soboz4 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Biedne psie dzieciaki, świetnie że trafiły do Ciebie, lepszego dt nie znam! Quote
AMIGA Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Myslę, że potrzeba im trochę czasu. Jak się poczują już całkiem bezpiecznie, to może przestaną nawzajem szukac raunku w sobie. Jeszcze (oby nie!!) może nadejśc taka chwila, kiedy zatęsknisz to tych spokojnych dwóch insektów. Quote
Nutusia Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Soboz, no coś Ty?!?!?!?!?...:oops: Krecha jest na razie nieco zdezorientowana... Gdy siedzę na kanapie, a Insekty koło mnie, włazi mi na kolana i wpatruje się w nie świdrującym spojrzeniem. Oczywiście przytulam ją wtedy, gadam jaka jest piękna, mądra, moja... i że już nie jest wałkiem od tapczana, bo po kilku dniach na Lesiowej karmie odchudzającej wróciło jej wcięcie:razz:... A tamte siedzą, patrzą i się dziwują, że głaszczę, gadam, że Kreska się do mnie tuli... Może styki zadziałają i pojmą, że one też tak mogą... Z Lili gorzej, bo to jest czołg Rudy 102, potrafi się wtrynić na kanapę i centralnie zadek posadzić na Maliźnie:crazyeye: Quote
ania shirley Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Insekty??? To insekty też kochamy??? Nie tylko psiaki? ;) Quote
Nutusia Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Powiedzmy takie... wybrane insekty... w potrzebie! ;) Quote
Ellig Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Nutusia']Jezusie, przecież Wy jesteście szybsze niż światło! Zobacz o której wątek założyłam!!! Skopiowałam sobie link i wklejam na zaprzyjaźnionych wątkach (Ellig mi zdaje się pomaga ;)) Się tak nie bawię - chciałam być pierwsza... [/QUOTE] Ja nic nie "kablowalam". Tylko na jednym watku no i sygnaturke zmienilam;) Quote
wojtuś Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Kochani no to przecież ... i ja jestem:) Quote
taxelina Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Lili to jest Lili :loveu: (masz drugie pw :razz:) Quote
jofracy Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 dotarłam :) niezaproszona, ale i tak będę kibicować i czytać :) Fajne te insekty :) Quote
Ellig Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='ania shirley']Insekty??? To insekty też kochamy??? Nie tylko psiaki? ;)[/QUOTE] Po cichutku, na paluszkach, idzie Muszka łakomczuszka. Do miseczki przyleciała, smacznej zupki zjeść by chciała..... Quote
Ellig Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [img]http://www.ania.net.pl/_shared/witamy.gif[/img] Quote
eloise Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 i ja dotarłam :) uśpiłam dziecko i nie wiem w co ręce włożyć, i z tego niezdecydowania... siadłam przed komuterem i od 20 minut po Nutusiowych wątkach ganiam :D Quote
Nutusia Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 O, jest pierwszy Wujek! Witamy, witamy!:loveu: Tak jest Eloise, na nadmiar roboty i zajęć, dogo jest najlepsze! :) Ani się obejrzysz, Jonatan wstanie i będziesz miała wymówkę, że nie zdążyłaś nic zrobić:evil_lol: Bardzo trafiony wierszyk, Ellig - Muszka bardzo zasmakowała w zupce... zacierkowej:razz: Jofracy, żeby nie było - tu i teraz ZAPRASZAM CIĘ na wszystkie moje wątki, dobra?;) Quote
jofracy Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Nutusia'] Jofracy, żeby nie było - tu i teraz ZAPRASZAM CIĘ na wszystkie moje wątki, dobra?;)[/QUOTE] dobra :) :) Quote
Justyna Lipicka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 jestem u dziewczyn:) z czasem się otworzą na inne pieskie stworzenia u Ciebie:) Quote
Gosiapk Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Nutusia']Wczoraj już im trochę przeszło - widać baczniej mu się przyjrzały!!!!:eviltong::evil_lol: Ze mną na kanapie siedziały... (...) [/QUOTE] :D a teraz się módl, aby Twój TZ tego nie przeczytał :D Quote
Ellig Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Insekty powitaly Nutusie i jej TZ z wielka radoscia i spisaly sie na medal, zero szkod:) Quote
ludka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 O, mamo, jakie male bidulki. Zalozylabym sie, ze po weekendzie z Nutusia juz beda biegac w stadku :) Quote
Roszpunka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Jestem i ja u Insektów ;) Tak nienawidzę robactwa, a podobne karaluszki po moim domu biegają i w dodatku je lubię:evil_lol: Quote
Romi Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) [quote name='Nutusia']Fajnie - pięknie witamy wszystkie Ciocie! A może i Wujek jaki się pojawi - kto wie? ;) [/QUOTE] [quote name='wojtuś']Kochani no to przecież ... i ja jestem:)[/QUOTE] Skoro zostaliśmy oficjanie zaproszeni, to nie wypada odmówić :) [B]Wojtuś [/B]już jest, więc i ja się melduję. Z okazji przybycia zrobiłem banerek. Nie jest najpiekniejszy, ale tak na szybko robiony :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223534-Dwa-olkuskie-insekty-Muszka-i-Pchełka-zasługują-na-normalność-po-tym-co-przeszły"][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/538/insekty.jpg[/IMG][/URL] Edited February 23, 2012 by Romi Quote
jola_li Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 No i Towarzystwo Terapeutyczne ma podwójną robotę ;-). Chyba jakaś premia się należy :-)! Quote
Recommended Posts