Jump to content
Dogomania

Spineczka (11 tygodni). W Nowym Domku Wcina Hamburgera:)) (s. 38)

Recommended Posts

Posted

Pokazuj pokazuj! Ona naprawdę nie ma szczęścia do domków...:shake:
Telefonów było sporo, ale albo my, albo osoby zainteresowane rezygnowały...
Jak domek byłby super, to i transport się znajdzie.
A Spinia powinna już zamieszkać u siebie, zanim przyzwyczai się do domu Tiger...

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podajcie proszę nr postu z linkiem do ogłoszenie jakiegoś, może allegro?
Puszcze ogłoszenie przez swoje dane (będę odsyłać jak coś się trafi) ale potrzebuję zbiorczego info o tej ciupinuninieczce :loveu:

Posted

Ktoś ją znowu zalicytował... Dobrze, że nie wystawiam już aukcji Kup teraz, bo bym zbankrutowała co dwa dni wystawiając kolejne aukcje.
Napisałam maila do kupującego i czekam...

A Spinia czeka na dom!!!

Posted

Kurcze gdybym mieszkala juz w swoim mieszkanku to bym ja wziela....ale to bedzie dopiero za 5 miesiecy :( napewno znajdzie sie jakis piesek, ktoremu dam domek....ale Spineczka - malutka musi znalesc jakis domek !!!!!!! przeciez ona jest taka malusienka .........

Posted

Spineczką jest bardzo zainteresowana osoba z ok. Gdańska. Dzwoni w jej sprawie już kolejny raz i chce przyjechać po nią do warszawy.
Ale ja nie chcę oddawać małej tak daleko, bez sprawdzenia domku. Poszukuję osoby, która pojechałaby na wizytę przedadopcyjną. Żukowo - 30 km od Gdańska (na trasie Gdańsk - Gdynia).
Kto nam pomoże???

Posted

[quote name='anielica']Spineczką jest bardzo zainteresowana osoba z ok. Gdańska. Dzwoni w jej sprawie już kolejny raz i chce przyjechać po nią do warszawy.
Ale ja nie chcę oddawać małej tak daleko, bez sprawdzenia domku. Poszukuję osoby, która pojechałaby na wizytę przedadopcyjną. Żukowo - 30 km od Gdańska (na trasie Gdańsk - Gdynia).
Kto nam pomoże???

CZy ktoś mieszka blisko ???

Prosimy o sprawdzenie domku ( bo ja mam sporo ątpliwości , a pani nam się upiera )

Posted

dobra ja jestem z Gdańska, jeśli nie znajdzie się nikt doświadczony to mogę się po krótkim instruktarzu tego podjąć. Żukowo nie wiem gdzie jest, jakimś pociągiem się dotelepię. problem w tym, że czas mam właściwie tylko w niedzielę. jakby co czekam na wieści.

Posted

Przepraszam ale tylko w pracy mam internet:oops: dlatego piszę dopiero dzisiaj. Domek się niestety wycofał tzn. zafascynowana pieskiem była męska połowa domku i twierdziła, że damska napewno też o tym marzy. Damska połowa podeszła do tego dużo bardziej racjonalnie, dokładnie tak jak napisała w prv do mnie Tiger, że sikający szczeniak i raczkujące dziecko będą dla niej nie do pogodzenia.
Na szczęście widzę, że są kolejni chętni i trzymam bardzo mocno kciuki za malutką:multi:

Posted

No na razie jest jedna osoba poważnie zainteresowana. Dzisiaj postaram się wywiesić ogłoszenia papierowe na osiedlu i w lecznicach. Może tutaj się ktoś znajdzie.