Jump to content
Dogomania

Spineczka (11 tygodni). W Nowym Domku Wcina Hamburgera:)) (s. 38)

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Były telefony w sprawie Spineczki, ale jakoś nie ma ona szczęścia :shake:
Albo nastolatki, które mówią, że mama się zgadza, a jak prosze mamę do telefonu, to już nie chcą rozmawiać, albo osoby, które deliberują nad koniecznośćią sterylizacji... Spineczka powinna mieć już swój własny domek, ale przecież nie oddam jej jeżeli mam wątpliwości :shake:

Foteczki zrobię jutro, za dnia.

Posted

Mi to by było wstyd dzwonić jak mama sie nie zgadza no bo to robienie komus nadziei kazdy telefon to jakas szansa. Dobrze ze chociaż dzwonią
Spineczka na góre raz dwa po domek

Posted

Słuchajcie, Spinia chyba jakaś pechowa... Najpierw szybko zaoferował się ten domek z Góry Kalwarii, a jak się wycofał, to właściwie żadnych obiecujących maili czy telefonów...

Biedna Spinia, powinna iść już do swojego domu :-(

Mój TZ zaczyna się złościć, ech....:shake:

Posted

Byłam wczoraj znów u Spinki w odwiedzinach.......

Niunia jest coraz grzeczniejsza i słucha się cioci....

Jest grubaskiem , ale niewiele urosła , więc to potweirdza założenie , że pies będzie malutki .

Trochę się dziwię , że nikt jej nie chce , bo naprawdę jest bardzo ładna i strasssssssssssssssssnie urocza:loveu: :loveu: :loveu:

Cudownie dogaduje się ze zwierzakami anielicy - bawi się zarówno z psem , jak i kotem ......

Czmu nikt jej nie chce ?:placz:

Posted

Jest piękna, widać, że ma niezły charakterek,ale na pewno jest bardzo kochana!! tez mnie dziwi, że jeszcze nie znalazł się dla niej domek. Ale nie traćmy nadzieji!!:cool3:

Posted

Sunia nie pechowa ,ale cos wlasciwych ludzi brak ,ona taka slodka :loveu: .
Jestem pewna ,ze teraz sie beda meldowac .
Malenka , nosek do gory , na ciebie na pewno juz czeka wspaniala rodzinka ,ale jeszcze nie wie ze istniejesz .