Jump to content
Dogomania

Dwa olkuskie insekty - Muszka i Pchełka - po wielu perypetiach razem na zawsze w cudownym DS

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myslę, że potrzeba im trochę czasu. Jak się poczują już całkiem bezpiecznie, to może przestaną nawzajem szukac raunku w sobie. Jeszcze (oby nie!!) może nadejśc taka chwila, kiedy zatęsknisz to tych spokojnych dwóch insektów.

Posted

Soboz, no coś Ty?!?!?!?!?...:oops:

Krecha jest na razie nieco zdezorientowana... Gdy siedzę na kanapie, a Insekty koło mnie, włazi mi na kolana i wpatruje się w nie świdrującym spojrzeniem. Oczywiście przytulam ją wtedy, gadam jaka jest piękna, mądra, moja... i że już nie jest wałkiem od tapczana, bo po kilku dniach na Lesiowej karmie odchudzającej wróciło jej wcięcie:razz:... A tamte siedzą, patrzą i się dziwują, że głaszczę, gadam, że Kreska się do mnie tuli... Może styki zadziałają i pojmą, że one też tak mogą... Z Lili gorzej, bo to jest czołg Rudy 102, potrafi się wtrynić na kanapę i centralnie zadek posadzić na Maliźnie:crazyeye:

Posted

[quote name='Nutusia']Jezusie, przecież Wy jesteście szybsze niż światło! Zobacz o której wątek założyłam!!! Skopiowałam sobie link i wklejam na zaprzyjaźnionych wątkach (Ellig mi zdaje się pomaga ;)) Się tak nie bawię - chciałam być pierwsza...
[/QUOTE]
Ja nic nie "kablowalam". Tylko na jednym watku no i sygnaturke zmienilam;)

Posted

[quote name='ania shirley']Insekty??? To insekty też kochamy??? Nie tylko psiaki? ;)[/QUOTE]

Po cichutku, na paluszkach,

idzie Muszka łakomczuszka.

Do miseczki przyleciała,

smacznej zupki zjeść by chciała.....

Posted

i ja dotarłam :)
uśpiłam dziecko i nie wiem w co ręce włożyć, i z tego niezdecydowania... siadłam przed komuterem i od 20 minut po Nutusiowych wątkach ganiam :D

Posted

O, jest pierwszy Wujek! Witamy, witamy!:loveu:

Tak jest Eloise, na nadmiar roboty i zajęć, dogo jest najlepsze! :) Ani się obejrzysz, Jonatan wstanie i będziesz miała wymówkę, że nie zdążyłaś nic zrobić:evil_lol:

Bardzo trafiony wierszyk, Ellig - Muszka bardzo zasmakowała w zupce... zacierkowej:razz:

Jofracy, żeby nie było - tu i teraz ZAPRASZAM CIĘ na wszystkie moje wątki, dobra?;)

Posted

[quote name='Nutusia']Wczoraj już im trochę przeszło - widać baczniej mu się przyjrzały!!!!:eviltong::evil_lol: Ze mną na kanapie siedziały... (...) [/QUOTE]

:D a teraz się módl, aby Twój TZ tego nie przeczytał :D

Posted (edited)

[quote name='Nutusia']Fajnie - pięknie witamy wszystkie Ciocie! A może i Wujek jaki się pojawi - kto wie? ;)
[/QUOTE]

[quote name='wojtuś']Kochani no to przecież ... i ja jestem:)[/QUOTE]

Skoro zostaliśmy oficjanie zaproszeni, to nie wypada odmówić :) [B]Wojtuś [/B]już jest, więc i ja się melduję.
Z okazji przybycia zrobiłem banerek. Nie jest najpiekniejszy, ale tak na szybko robiony :)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/223534-Dwa-olkuskie-insekty-Muszka-i-Pchełka-zasługują-na-normalność-po-tym-co-przeszły"][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/538/insekty.jpg[/IMG][/URL]

Edited by Romi