Poker Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Śliczny chłopak i imię świetnie dobrane do urody. Quote
Nutusia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Karmelek boski i ma... sobowtóra na Mazowszu ;) Quote
Suomi Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Pokażesz? :cool1: Przepraszam Mijkę za zaśmiecanie Jej wątku :oops: Quote
Nutusia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 On nie mój - jest psem Ronji, która prowadzi hotelik pod Warszawą. Ale jest bardzo podobny i też... Karmelek :) Quote
Suomi Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 No ja myślałam, że to bardzo oryginalne imię, a wetka przy pierwszej wizycie mnie oświeciła, że wszystkie rude to albo tofiki albo karmele. Do mojego pasuje bardziej Kamel, bo on robi miny jak wielbłąd i ma takie wielbłądzie futro ;) Gdyby nie skojarzenia z Kiepskimi (których nie znoszę) byłby Ferdynandem (Wspaniałym). OK, idę, bo mnie zaraz pogoni autorka wątku :evil_lol: Quote
Poker Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 iii tam , nie pogoni, bo wątek przy okazji żyje, nie mówiąc o tym ,ze jego "właścicielka" jest gościnna. Quote
Suomi Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='Poker']iii tam , nie pogoni, bo wątek przy okazji żyje, nie mówiąc o tym ,ze jego "właścicielka" jest gościnna. Aha, to fajnie :-) To pozwolę sobie spytać [quote name='Nutusia']On nie mój - jest psem Ronji, która prowadzi hotelik pod Warszawą. Ale jest bardzo podobny i też... Karmelek :) czy jest jakiś link do tamtego Karmela na dogomanii? Quote
rutta Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Mijka też towarzyska dziewczyna ;) więc zapraszamy na wspólny spacer Quote
bros Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Sunieczka Mijeczka spędza mi sen z powiek :( nie moge przestac mysleć o tym ze żmijeczkę trzeba już od ruttki zabrać, to niewłaściwe zeby Ania przed rozwiazaniem musiała sie opiekować jeszcze nią, czuję się strasznie odpowiedzialna i zrozpaczona. Telefon milczy maili zero, nie wiem co robić, podpowiedzcie mi coś kochane bo oszaleję. Quote
rutta Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Spokojnie :) Mała jest bezpieczna. Jak Junior się urodzi i da mi w kość, to wtedy poproszę o ew wsparcie spacerowe, dobrze? A zakładam, że będzie zdrowy, cichy i wyluzowany :D Quote
terierfanka Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='rutta']Spokojnie :) Mała jest bezpieczna. Jak Junior się urodzi i da mi w kość, to wtedy poproszę o ew wsparcie spacerowe, dobrze? A zakładam, że będzie zdrowy, cichy i wyluzowany :D :thumbs::thumbs::thumbs: :) Quote
Poker Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 rutta , jesteś THE BEST, będę trzymać kciuki ,żeby Junior był spokojniutki i dał się mamusi wyspać. Quote
bros Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 ruttka nie tylko jest DT ale tez Świetym Mikolajem :) podarowała wiekszość fantów obfociła i zrobiła opisy ( mega czasochłonne) na bazarek Mijkowy, na który juz serdecznie ZAPRASZAM :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225751-ZBIOROWISKO-RÓŻNOŚCI-dla-Mijki-do-04-maja-ZAPRASZAM-)?p=18954308#post18954308 Quote
fochu Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 rutta napisał(a):Spokojnie :) Mała jest bezpieczna. Jak Junior się urodzi i da mi w kość, to wtedy poproszę o ew wsparcie spacerowe, dobrze? A zakładam, że będzie zdrowy, cichy i wyluzowany :D w brzuszku Junior broi :) ale może Mu tam ciasno :P przyjdzie na świat to będzie spokojniutki :D Quote
rutta Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 fochu napisał(a):w brzuszku Junior broi :) ale może Mu tam ciasno :P przyjdzie na świat to będzie spokojniutki :D mały kopacz niech jeszcze posiedzi :) Quote
rutta Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Dzisiaj miałam okazję poobserwować zachowanie Miji w towarzystwie malutkich dzieci. Otóż na spacerze spotkałyśmy około 1.5 rocznego chłopca z babcią. Mijka obwąchała z zaciekawieniem oboje. Chłopczyk głaskał ją, za co Mija sprzedała mu porządnego buziaka w prosto w usta. Mały się nieco zdziwił :) Była zupełnie spokojna, nie wysyłała żadnych sygnałów, które świadczyłyby o tym, że nie podoba jej się cała sytuacja. Spędziła też trochę czasu w towarzystwie 6 miesięcznej dziewczynki. Była zaintrygowana zapachem. Po czym zajęła się sobą. Wdzięczyła się, żeby poświęcić uwagę jej a nie bobasowi. Quote
terierfanka Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 kicaj Mijka na pierwszą, może w weekend zadzwoni ten telefon? Quote
giselle4 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 bros napisał(a):telefon milczy :( a ja wciąż główkuję kurcze malutka i mloda powinna miec juz chate Quote
bros Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 telefon dziś zadzwonił - na razie nie zapeszam - jutro o 10.00 jedziemy z Mijka na wizyte ciiiiiiiiii Quote
Recommended Posts