Greven Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Spinka, gryfon tasmański :evil_lol: Taka okazja, gdzie kolejki chętnych? :razz: Quote
akucha Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nie mogę uwierzyć, że nie ma chętnych :-o Jeśli nie ona, to kto??? Taka cudna malizna :loveu: Quote
Greven Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Moje mini-szczeniaki rozeszły się, jak ciepłe bułeczki. Właśnie przez ogłoszenia w gazecie lokalnej. Jestem bardzo zadowolona z nowych domów i tego samego Spineczce życzę! Quote
lookata Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dajcie naprawdę ją do gazety!!! Mojej koleżance sunia urodziła 8 szczeniaków i wszystkie się rozeszły! Na dogomanii najczęściej wszyscy pieski już mają.... Trzeba szukać domu poza dogo!!! Koniecznie gazeta! Jeżeli chcecie mogę też dać u siebie ogłoszenie <śląsk> Quote
anielica Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Dałam na allegro na razie, myślę, że w Lublinie jeszcze anonse będą dobre, bo u nas w lokalnych gazetach raczej nie pojawiają sie ogłoszenia o oddawaniu zwierząt. Quote
Tiger Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Byłam dziś w odwiedzinach u Spineczki !!!! Robi się coraz piękniejsza !!!! A nie tam jakiś tasmański.......:mad: cudna jest i już !!!! A jak wspaniale się bawi z Nikodemem - psem anielicy.......:lol: Nikodem udaje , że ją gryzie i np. bierze jej cały łepek do swojego pyska ..... Wygląda to okropnie , ale spinka jest bardzo zadowolona z takiej zabawy.......:evil_lol: Quote
fizia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wkleiłam Spineczkę do działu Przygarnę psa, bo ktoś szuka szczeniaka buldożka lub boksera. Na boksera to Ona raczej nie wygląda, ale moim zdaniem ma trochę bulodożkowata mordkę:) Może się spodoba. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3240362#post3240362 Quote
anielica Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Miałam telefon w sprawie Spineczki. Wszystko wskazuje na to, że zamieszka w Górze Kalwarii w domku z ogrodem, z małżeństwem i babcią:) Rozmawiałam z Panią, jest jak najbardziej za sterylizacją, nie odstraszył jej mój opis charakteru Spineczki - a jest ona charakterna. Pani chce sama przyjechac po Spinię, albo jak mówi jej mąż - Pineskę. Chyba więc Spinia będzie miała domek! Bardzo się cieszę, chociaż smucę Leonkiem, który ma pogorszenie :-( Quote
anielica Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Góranka Kalwiarianka rozłożyła właśnie na części pierwsze rolkę ręcznika papierowego i rozgoniła koty :evil_lol: To może jednak Pineska :evil_lol: Quote
beka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No Pineska masz szczęście. Aniol w pod postacią Anielicy czuwa nad tobą :) Quote
Tiger Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Czy to oznacza , że ja jej już nigdy nie zobaczę ???? :placz: :placz: :placz: :placz: Spineczko, bądź szczęśliwa w nowym domku !!!!!! Quote
anielica Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Spinia rośnie jak na drożdżach. Ma apetyt i jest bardzo grzeczna. Ciągle bawi się z Nikodemem, a czasem nawet s Chiarą. Fajna z niej dziewuszka :loveu: Quote
anielica Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 NO I SPINIA DALEJ BEZDOMNA :shake: Pani zadzowniła do mnie dzisiaj i zrezygnowała z przygarnięcia malutkiej. Podobno babacia, z którą mieszkają, i która opiekowałaby się sunią pod ich nieobecność, nie zgodziła się na wzięcie zwierzaka. Jest już starszą osobą, może obawia się, że nie dałaby rady... Cholerka, dobrze, że zrezygnowali teraz, a nie po dwóch tygodniach... Ale malutka Spinka - Gremlinka znowu szuka domu!!! Jutro ruszam z ogłoszeniami papierowymi... Quote
AśkaK Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Phi, niech żałują!:roll: Jak można takiego cudeńka nie chcieć..?:shake: I ileż to kłopotu może sprawić taka malizna? Ani na smyczy nie pociągnie, ani nie przewróci... Strata tej babci, mogła mieć na stare lata super towarzyszkę, takie słoneczko małe!:loveu: Dla Spineczki to domek musi być najlepszy, taki co na 10% chce malutkiego diabełka. I na pewno wkrótce taki ktoś się odezwie, nie przejmuj się Anielica!;) Quote
Tiger Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Właśnie się dowiedziałam od anielicy , że państwo z Góry Kalwarii zrezygnowali ze Spineczki ........ Co tu dużo gadać ; ICH STRATA ......... Tak więc ...szukamy domu dla maleństwa !!!! anielica jest bardzo zapracowana , ale może znajdzie chwilkę i wstawi zdjęcia łobuziary... Quote
Tiger Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Hi hi Pisałam post z przerwami i spóźniłam się z wieściami .....:p Quote
akucha Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No niedobrze się stało :shake: Ale pewnie to nie był ten dom. W górę maleńka, znajdziesz dom, taki najlepszy!!! Quote
anielica Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Kobieta brzmiała sensownie, ale chyba zadzwoniła kierując się odruchem serca - swoim i męża. Babci nie zapytali, mieli już psy, więc może przyjęli, że będzie zadowolona, no i tak się stało, jak się stało. Quote
Greven Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 I dobrze, że na czas, a nie po czasie. Quote
anielica Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Spinia szuka kochającego domku, domku na stałe! Quote
malagos Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Masleństwo do domu! Koszyczek, kołderka, rączki pańci i te sprawy :cool3: Quote
Tiger Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Spineczka jest i będzie małym psem .... komu to cudeńko ? Quote
Recommended Posts