anielica Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Ofkors :loveu: Spina w nowym domku, w nowych szelkach, wcina hamburgera :evil_lol: Quote
anielica Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Noooo :evil_lol: Ja jestem nadopiekuńcza matka :evil_lol: Dzisiaj Pani powiedziała, że dała małej mleczka a ja znowu łojojojojoj, mleczko, biegaczka... Ale potem pomyślałam, że Pani sama się przekona o skutkach mleczka ;) A Spinia poważnieje :p PS. Pani chce małą odrobaczac znowu, ze względu na dzieci - wetka zaleciła. Ona była odrobaczana 2 razy, zaraz po wzięciu i po 10 dniach, za każdym razem robale były, ale czy to nie za często z tym odrobaczaniem, nie zaszkodzi jej? :oops: Quote
brazowa1 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Zaufajmy tej wetce-czasem trzeba jeszcze raz odrobaczyc. Anielica,juz ja wyobrazam sobie jak Cie serce boli...ja mam tak czesto,gdy sa wyadoptowywane "moje" psiaki ze schronu,a co dopiero,gdyby to byly "moje " z domu... Kiedys trzeba te pepowine odciac :) Trzymaj sie :) Quote
anielica Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Dzięki za wsparcie! Już jestem spokojniejsza niż wczoraj:) Pani widać że się stara, nie ma zamiaru oddawać, nie narzeka, dzieciaki podobno aż czkawkę mają z radości. Jest okej :lol: Quote
anielica Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Ona jest taka charakterna, że nie da się jej nie pokochać :loveu: Wieczorem wygrzebię i wstawię jej zdjecie w roli wampira :cool3: Quote
t_kasiek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Spineczka ma domek ?? naprawdę ?? nie miałam przez kilka dni internetu i nie czytałam na bieżąco !!!! jeśli TAK TO FANTASTYCZNIE !!!!!!!! Quote
tomcug Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 To i ja tak nieśmiało zaczynam się cieszyć :multi: Quote
anielica Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Spineczka jeszcze u mnie, w roli wampirrra :evil_lol: Quote
Tiger Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Mleko to nic ..................ale ten hamburger to już jej na pewno zaszkodzi ........:cool3: Ja tam bym leciała na ratunek ..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mama_Dorota Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 brazowa1 napisał(a):Tiger,uspokoj sie! :evil_lol: Brązowa, ale dlaczego -Tiger ma świętą rację :cool3: Na miejscu anielicy jak nic bym leciała takiemu wampirrrrkowi na pomoc! Nie mówiąc już o tym, że ja bym jej nikomu nie oddała! :evil_lol: Quote
t_kasiek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 nikt mi nie odpowiedział - czy Spineczka ma swój własny domek ?? Quote
t_kasiek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 tomcug napisał(a):Ma i to bardzo dobry domek :p no to BARDZO SIE CIESZE !!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
oktawia6 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ale bombowe te foty:p no i kolejne poprosimy-kilka miesięcznie:evil_lol: to całkiem całkiem fotorelacja:cool3: Quote
t_kasiek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jak ślicznie....a jak wogole ma sie Spineczka...i czy dalej tak ma na imie wogole ?? to juz ponad pol miesiaca odkad tutaj ostatnio zagladalam.... :) Quote
t_kasiek Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 sa jakies nowe wiadomosci o Spineczce ?? Ona teraz juz taka starsza niz te 11 tygo. z tematu :D Quote
Kitty Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Włąśnie.. ? Co tam u mojej "ulubienicy"? Klusek jak zwykle został Kluskiem :D Quote
oktawia6 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 już 9 miesięcy minęło-kupa czasu ciekawe jak się miewa..... Quote
tomcug Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Spineczko, radosnych i pogodnych Świąt - ciekawe, co u Ciebie słychać. :lol: Quote
Recommended Posts