anielica Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Łomatko, toż to Spinka! A co to ten barbantczyk??? Quote
AśkaK Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Tiger'] A dzisiaj to są imieniny cioci anielicy !!! bo to Dorotka jest , a juści ...... Ciocia Anielica, wszystkiego najle-psiej-szego!:multi: :loveu: :tort: :BIG: I Spineczkę mi tu na ręce łapać, i to zaraz!:mad: :evil_lol: Quote
Korenia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :evil_lol: Anielico sprawdź czy ona tatuażu nie ma :evil_lol: Quote
Tiger Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No proszę ...........okazuje się ,że Spinka rasowa jest .......:evil_lol: no to zaraz tu będzie kolejka ........ A ja własnie wróciłam od Spineczki ..... Cudna jest , czy "rasowa" czy nie .......:loveu: Komu maleństwo ? Quote
anielica Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Spinka na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=164569908 Mam nadzieję, że znajdzie się kochający domek dla tej maleńkości... Spinka może nie jest tak pomarszczona, ale faktycznie wygląda tak gryfonikowato... :razz: Quote
Tiger Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A oto kilka fotek z pobytu Spineczki jeszcze u mnie ........ Hej cioteczki !!! To ja !!! Łóżeczko małej pańci jest dośc wygodne ........ Podłoga w pokoju dośc śliska niestety..... Za to, łóżko dużych też właściwie może być ...... Z małą pańcią śpimy...... I u dużej pańci też wygodnie .......:lol: Quote
Tiger Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nikt nie zgląda do Spineczki ??!!!! zobaczcie jakie cudo !!!! Ona jest przurocza!!! Komu cudo ??!!! Quote
Korenia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Poprawcie w aukcji allegrowej, że Spinka to suńka - bo macie, że psieś :evil_lol: Quote
pixie Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kam']zobaczcie, znalazłam rasę Spineczki :evil_lol: z tematu o gryfonikach,post lothii 7.09.2007 "brabantczyk KRECIK Pro Publico Bono" gryfonik mowicie? a jakby tak mops???? zaraz znajde jakiegos podobnego...chco to ujecie gryfonika i Spineczki, jakby jakby...blizniacze..tylko uszki jedne niedospane...:lol: mopsia jasna wparwdzie jest tutaj ale nie umiem zmniejszyc fotki wiec wklejam link http://www.molosy.pl/galeria/details.php?image_id=5004 Quote
Greven Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Wyrazista, nietypowa i jakie miny strzela :evil_lol: Quote
anielica Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Spinka u Tiger na rączkach - gryfoniątko jak nic :razz: Quote
Tiger Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Gryfonik ? Mopsik? Gremlinek? A mój TZ uparcie twierdzi , że to małpiszonik..........:lol: Jak ją zwał , tak zwał , ale że cudna jest nieziemsko , to chyba nikt nie ma wątpliwości , co ?:razz: Quote
anielica Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Spinka, malutka suczynka, szuka domku! Quote
Marlena:) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Słodka Spineczka:loveu: :loveu: SZUKA DOMKU!!!! Quote
AśkaK Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tiger napisał(a):Gryfonik ? Mopsik? Gremlinek? A mój TZ uparcie twierdzi , że to małpiszonik..........:lol: Jak ją zwał , tak zwał , ale że cudna jest nieziemsko , to chyba nikt nie ma wątpliwości , co ?:razz: Oj nieziemsko, BOSSSKO cudna!:lol: :loveu: Jak dla mnie gryfonik jednak. Ło jeziu jak ona na rączkach śpi!!!:loveu: :loveu: :loveu: Ja bym chyba nie oddała!:evil_lol: Quote
anielica Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Gryfonik się skumkał z Nikodemem, i się obgryzają namiętnie - Nikodem ma dosyć ograniczony asortyment zabaw, więc ciągle próbuje Spini odgryźć łepek. A ona leży jak długa i się daje obgryzać. Żadnych demoralizujących krzyków i płaczu Spinka nie wykonuje. Tylko próbuje wyjeść wszystko, wszystkim. Jest słodka, ale w moim mieszkanku liczba zwierząt równa cztery (a Chiarę liczę nawet za dwa, taka z niej cholera :evil_lol: ) jest przytłaczająca :grab: :evil_lol: Przy jedzeniu mam kota na kolanach, kota na plecach, Nikodema frontalnie przed sobą, a Gremlinka obgryza mi nogę... Quote
AśkaK Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No to akurat, po jednym gryzoniu na każdą kończynę!:lol: :evil_lol: Quote
anielica Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Tylko w czym w takim razie będę trzymała widelca, hę? :cool1: Quote
Bunia1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ona jest przepiękna. A co do widelca to tylko poza domem. Quote
Masza4 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Spinka jest cudna! Ma taki słodziutki pyszczek, że miodzio :) wygląda jak diabeł tasmański :loveu: Quote
anielica Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 I często takoż się zachowuje :evil_lol: Quote
Recommended Posts