anielica Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Pokazuj pokazuj! Ona naprawdę nie ma szczęścia do domków...:shake: Telefonów było sporo, ale albo my, albo osoby zainteresowane rezygnowały... Jak domek byłby super, to i transport się znajdzie. A Spinia powinna już zamieszkać u siebie, zanim przyzwyczai się do domu Tiger... Quote
AgaiTheta Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Podajcie proszę nr postu z linkiem do ogłoszenie jakiegoś, może allegro? Puszcze ogłoszenie przez swoje dane (będę odsyłać jak coś się trafi) ale potrzebuję zbiorczego info o tej ciupinuninieczce :loveu: Quote
anielica Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Link do allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=171961101 Quote
tomcug Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A ja wierzę,że jak malutka znajdzie już ten domek, to będzie najlepszy na świecie. Że warto będzie czekać... Quote
t_kasiek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='anielica']Link do allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=171961101 czy ktos obserwuje malutka ? Quote
anielica Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Ktoś ją znowu zalicytował... Dobrze, że nie wystawiam już aukcji Kup teraz, bo bym zbankrutowała co dwa dni wystawiając kolejne aukcje. Napisałam maila do kupującego i czekam... A Spinia czeka na dom!!! Quote
t_kasiek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Kurcze gdybym mieszkala juz w swoim mieszkanku to bym ja wziela....ale to bedzie dopiero za 5 miesiecy :( napewno znajdzie sie jakis piesek, ktoremu dam domek....ale Spineczka - malutka musi znalesc jakis domek !!!!!!! przeciez ona jest taka malusienka ......... Quote
anielica Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Spineczką jest bardzo zainteresowana osoba z ok. Gdańska. Dzwoni w jej sprawie już kolejny raz i chce przyjechać po nią do warszawy. Ale ja nie chcę oddawać małej tak daleko, bez sprawdzenia domku. Poszukuję osoby, która pojechałaby na wizytę przedadopcyjną. Żukowo - 30 km od Gdańska (na trasie Gdańsk - Gdynia). Kto nam pomoże??? Quote
AgaiTheta Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Mi w takich sprawach zawsze pomaga irma, kliknijcie do niej, ona straciła Serwusia, jest pewnie w rozterce ale może... Quote
anielica Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Och, nie chcę jej absorbować tym :oops: Mam nadzieję, że jakiś gdańszczanin przeczyta i pomoże... Quote
AgaiTheta Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 może brazowa1 ?? Trzeba pisać pw, bo większość leci po subskrybcjach. Quote
brazowa1 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 jaka wrozka :) skad jest ta pani,z Glownego Gdanska? Quote
AgaiTheta Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 brazowa1 napisał(a):jaka wrozka :) skad jest ta pani,z Glownego Gdanska? aaa bo widzisz ja to wiem na kogo można liczyć :loveu: Buziaczek! Quote
Kar0la Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Takiemu cukiereczkowi można wszystko wybaczyć. :loveu::loveu::loveu: Quote
Tiger Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='anielica']Spineczką jest bardzo zainteresowana osoba z ok. Gdańska. Dzwoni w jej sprawie już kolejny raz i chce przyjechać po nią do warszawy. Ale ja nie chcę oddawać małej tak daleko, bez sprawdzenia domku. Poszukuję osoby, która pojechałaby na wizytę przedadopcyjną. Żukowo - 30 km od Gdańska (na trasie Gdańsk - Gdynia). Kto nam pomoże??? CZy ktoś mieszka blisko ??? Prosimy o sprawdzenie domku ( bo ja mam sporo ątpliwości , a pani nam się upiera ) Quote
t_kasiek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 kurcze...i co - znalazl sie ktos kolo Gdańska ?? przeciez z pomorza jest tutaj troche osob :( Quote
Betbet Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 dobra ja jestem z Gdańska, jeśli nie znajdzie się nikt doświadczony to mogę się po krótkim instruktarzu tego podjąć. Żukowo nie wiem gdzie jest, jakimś pociągiem się dotelepię. problem w tym, że czas mam właściwie tylko w niedzielę. jakby co czekam na wieści. Quote
anielica Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Kobieta mieszka koło Gdańska - Żukowo. Dasz radę dojechać? Napiszę pw do Ciebie. Dzięki za ofertę pomocy! Quote
Betbet Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 jasne, że dam radę, jak się babeczka zgodzi na niedziele to jadę. daj mi do niej namiary itp a się umówię.czekam na pw Quote
ADA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Przepraszam ale tylko w pracy mam internet:oops: dlatego piszę dopiero dzisiaj. Domek się niestety wycofał tzn. zafascynowana pieskiem była męska połowa domku i twierdziła, że damska napewno też o tym marzy. Damska połowa podeszła do tego dużo bardziej racjonalnie, dokładnie tak jak napisała w prv do mnie Tiger, że sikający szczeniak i raczkujące dziecko będą dla niej nie do pogodzenia. Na szczęście widzę, że są kolejni chętni i trzymam bardzo mocno kciuki za malutką:multi: Quote
anielica Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 No na razie jest jedna osoba poważnie zainteresowana. Dzisiaj postaram się wywiesić ogłoszenia papierowe na osiedlu i w lecznicach. Może tutaj się ktoś znajdzie. Quote
Recommended Posts