Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brazowa1 napisał(a):
Elblag pamieta o Fidze,dzs moja kolezanka spotkala elblaska kierowniczke,ktora na slowo Figa,rozpromienila sie i zaczela opowiadac,opowiadac,opowiadac.Suczka jest sławna.

mądra inteligentna i w dodatku jaka dzielna:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to,co ja spotkało,jest tak niewiarygodne,ze ten pies wymaga pomnika.
Pamietam,jak rwpb (na spacerze z Atosikiem) opowiadal mi o slepej suni,ktora zima przepłynela na wyspe i tam zostala odnaleziona.Po 2 miesiacach.

Posted

dopiero teraz wychodzi jak Księżniczka to wszystko przeżyła
ma tik nerwowy, rusza jej się prawa strona mordki , nie wychodzi sama nawet na ogród a spacery nie sa dla niej frajdą tak jak kiedyś
może to dlatego też że nie czuje się dobrze na obcym terenie a może strach że znów się zgubi
w domu szaleje i bawi się z bokserami ,czasem wpadnie na jakąś przeszkodę ale nie widać żeby się tym przejmowała, na ogrodzie jak jestem jest ok ale na spacerze jest osowiała i nie odchodzi od nóg
no i nie chodzimy już na spacerki - za bramką jest dla Figi obcy świat i ona go nie lubi

Posted

i chyba tak dla niej najlepiej,skoro nie lubi,niech sie weranduje w ogrodzie,jest akurat dla starej jamniczki.A przeciez najwazniejsze,aby Figa dobrze sie czuła,jest bohaterkaTrojmiasta i Elblaga.

• 3 weeks later...
Posted

ponka1 napisał(a):
Mała szczęściara, niech ją bokser dobrze pilnuje.

Figunia ma swojego Anioła to pewne :loveu: ale że ten Anioł nie reaguje jak ta mała dziewczynka leje wielkie boksery i zabiera im wszystko co się je i z miski i z pyska to ja jestem zdziwiona:mad: ( bo to że ja nie reaguję no cóżżżżż Figuni wolno wszystko:roll::loveu:)

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

brazowa1 napisał(a):
załamujące....
Oleńko,jak przebiega cukrzyca u psow? podobnie jak u ludzi?
lepiej sie czuje po kroplowkach?

jest tak : wczoraj mi zasłabła ale dziś jakoś takoś chodzi
bije się o marchewkę ze szczeniakiem więc zadziora nadal jest, ale jest chuda jak nie wiem co i jest słaba, nie widzi kompletnie, jak jechała do weta to wejście po schodach w tunelu to była rozpacz. Nie znany teren i ciągle się przewracała. Jechał z nią Maciej bo ja w pracy musiałam być. Odprowadziłam ich na tramwaj i kiedy odchodziłam szczekała za mną w każdym możliwym kierunku. To jest tak strasznie przykre że tego nikt nie wie
Figunia na insulinie już zostanie, musi mieć jedzenie podzielone i tak np. może dostać pierwszą część jedzenia po pół godzinie od insuliny a następne po 6 godz
jest mi strasznie strasznie smutno, ona tak siedzi taka chudzinka i patrzy tymi niewidzącymi oczkami prosto na mnie i tylko tak siedzi i patrzy

Posted

akucha napisał(a):
O rany... jeszcze to :-(
A może te oczy to wynik cukrzycy, nic wetka nie mówiła?
A co za kroplówki dostaje, na co?

tak oczy to od cukrzycy
kroplówka bo jest odwodniona choć je normalnie i pije normalnie
ciekawe bo w maju cukrzycy nie miała