olenka_f Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 brazowa1 napisał(a):Elblag pamieta o Fidze,dzs moja kolezanka spotkala elblaska kierowniczke,ktora na slowo Figa,rozpromienila sie i zaczela opowiadac,opowiadac,opowiadac.Suczka jest sławna. mądra inteligentna i w dodatku jaka dzielna:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 to,co ja spotkało,jest tak niewiarygodne,ze ten pies wymaga pomnika. Pamietam,jak rwpb (na spacerze z Atosikiem) opowiadal mi o slepej suni,ktora zima przepłynela na wyspe i tam zostala odnaleziona.Po 2 miesiacach. Quote
olenka_f Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 dopiero teraz wychodzi jak Księżniczka to wszystko przeżyła ma tik nerwowy, rusza jej się prawa strona mordki , nie wychodzi sama nawet na ogród a spacery nie sa dla niej frajdą tak jak kiedyś może to dlatego też że nie czuje się dobrze na obcym terenie a może strach że znów się zgubi w domu szaleje i bawi się z bokserami ,czasem wpadnie na jakąś przeszkodę ale nie widać żeby się tym przejmowała, na ogrodzie jak jestem jest ok ale na spacerze jest osowiała i nie odchodzi od nóg no i nie chodzimy już na spacerki - za bramką jest dla Figi obcy świat i ona go nie lubi Quote
brazowa1 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 i chyba tak dla niej najlepiej,skoro nie lubi,niech sie weranduje w ogrodzie,jest akurat dla starej jamniczki.A przeciez najwazniejsze,aby Figa dobrze sie czuła,jest bohaterkaTrojmiasta i Elblaga. Quote
brazowa1 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 a na ta jak patrze,to za kazdym razem z niedowierzaniem krece głowa.Pies pod specjalnym patronatem,jakiegos psiego aniola stroza do zadan specjalnych. Quote
ponka1 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Mała szczęściara, niech ją bokser dobrze pilnuje. Quote
olenka_f Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ponka1 napisał(a):Mała szczęściara, niech ją bokser dobrze pilnuje. Figunia ma swojego Anioła to pewne :loveu: ale że ten Anioł nie reaguje jak ta mała dziewczynka leje wielkie boksery i zabiera im wszystko co się je i z miski i z pyska to ja jestem zdziwiona:mad: ( bo to że ja nie reaguję no cóżżżżż Figuni wolno wszystko:roll::loveu:) Quote
brazowa1 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 dokladnie tak-Figuni wolno wszystko i niech jej ktos zabroni! :mad: Quote
olenka_f Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 brazowa1 napisał(a):dokladnie tak-Figuni wolno wszystko i niech jej ktos zabroni! :mad: wtedy pańcia wkroczy do akcji :diabloti::mad: Quote
brazowa1 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 i doczekala sie panienka swojej prawdziwej sesji zdjeciowej!!!! Quote
olenka_f Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 o losie a ja tyle na fotosika wgrywam i wgrywam a ona już , kiedy ja sie tego wszystkiego nauczę :oops: dziekuję Bolsbokser :loveu: Quote
akucha Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jaka ona piękna :loveu: Olenko, wygląda cudnie - błyszcząca, zadowolona, ukochaniec taki!!!! O jaaaa. A z kim ona tak dokazuje, to Pepe? Quote
olenka_f Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 nie nie to tymczasowicz Demon, ma byc u nas do 3-go ale coś mi mówi że Maciej za mocno go kocha żeby go oddał Demon z Fajtkiem Figunia z Atoskiem Quote
Bolsbokser Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Pewnie dziwnie to zabrzmi,ale ... Demon jest rozkoszny :loveu::loveu::loveu: Włącz muzykę i obejrzyj !!! PS. Olu,wiem,że miałam podlinkować wątki na forach,ale... jak trzymałam tę karteczkę z Twoim mailem mocno w rączce,tak ją nieświadomie gdzieś położyłam :( Obawiam się,że została w Gdańsku :roll: Podaj mi proszę jeszcze raz swojego maila ([email protected]) Quote
Neris Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Tego Figulca to się chyba czepiają wszystkie choroby świata, teraz znowu chory bidok :shake: Quote
olenka_f Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Figunia ma cukrzycę, jest na insulinie no i do piątku na kroplówkach Jakby nie mogło być dobrze :shake: Quote
akucha Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 O rany... jeszcze to :-( A może te oczy to wynik cukrzycy, nic wetka nie mówiła? A co za kroplówki dostaje, na co? Quote
brazowa1 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 załamujące.... Oleńko,jak przebiega cukrzyca u psow? podobnie jak u ludzi? lepiej sie czuje po kroplowkach? Quote
olenka_f Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 brazowa1 napisał(a):załamujące.... Oleńko,jak przebiega cukrzyca u psow? podobnie jak u ludzi? lepiej sie czuje po kroplowkach? jest tak : wczoraj mi zasłabła ale dziś jakoś takoś chodzi bije się o marchewkę ze szczeniakiem więc zadziora nadal jest, ale jest chuda jak nie wiem co i jest słaba, nie widzi kompletnie, jak jechała do weta to wejście po schodach w tunelu to była rozpacz. Nie znany teren i ciągle się przewracała. Jechał z nią Maciej bo ja w pracy musiałam być. Odprowadziłam ich na tramwaj i kiedy odchodziłam szczekała za mną w każdym możliwym kierunku. To jest tak strasznie przykre że tego nikt nie wie Figunia na insulinie już zostanie, musi mieć jedzenie podzielone i tak np. może dostać pierwszą część jedzenia po pół godzinie od insuliny a następne po 6 godz jest mi strasznie strasznie smutno, ona tak siedzi taka chudzinka i patrzy tymi niewidzącymi oczkami prosto na mnie i tylko tak siedzi i patrzy Quote
olenka_f Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 akucha napisał(a):O rany... jeszcze to :-( A może te oczy to wynik cukrzycy, nic wetka nie mówiła? A co za kroplówki dostaje, na co? tak oczy to od cukrzycy kroplówka bo jest odwodniona choć je normalnie i pije normalnie ciekawe bo w maju cukrzycy nie miała Quote
Recommended Posts