Jump to content
Dogomania

Spineczka (11 tygodni). W Nowym Domku Wcina Hamburgera:)) (s. 38)

Recommended Posts

Posted

Ktoś wstawił jeszcze Spineczkę na ale.gratka, więc ja już tam nie wstawiałam.

Ice_t wstawisz Spineczkę na gumtree czy ja mam to zrobić? Nie jestem tam zarejestrowana, ale mogę się zarejestrować.

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spineczka intensywnie poszukuje domku !!!!!!

Może nowe ogłoszenia coś pomogą.....
To taka fajna sunia.........
Powinna już spać na docelowym łóżeczku .......:evil_lol:

Posted

Szkoda, że nie doczytałam o Spineczce jak jechały do Poznania dwie zamojszczanki, zabrałabym ją na tymczasówke. Ale dajcie jakiś link do allegro albo inny - z treścią, a wstawię na aaaby.
Czy na eurocity jest?

Posted

http://www.allegro.pl/item170024437_...uka_domu_.html
Tu jest na allegro, po raz trzeci, bo wczoraj mi jakaś laska zakończyła aukcję, a dałam małą za 15 zł na górę kategorii.

Zobaczcie to, ja się chyba załamię... :shake:

dzień dobry!
ja chcialam sie zapytac czy ta oferta na stronie: http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=10396&contact=1
jest jeszcze AKTUALNA ? bo ja bym chetnie chcialabym wziasc tego maluszka!!!tylko jest jeden maly problemik!!-ja mieszkam w szczecinie:( a moja mama nie ma samodochu.mam jeszcze do pani pytanko jaka to jest rasa?proszę szybko oidpisac - [email protected] lub [email protected] lub [email protected]

Posted

To ja ją wstawiam własnie na eurocity i na aaaby.. A co do tego pytania wyżej, same adresy emailowe juz moje wątpliwości wzbudziły, choć czasem to może być tylko adczucie a fakty są inne.

Posted

[quote name='Kar0la']Ktoś wstawił jeszcze Spineczkę na ale.gratka, więc ja już tam nie wstawiałam.

Ice_t wstawisz Spineczkę na gumtree czy ja mam to zrobić? Nie jestem tam zarejestrowana, ale mogę się zarejestrować.
jak możesz to wstaw bo ja tez nie jestem tam zarejestrowana i nie bedę miała w tym tygodniu za duzo czasu żeby to zrobić bo mam intensywny tydzień pod znakiem szukania pracy i chodzenia na rozmowy

Posted

supergoga napisał(a):
To ja ją wstawiam własnie na eurocity i na aaaby.. A co do tego pytania wyżej, same adresy emailowe juz moje wątpliwości wzbudziły, choć czasem to może być tylko adczucie a fakty są inne.

Jak odpisałam, że kundelek, sprawa nie została pociągnięta dalej...

Bardzo dziękuję za aukcje.
Dla cioteczek zaraz będzie fota śpiącej Spini :cool3:

Posted

Spinia dla Cioć :loveu: Zaznaczyć trzeba, że w takim nastroju i stanie energetycznym bywa niesłychanie rzadko. Częściej bywa w takim, którego nie można złapać żadnym aparatem... :evil_lol:

Posted

Nie no... Nie może być tak, że taki cudaśny znaczuś pocztowy, nie ma domku :shake: . Ta słodzista Calineczka, musi wylądować w jakimś ciepłm łóżeczku. Jestem zarejestrowana na wszystkich dostępnych portalach ogłoszeniowych. Jutro od rana mogę zacząć, tylko napiszcie gdzie malutka już jest.

Posted

[quote name='Fusica']Nie no... Nie może być tak, że taki cudaśny znaczuś pocztowy, nie ma domku :shake: . Ta słodzista Calineczka, musi wylądować w jakimś ciepłm łóżeczku. Jestem zarejestrowana na wszystkich dostępnych portalach ogłoszeniowych. Jutro od rana mogę zacząć, tylko napiszcie gdzie malutka już jest.

Napisał supergoga
To ja ją wstawiam własnie na eurocity i na aaaby..

jest jeszcze na alegro i to chyba tyle ....

Posted

To ja jutro małą zamelduje na: molosach, 4 łapach, adopcjach, szukamdomu, gumtree, kupiszpsa, zwierzętach i gazecie. OK???
Oczywiście gwarantujemy ewentualny transport np. do Wawy???

Posted

Zawieść możemy, ale może nie pisz, że gwarantujemy, tylko, że pomożemy. Wiesz, ja nie jestem zwolenniczką oddawania ludziom psów "na talerzu"...

A tak w ogóle to dziękuję najśliczniej za pomoc :buzi:

Posted

Fusica już napisałam parę postów wcześniej. Wrzuciłam Spineczkę na psy.pl. animalię, kupsprzedaj, ale.gratka. kupiepsa, eoferty.
Miałam ją jeszcze wrzucić na gumtree.

A co do tamtego maila to załamka. Supergoga masz rację, ja też zwróciłam uwagę na adresy mailowe. Pozory czasami mylą, ale w tym wypadku chyba nie.

Posted

Eh, no właśnie, ludzie jak widzą takie pluszowe cudo to im się czasem z pluszakiem myli :diabloti: ...i myślą że to jak maskotka - wchodzisz do sklepu i bierzesz. Ale jeszcze przyjdzie pora na dobry dom!:thumbs:

Posted

Ciotki, jakby sie na razie nikt nie znalazl pewny z domem z wszystkich ogloszen - to mozemy przygarnac na DT na 100%.
Nasze duze domowniki juz maluchy akceptowaly - z tym na pewno nie beda mialy problemu.
A mamy na oku dom wlasciwy - tylko on jeszcze mysli :-)
Z transportem jakos sie da rady.

Posted

jayo napisał(a):
Ciotki, jakby sie na razie nikt nie znalazl pewny z domem z wszystkich ogloszen - to mozemy przygarnac na DT na 100%.
Nasze duze domowniki juz maluchy akceptowaly - z tym na pewno nie beda mialy problemu.
A mamy na oku dom wlasciwy - tylko on jeszcze mysli :-)
Z transportem jakos sie da rady.

Kochani Tucznicy Alfreda,
cudowni jesteście, że malucha chcecie na DT przygarnąć! Naprawdę!
A ten domek właściwy to myśli nad Spinką konkretnie czy w ogóle nad psiakiem?