Jump to content
Dogomania

Spineczka (11 tygodni). W Nowym Domku Wcina Hamburgera:)) (s. 38)

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadja23 napisał(a):
Trzymam więc kciuki, ale nie da się w niej nie zakochać, więc liczę głęboko na domek:cool3:

Cały wic polega na tym , że my - ja i anielica bardzo kochamy Spinkę i w związku z tym musimy się "zakochać " w potencjalnym domku dla naszej niuni......:evil_lol:

Posted

Jutro mają się zjawić osoby zainteresowane sunią.
Mam nadzieję, że może to będzie w końcu to.
Już długo u mnie jest, i mąż niestety zaczyna głośno protestować:(
No i malutka powinna mieć Swój Własny domek...

Posted

Słuchajcie, ja nie wiem co się dzieje... :-(
Dzisiaj chyba znowu klapa z domkami dla suni - miały być 3, jeden wycofał się, bo sterylka droga, drugi chciał dużego psa, a nie małego, a trzecia osoba się zastanawia. Ale chyba ma sporo obaw, bo nie miała nigdy psa, spineczka jest energiczna, brykająca, są obawy jak wytrzyma w domu od 7 do 15. Ja też się boję, żeby nie została zabrana i nie wróciła po 2 miesiącach, bo jednak jeżeli ktoś nie miał psa, nie wie jak to jest i że to zdecydowana zmiana w czynnościach codziennych i mniej swobody.

A ja nie mogę jej już trzymać :placz:
Tak bym chciała oddać w dobre ręce, a nikt niuni nie chce :placz:

Posted

Jejku, a wydawało się, że takie urocze maleństwo to będzie przebierać w domkach jak w ulęgałkach :-(. A na sterylkę to przecież moglibyśmy się złożyć, zawsze znajdzie się parę osób, które dadzą troszkę kasy i byłoby jakoś. Tylko jak sterylka droga to może potem utrzymanie maluszka też okazałoby się za drogie :shake:

Posted

No właśnie, sterylka to nie jest problem, można załatwić taniej w Lublinie.
Ale zapytałam Panią co będzie jak psiak zachoruje?
Jak, nie daj boże, łapę będzie trzeba szyć po skaleczeniu?
Albo, odpukać, coś gorszego? To co wtedy? Pies wróci do cioci Anielicy?
Jak dorośnie z domkiem będzie trudno, to kundelek :-(

Posted

Dziewczyny czy Spineczka jest ogłaszana gdzieś jeszcze oprcz allegro? Może powrzucać ją do ogłoszeń?
A swoją drogą domki powiny się bić o takie cudo, a tutaj cisza.

Posted

Anielico, dokładnie to samo sobie pomyślałam...przecież psa trzeba regularnie odrobaczać, szczepić, kontrolować no i leczyć, bo choroby były, są i będą. Więc to nie był dobry domek. Tylko gdzie ten prawdziwy, wymarzony dla Spineczki?

Posted

Była na allegro.
Miałam wywieszać ogłoszenia papierowe, ale wczoraj zgłosiły się 3 osoby, więc odpuściłam. Nawet anonsów dzisiaj nie kupiłam, żeby dac ogłoszenie, bo jeden domek - fajny - chciał ją na 100%. Ale okazało się, że chciał nie tę sunię :placz:

Nie mam w domu drukarki, muszę więc z ogłoszeniami poczekać do poniedziałku. Już mam zrobione papierowe.

Kurczę, bardzo mi smutno :-(

Posted

Kar0la napisał(a):
Wrzuciłam Spineczkę na psy.pl. animalię, kupsprzedaj, ale.gratka.
Jutro ją wstawię do jeszcze kilku. Oby ją ktoś wypatrzył, jest śliczna.

Dzięki KarOla !!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Spinia na pewno znajdzie cudowny domek !!!!!!

Posted

Anielico, potrzymaj ją jeszcze trochę, jesli ona jest u Ciebie nadal. Takie śliczne maleństwo. Ja moją tymczasową Jetkę ma od listopada, a miała być tylko do świat Bożego Narodzenia, a jest do dzisiaj. Wprawdzie ma znaleziony domek w Niemczech, ale jeszcze jest.

Posted

Spineczka jest śliczna, trafiłam na nią bo jej link znalazł się na wątku który aktualnie przeglądałam.
a może małej ślicznotce jest potrzeba więcej rekalmy?? może na dogo jakieś banerki i więcej ogłoszeń w różnych mejscach np. 4łapy albo jakieś inne portale z ogłoszeniami???
trzymam kciukasy za szybkie znalezienie domku:loveu:

Posted

Ja ją wstawiłam tutaj: psy.pl. animalię, kupsprzedaj, ale.gratka. kupiepsa, eoferty.
Jeśli wstawicie ją gdzieś jeszcze to dacie znać, gdzie żeby nie kopiować ogłoszeń.