Jump to content
Dogomania

Spineczka (11 tygodni). W Nowym Domku Wcina Hamburgera:)) (s. 38)

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje mini-szczeniaki rozeszły się, jak ciepłe bułeczki. Właśnie przez ogłoszenia w gazecie lokalnej. Jestem bardzo zadowolona z nowych domów i tego samego Spineczce życzę!

Posted

Dajcie naprawdę ją do gazety!!! Mojej koleżance sunia urodziła 8 szczeniaków i wszystkie się rozeszły!

Na dogomanii najczęściej wszyscy pieski już mają.... Trzeba szukać domu poza dogo!!!
Koniecznie gazeta! Jeżeli chcecie mogę też dać u siebie ogłoszenie <śląsk>

Posted

Dałam na allegro na razie, myślę, że w Lublinie jeszcze anonse będą dobre, bo u nas w lokalnych gazetach raczej nie pojawiają sie ogłoszenia o oddawaniu zwierząt.

Posted

Byłam dziś w odwiedzinach u Spineczki !!!!

Robi się coraz piękniejsza !!!!

A nie tam jakiś tasmański.......:mad:

cudna jest i już !!!!

A jak wspaniale się bawi z Nikodemem - psem anielicy.......:lol:

Nikodem udaje , że ją gryzie i np. bierze jej cały łepek do swojego pyska .....

Wygląda to okropnie , ale spinka jest bardzo zadowolona z takiej zabawy.......:evil_lol:

Posted

Miałam telefon w sprawie Spineczki.
Wszystko wskazuje na to, że zamieszka w Górze Kalwarii w domku z ogrodem, z małżeństwem i babcią:) Rozmawiałam z Panią, jest jak najbardziej za sterylizacją, nie odstraszył jej mój opis charakteru Spineczki - a jest ona charakterna. Pani chce sama przyjechac po Spinię, albo jak mówi jej mąż - Pineskę. Chyba więc Spinia będzie miała domek!

Bardzo się cieszę, chociaż smucę Leonkiem, który ma pogorszenie :-(

Posted

NO I SPINIA DALEJ BEZDOMNA :shake:
Pani zadzowniła do mnie dzisiaj i zrezygnowała z przygarnięcia malutkiej.
Podobno babacia, z którą mieszkają, i która opiekowałaby się sunią pod ich nieobecność, nie zgodziła się na wzięcie zwierzaka. Jest już starszą osobą, może obawia się, że nie dałaby rady...

Cholerka, dobrze, że zrezygnowali teraz, a nie po dwóch tygodniach...

Ale malutka Spinka - Gremlinka znowu szuka domu!!!
Jutro ruszam z ogłoszeniami papierowymi...

Posted

Phi, niech żałują!:roll: Jak można takiego cudeńka nie chcieć..?:shake: I ileż to kłopotu może sprawić taka malizna? Ani na smyczy nie pociągnie, ani nie przewróci... Strata tej babci, mogła mieć na stare lata super towarzyszkę, takie słoneczko małe!:loveu:
Dla Spineczki to domek musi być najlepszy, taki co na 10% chce malutkiego diabełka. I na pewno wkrótce taki ktoś się odezwie, nie przejmuj się Anielica!;)

Posted

Właśnie się dowiedziałam od anielicy , że państwo z Góry
Kalwarii zrezygnowali ze Spineczki ........

Co tu dużo gadać ; ICH STRATA .........

Tak więc ...szukamy domu dla maleństwa !!!!

anielica jest bardzo zapracowana , ale może znajdzie chwilkę i wstawi zdjęcia łobuziary...

Posted

Kobieta brzmiała sensownie, ale chyba zadzwoniła kierując się odruchem serca - swoim i męża. Babci nie zapytali, mieli już psy, więc może przyjęli, że będzie zadowolona, no i tak się stało, jak się stało.