justika Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Dziś spotkałyśmy małą Miję w parku na spacerze. Małe to ona ma tylko ciałko, bo do mojej Shiluty podeszła na wyprostowanych nogach, z ogonem do góry i najeżoną sierścią:). A mój gamoń (niby taki odważny)popatrzył, skulił ogon i uszy i stał jak taka sierotka. Mija obwąchała Shilutę i zajęła się własnymi sprawami. Fajna jest dziewczynka, tylko chudziutka jeszcze. Ale jest w dobrych rękach, więc szybko nadrobi. Quote
abilab Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 justika o co ja czytam ! az nie moge uwierzyc hhahah wyobrazam sobie Shiluty mine dziewczynka z niej super i naprawde mozna zakochac sie w niej na zabój widzac ja na żywo Quote
justika Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 No stała ta moja sierotka i nie wiedziała co się dzieję, a Mija, dumna, wyprostowana obwąchała ją tam gdzie chciała i poszła:). Widok był naprawdę niezły:) Quote
bros Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 jesteśmy po wizycie PA we Wrocku, nie napiszę dziś nic bo padam po wczorajszych perypetiach zębowych i dzisiejszym wypadzie w górki :) jutro raniutko wszystko napiszę :) Quote
Poker Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 brosku, a co TY ćwiczysz u nas cierpliwość? :mad: przecież zębami nie piszesz :eviltong: Quote
Nutusia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 No to jest SKANDAL!!!! Dziś już... PONIEDZIAŁEK!!!! ;) I co? I co? I co??!?!?!?!?!?????????????? Quote
bros Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 :) Mijeczka dziś około 19-tej ma sterylke, proszę trzymać kciukaski, do piątku będzie u ruttki a potem już idzie do swojego nowego domku do Wrocławskiego domku :) Madziu (DS) może zarejestruj się na dogo, będzie nam niezmiernie miło jak czasem napiszesz co u Was i Mijeczki :) pani Ewa spod Krakowa dzwoniła do mnie , rozmawiałyśmy i prosiła o pomoc w znalezieniu malizny do swojego łóżeczka, myślę ze iwoniam i ja damy radę i postaramy się aby pani Ewa długo nie czekała :) Quote
Nutusia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Trzymamy za WSZYSTKO! Baaaaaardzo się cieszę! Na Iwoniam z pewnością Pani z Krakowa może liczyć :) No i u mnie jedna łóżeczkowa malizna została, jakby co ;) Quote
bros Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Jesteśmy po zabiegu , Mijeczka pojechała z ruttka do domku, wszystko poszło normalnie bez komplikacji, ząbki przy okazji oczyszczone z kamienia - teraz lalunia dochodzi do siebie moja malusia mikrusia na dniach zrobię bazarek na pokrycie kosztów - na razie założyłam ze swojej kaski. Quote
terierfanka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 no to uff, teraz szybciutko wracaj mała do formy :) Quote
Poker Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Teraz musi odpocząć maleńka i dojść do siebie Quote
Rudzia-Bianca Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Szybko dojdzie do siebie :) To ja tak po znajomości ... zapraszam na wątek Luka - nie mam pomysłu jak pomóc , dziewczyna u której jest nie może go długo trzymać bo pies rezydent ( adoptowany na początku tego roku ) atakuje Luka :-( a na wątku cisza ... [SIZE=2]LUKA- proszę o pomoc w szukaniu domu KLIK Quote
Nutusia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 No i super! Jak znam życie dziś Mijanka już całkiem dziarsko funkcjonuje, co? ;) Quote
rutta Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 całkiem nieźle :) Większość czasu śpi, leży na posłanku, apetyt ma. Nie piszczy, nie płacze, nawet poszczekała na jamnika z balkonu. Twarda sztuka ;) Quote
Nutusia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Jak każda malizna - musi nadrabiać miną! ;) Quote
bros Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 suzii napisał(a):Ja też mogę ją ogłosić ???? Dziękujemy ale Mija już nie potrzebuje ogłoszeń Quote
bros Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 (edited) Kochane sytuacja Mijki ulega zmianie - DS z Wrocka się wycofał z przyczyn niezależnych (rozmawialam i ustaliliśmy dla Mijki najlepsze rozwiązanie) w zwiazku z tym Mija jednak pojedzie do p. Ewy pod Kraków szukam transportu najlepiej w tygodniu, aktualnie namawiam małża na ten kurs. P Ewa naprawdę ucieszona, mówi ze tak musiało być to los tak chciał, a dla niej to cudowny prezent na Świeta :) edit: jest niecny plan podróży, koniecznie muszę zrobić bazarek, zbieram psiowe fanty :) jeśli macie chetnie przyjmę Mijeczka dziś juz odzyskała humorek i apetyt :) dostałam właśnie wiadomość od ruttki :) Edited March 28, 2012 by bros Quote
Poker Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Budrysek często kursuje z Wrocławia do Żywca,może to coś da. a DS dołoży się do transportu ? Quote
Recommended Posts