze szukamy ale nie śpieszymy się. Jest nowy chętny ale na spotkanie nie wczoraj o 19 nie dal rady dojechać. Obiecał zadzwonic po weekendzie. Quote
Hakita Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 No to trzymam kciuki za Riczulka pięknego...:loveu: Quote
Vika_Bari Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 U nas wszystko po staremu i nikt narazie nie dzwonil. Quote
aisaK Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Riczunio...ty taki piekny jesteś i nikt do ciebie nie dzwoni? Quote
Vika_Bari Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Podnoszę mój skarb, moje słońce! Riczard lwie serce gotowy do adopcji! Odpowiadam za psa! jest: grzeczny, miły, młody, zdrowy, wesoły, uwielbia się bawić i ma zero agresji do ludzi i do zwierząt. Nawet nie dawał sobie rady w życiu a teraz próbuje się bronić. Potrafi szczekaniem wymusić zabawę i przytulanie z głaskaniem. Bardzo potrzebuje domu. Z dnia na dzień staje się co raz bardziej moim psem. W końcu narażę go na straszną depresje jak szybko nie znajdziemy mu dobrego domu (jeżeli już nie jest za późno!) Proszę o pomoc w poszukiwaniu domu w okolicach Poznania, Gniezna, Środy Wlkp, Wrześni i Nekli. Nie wierze że nikt nie potrzebuje tak wspaniałego psa w moich okolicach. Quote
Hakita Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Piękny Riczuś czeka na swój wymarzony domeczek...:loveu: Kto pokocha tą cudowną Czekoladkę??? Quote
Vika_Bari Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Ricz! Mleczna czokolada da zchrupania! Jak pisali - jest słodziakiem. Charakter jak na dobka powiem szczerze to mnie zaskakuje. Jest ten pies potulny jak baranek. Znikają mi posty. zaczełam teraz zauważac bo wszystko co napisze znika! Kto wie, o co chodzi? Quote
karusiap Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Ricz ja wiem, ze jest Ci tak dobrze, ze nigdzie sie nie wybierasz...ale zmykaj juz do domku... Quote
aisaK Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ricz, koniecznie musi iść już do nowego domku, bo zapłacze się za Oleną a ona za nim :( Quote
Hakita Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Przepiękny, wyjątkowy Riczuś szuka kochającego domeczku...:loveu: Quote
Vika_Bari Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ricz jest bardzo przytulaśny!Komu mleczną czekolade w formie dobermana? Quote
aisaK Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ricz, szuka domu i to najwspanialszego....on nie może tak długo byc na tymczasie, bo mu serduszko peknie! Quote
Hakita Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Komu najsłodszą z najsłodszych Czekoladek??? :loveu: I to taką, która nie tuczy...:evil_lol: Quote
Recommended Posts