ADA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jak to nikt, ja wstępnie zgłosiłam moich zainteresowanych.:oops: :oops: Poproszę na prv info o problemach skórnych malutkiej. W czwartek będę gadać z zainteresowanymi. Sama bym ją sobie zostawiła:diabloti: ale stary może się znarowić:angryy: Quote
tomcug Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Malutka piękna, ale Chiara i Nikodem też prześliczni :loveu:. Doborowe towarzystwo :p Quote
ice_t Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ADA napisał(a):Jak to nikt, ja wstępnie zgłosiłam moich zainteresowanych.:oops: :oops: Poproszę na prv info o problemach skórnych malutkiej. W czwartek będę gadać z zainteresowanymi. Sama bym ją sobie zostawiła:diabloti: ale stary może się znarowić:angryy: ja tylko tak ogólnie że nikt, a jeśli są chętni to do domu małą zabierać i szcxęśliwy koniec historii napisać :p Quote
Neris Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Tiger jest w tej chwili z Barym, odwozi go do nowego domu, ale jak tylko wróci zajrzy na wątek i na pewno wszyatko wyjaśni. Quote
Tiger Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Spinia miała coś rodzaju łupieżu na skórze, który , po zbadaniu pod mikroskopem okazał się być początkiem świerzbu :-( Spinka dostała więc od razu Stronghold ( nie znam pisowni), oraz Imaverol do smarowania na 5 dni...... Nie zaraża już , bo Stronghold zabija świństwo w 24 godziny....... ADA napisała, że w środę ma pokazać ew. domkowi Spinki zdjęcia ...... Więc czekamy......:lol: Quote
Wilejkaros Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jaki cud maleńki! Chyba jak świnka morska, taka maleńka! Quote
jayo Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Podnosimy kruszynke !! Swierzb dla ludzi raczej niegrozny, dla innych psow bardziej zarazliwy. Ale jak kuracja juz sie toczy - to szybciorem szukamy domku :multi: Quote
ice_t Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 no to dobrze że szybko to zostało zdiagnozowane i malutka już leczona Quote
Maupa4 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Tiger napisał(a): ADA napisała, że w środę ma pokazać ew. domkowi Spinki zdjęcia ...... Więc czekamy......:lol: ADA jutro się odezwie ... powaliła ją grypa ... a jak nie da rady sama to ja "wyciągnę" od niej informacje i napiszę. Quote
anielica Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Dzisiaj były u Tiger osoby zainteresowane Spinką. Chciały ją... do kojca :shake: I dzwoniła kobieta, która ją na pewno chce, ale nie pali sie do sterylki, bo "byłyby fajne szczeniaczki" :angryy: Ona jakaś jest pechowa czy co? :-( Quote
Neris Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Nie ona pechowa tylko ludzie szurnięci jacyś... sami niech się do kojca wsadzą. Quote
zdrojka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Taaa, albo niech sobie zrobią fajne "szczeniaczki"...:mad: Quote
anielica Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 powiem Wam, że jeszcze nigdy nie miałam takiej liczby ofert, które byłyby tak mało sensowne:shake: Quote
BIANKA1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Do kojca ktoś chciał SPINECZKE ?????????????????????????????????? Quote
Kar0la Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Rany co z tymi ludźmi??? :-o:-o:-o Do kojca??? Quote
Fusica Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Tjaaaaa... mamy takie głupie społeczeństwo, czy ja jakaś nadwrażliwa jestem????? :angryy: :angryy: :angryy: Taką drobinke do kojca... Może trzeba było tych ludzi zapytać o zaświadczenie lekarskie, na temat zdrowia psychicznego.... A propozycje adopcji bez sterylki... no cóż... Wiem dlaczego się pojawiają. Spineczka jest wyjątkowo ładniutka i wyjątkowo rasowo wygląda... Ehhh, to się normalnie w głowie nie mieści... :shake: :shake: :shake: Quote
anielica Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Malutka Spinia czeka na domek, dobry domek :oops: Quote
ADA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Żyję:roll: chociaż nieszczególnie, bo to grypa żołądkowa:angryy: Zdjęcia przekazałam, czekam na odpowiedź ostateczną, bo na 80% tak. Oczywiście nie ma mowy, żeby jej nie wysterylizowali, dopilnuję osobiście. Quote
Fusica Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ehhhh, żeby sie udało... To naprawdę słodkie stworzonko.... Quote
ice_t Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Fusica napisał(a):Ehhhh, żeby sie udało... To naprawdę słodkie stworzonko.... dokładnie jest przepiekna, czekamy więc dalej na kochający domeczek , gdzie mała dama będzie rozpieszczana jak żadne inne zwierzątko Quote
anielica Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Podnoszę Spineczkę! Mała dalej bez swojego domku :-( Quote
Wilejkaros Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Spinuś, do góry! A co z tymi sensownymi telefonami? Były takie? Quote
Tiger Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie ma sensownych telefonów w sprawie Spinki....:angryy: Niektórych, gdy mówią , że "Jak to wysterylizować ?! Ona taka łądna , ja bym chciał (a) żeby miała szczeniaczki " mam ochotę udusić .......... Sunia jest wciaż bardzo energiczna i żywa , ale robi się coraz grzeczniejsza ..... Tylko wciąz gania za moimi zwierzakami - strasznie nachalnie namawiaj ac do zabawy..... i one ju z tylko przed nią uciekają .........:evil_lol: A kotka , to chodzi już tylko "wyskościami" - po meblach i poręczach........ Quote
AgaiTheta Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Moge spineczke pokazać na stronach elbląskich, poradzimy sobie z transportem? Taka słodzinka śliczna, myślałam, że już dawno ma swój domek :-( Quote
Recommended Posts