Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olenka zadzwoniła do mnie, a ja nie wiedziałam co powiedzieć... Tak płakała, że rozum mi odebrało :-(:-(:-(
Kochana Olenko,jestem z tobą.
Z odejściem Figuni nie można się pogodzić, bo to była wyjątkowa istota, drugiej takiej nie znam. Tego, co przeszła i wycierpiała nie sposób opisać :shake: Żyła dla Olenki, długo bawiła się z ciężką chorobą w chowanego. Do końca wojowniczka, charakterna, czupurna kurka.

Nie mam pojęcia, jak Olenka sobie z tą stratą poradzi.

Dzięki Fidze dogo ma Olenkę (Jaskier był wcześniej, ale króciutko), a psy ze Starogardu oddanego i czułego opiekuna i obrońcę. Figa była WIELKA!
Żegnaj malutka, zawsze będę cię pamiętać [ ' ] [ ' ] [ ' ]

Posted

[*] dla Figi. Była wyjątkowa.

Od kiedy ją znam ciężko chorowała. W schronisku miała zostać uśpiona. Wtedy pojawiła się Oleńka i podarowała jej 4 lata cudownego życia.
Była kochana i ktoś po niej płacze. Dziękuję Ci Olu!

Wiesz Akuszko, czasem myślę, że to Jaskier szepnął Oli na uszko, żeby przygarnęła Figę, skoro on nie mógł zostać z nami na dłużej...

Posted

Dzis myślałam o tym,że gdyby nie Jaskier,nie Figa,my tutaj i psy ze Starogardu nie mielibyśmy Oleńki. Przez te małe,schorowane psiaki, tyle sie stało dobrego!

Trudno to wszystko zawrzec w słowach. Była kochana do bólu i sama kochała do bólu,tak,że dopóty tylko dała rade-odsuwała smierć.

Do zobaczenia Figuniu.

Posted

Oleńko, tak strasznie żal. Pewnie to niewiele, ale myślę o Tobie.

Pamiętam gdy pierwszy raz zobaczyłam Figę, to było w schronisku, byłam przekonana, że ten psiak nie pożyje dłużej niż tydzień, aż nie chce mi się wierzyć, że to było 4 lata temu. To prawdziwy cud, tylko że wcale przez to nie jest teraz łatwiej.

Posted

bardzo dziękuję jeszcze raz
wiecie ja od kilku dni czytam wątek od początku, najgorsze są wieczory ale stwierdzam, że trochę szczęśliwych dni miałyśmy.
Strasznie za nią tęsknię i tak już pewnie zostanie :(

Posted

Byłaś dla niej całym światem, jej nadzieją i życiem. KAżdemu psu życzyć trzeba żeby taką opiekę miał w doli i niedoli. Na pewno będzie Ci jej brakować...:(