Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leje wszystkich :mad:
wyjada z miski bokserom a gdy te bronią i to na prawdę na poważnie swojego ta mała gryzie ich po łapach
dziś manto dostał Basko i zagnała go do pokoju a ta ciapa ogon podkulił i zwiewał
na łóżku Figunia śpi panią na poduszce no i niech się ktoś waży zbliżyć to jest tak jak dziś w nocy: taniec wściekłego kojota odstawiła na mojej głowie, nawet nie wiem kogo pogryzła bo rwali wszyscy z tego wyra razem ze mną:evil_lol:

Posted

[quote name='Neris']Na własną matkę podniosła kieł???? No nie, to już chyba lekuchna przesada...[/quote]
raczej dupala i te cztery króciutkie z pazurkami - tak se potupała:evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Olenko!!!!!!!!!

Życzę Ci aby Święta Bożego Narodzenia
przyniosły ukojenie i odpoczynek,
który w Nowym Roku pozwoli
cieszyć się życiem i da energię
na kolejne 12 miesięcy.

I spełnienia wszystkich marzeń,
także tych, których czasem nie mamy odwagi
nawet w myślach wypowiedzieć.

akucha

Posted

Życzę Ci, Oleńko uśmiechu, nawet gdy Cię spotyka smutek lub boleść. Tęczy na niebie, która Ci przypomni, że i nad najciemniejszymi chmurami świeci Słońce. Pewności, że o Tobie ktoś myśli, kiedy ogarnia Cię samotność. Przyjaciół, którzy Ci wskażą piękno potrzebne dla Twoich oczu. Pewności w wątpliwościach. Cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości oraz... Siły w przekazywaniu Miłości!

Posted

to drugie swięta Figi w domu,prawda?
Olenko, szykuje zyczenia dla Ciebie,biedzę sie nad facebookiem od godziny,mam nadzieje,ze do Wigilii zdaże :roll:,ale jakby nie-to wiesz:serdeczne uściski i Wesołych Świąt .Ale powinnam zdazyc..

Posted

Millarca,ktora opiekowala sie Figa w czasie choroby,gdy suka....lepiej ,ze nie ma zdjec z tego okresu... zobaczyla Fige po dluzszym czasie,juz w domu,grubaśną-nie poznala jej.
To byl ostatni dzwonek dla Figi.Szczerze mowiac,bylo juz dawno po dzwonku.Pamietacie,jakie tempo przybral powrot do zdrowia juz w domu u olenki? to byla blyskawica.

Posted

ta mała dużo wycierpiała może jest ciut za gruba ale Figa lubi te podjadki ode mnie, niestety Figa traci wzrok jest to tym o czym wiedziałam że tak będzie.
Powoli to następuje i dobrze bo jakoś nie widzę u niej zdenerwowania z tego powodu ale to przykre kiedy wpada na płot albo uderzy główką w drzwi.:shake:
Zna teren to chyba będzie sobie radzić:p

Posted

brazowa1 napisał(a):

To byl ostatni dzwonek dla Figi.Szczerze mowiac,bylo juz dawno po dzwonku.Pamietacie,jakie tempo przybral powrot do zdrowia juz w domu u olenki? to byla blyskawica.

Pamietam, że na piątek miała wyznaczona "datę"... to wszystko rozgrywało się w przeciągu 3 dni, byle zdążyć.
Pamiętam, napisałam do ciebie Brązowa, że może Olenke poprosioć o pomoc. Miałysmy dylematy, bo to była chwilę po śmierci Jaskierka...
Ale Olenka była szybsza od nas :loveu::multi:

Figunia da sobie radę Olenko, jej wystarczy, zeby czuła Twoją obecność. To jej największe szczęście :lol:

Kurka-nerwuska, najmniejsza szefowa od bokserów :loveu:

• 1 month later...
Posted

Dziś nad ranem w okolicach ulicy Łąkowej-przy deptaku w Gdańsku Figunia zaginęła.:-(

Oleńka jest w trakcie poszukiwań....ma przyjechać Jej Siostra....

Ola bardzo prosi o pomoc....jejciu Figunia niedowidzi...śnieg świeżo spadł....

Posted

szukałam jej najpierw z bokserami kilka razy , później Nuką a ok 4 w nocy Marem. Chodze z nimi na deptak Figa myślę że zna teren bo zabieram ją ze sobą wszędzie tyle tylko że zagubiona i sama mogła pójść za kimś, pewnie nie w nocy ale nad ranem mogło tak być
dopiero wróciłam z poszukiwań , szukam od rana
nie ma obroży bo sama ją jej wczoraj zdjęłam bo farbowała a drugiej nie założyłam :angryy:
Akuszko może ten plakat na wątku też wstawić może ktoś z Gdańska wydrukuje choć jeden i gdzieś powiesi zawsze to o ten jeden więcej
jeszcze nr telefonu do mojej siostry 511 074 206

do mnie 505 419 211

Posted

W polsce malo kto zainteresuje sie blakajaacym psem,,,,,mam nadzieje ze czarnej sie uda!!!I ktos jej pomoze wrocic do domu,,,,,miejmy nadzieje ze nie za pozno!!!!U nas tez czegos takiego nie bylo,,,,strasznie zimno i nawet snieg pruszy,,,,,,to nie do uwierzenia w londynie,,,,
Trzymam kciuki za mala:)