stokrotka.af Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 jestem, gdzie konto dla Asa? TZ mnie zamorduje jak zobaczył ostatnio biling moich "operacj z dogo" to miałam wykład, ale na szczęście sama zarabiam więc Asa wspomogę aczkolwiek jednorazowo póki co, czekam na nr konta. Quote
maja602 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Rozumiem, że wykup to 40zł. ? Mogę zasponsorować, tylko zanim wpłynie na Wasze konto to kilka dni potrwa bo wpłacam na poczcie. Będzie musiał ktoś założyć a ja wpłacę na jego konto 40zł. Jeżeli pasuje, to prześlijcie mi dane do przelewu na PW. Quote
Avilia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='maja602']Rozumiem, że wykup to 40zł. ? Mogę zasponsorować, tylko zanim wpłynie na Wasze konto to kilka dni potrwa bo wpłacam na poczcie. Będzie musiał ktoś założyć a ja wpłacę na jego konto 40zł. Jeżeli pasuje, to prześlijcie mi dane do przelewu na PW.[/QUOTE] Pożyczymy. Tak, 40zł. Wyślę swoje konto na PW. Quote
zuziaM Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ja tez bym chciala wiedziec, gdzie psiak bedzie w lecznicy. Rozwazam z mezem, ze moze damy rade pojechac po niego, jesli nikt , kto akurat bedzie mial swoj wyjazd na tej trasie, sie nie znajdzie. I caly czas sie zastanawiam nad tym, czy ta mala Aszke ktos chce tez wyciagac ????? Matko kochana, to taka mala sunia.... a tam na watku nikt nie pisze ..... Quote
Justyna Lipicka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 a co do transportu... Doda jedzie dopiero 11tego z psami Aramisem i jakimś innym, Aramis z Pszczyny też, ale tylko kilka km za Wrocław, ewentualnie jakby się dogadały (wiadomo jak As reaguje na Aramisa i na odwrót?) mogłyby jechać razem, koszt dzielony na 3...ale to późno... wcześniej bo 7 jedzie dziewczyna z Krakowa do Wrocławia, mogłaby zabrać psa, spokojnego. Z Wrocławia trzeba by go było odebrać, ZuziaM za zwrot kosztów mogłaby podjechać? Zostaje też ewentualny transport z Panem Bartkiem z fb ale to nic pewnego... Quote
Avilia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='zuziaM']Ja tez bym chciala wiedziec, gdzie psiak bedzie w lecznicy. Rozwazam z mezem, ze moze damy rade pojechac po niego, jesli nikt , kto akurat bedzie mial swoj wyjazd na tej trasie, sie nie znajdzie. I caly czas sie zastanawiam nad tym, czy ta mala Aszke ktos chce tez wyciagac ????? Matko kochana, to taka mala sunia.... a tam na watku nikt nie pisze .....[/QUOTE] Byłoby super jakby udało Wam się wyjechać.As ma załatwioną lecznicę na tydzień.Będzie w Bielsku-Białej.Koszt za dobę to 24zł. Co do Aszki-zależy nam na wyciągnięciu każdego psiaka;( Strasznie cicho u niej na wątku. Ach i Aszka wcale nie jest taka mała.Jest raczej odrobinę większa od Asa-taka średniaczka.Coś ok.15-20kg psa. Quote
Onaa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 A ja myślałam że Aszka jest malutka. A który jest łagodny, As czy Aszka ? Quote
Avilia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Dogo07']A ja myślałam że Aszka jest malutka. A który jest łagodny, As czy Aszka ? Aszka jest takim wariatem,raczej nie wykazuje agresji do innych psów.Ona wolałaby się bawić. As też nie wydaje się być agresorem.W ogóle nie interesuje się psami z kojców obok. Obydwa do ludzi super. Mniejsza jest Sarusia (ale nie mini): http://www.dogomania.pl/threads/223928-Młoda-kudłata-Sarusia.POtrzebna-pomoc-w-ogłaszaniu.Szukamy-DT-DS Bardzo fajna suczka,szkoda jej strasznie;( Quote
holmina Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 w pierwszym poście klaudus pisze ,że As trafił do schroniskowego kojca.....to gdzie on w końcu jest? Quote
maja602 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Zawsze mi żal jak dla któregoś nie starczy czasu, pieniędzy czy serca. One wszystkie są śliczne i kochane. Quote
Justyna Lipicka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Pan z fb jest w Katowicach w niedziele, czy byłaby możliwość np odebrania Asa przez dt ZuziaM w okolicach wrocławia popołudniu/wieczorem? Quote
zuziaM Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Super ! Byloby swietnie, bo nie jechalibysmy az tak daleko. Quote
Justyna Lipicka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 ZuziaM a do Wrocławia dalibyście radę? Quote
zuziaM Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Szczerze, to wolalabym gdzies na wyjezdzie z autostrady, przy jakims hipermarkecie. Jak pan bedzie jechal z Katowic, to przeciez bedzie tam zjezdzal. Da sie tak zalatwic ? Quote
Justyna Lipicka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 ale w okolicach Wrocławia? za czy przed od strony Katowic? bo będę rozmawiać z panem na fb, na razie go nie ma dostępnego Quote
arkada Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 gdzie sie cos wplaca dla Asa? nigdy tego nie robilam, gdzie jest jakis numer konta? moge dac tez 50. Quote
Justyna Lipicka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='arkada']gdzie sie cos wplaca dla Asa? nigdy tego nie robilam, gdzie jest jakis numer konta? moge dac tez 50.[/QUOTE] jak tylko dziewczyny opiekujące się Asem pojawią się to wyślą nr konta na PW, dziękujemy Quote
holmina Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 dzięki Arkada,że przyjełaś zaproszenie i przybyłaś na wątek!!!! Quote
Avilia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Dziękujemy za oferty pomocy za momencik wyślę konto. I nadal apeluję o pomoc finansową,bazarkową dla chłopaka. Przypomnę,że jutro zostanie zawieziony do lecznicy (będzie mógł tam zostać max.7 dni) to koszta 24zł/doba.Także nie wiemy ile wyniesie jego transport. Quote
Anula Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Avilia - przeglądnij na spokojnie wątek i popatrz kto co oferuje,chodzi głównie o finanse i zrób takie zestawienie w poście,następnie podlicz i powysyłaj dane do przelewu osobom,które zadeklarowały pomoc. Przy wjeździe do Wrocławia są po obu stronach Stacje paliw można na spokojnie się umówić albo na Bielanach Wrocławskich jest ogromne centrum handlowe zaraz przy autostradzie z Katowic po lewej stronie jednak usytuowane za Stacją paliw równolegle a więc nie trzeba wcale wjeżdżać do Wrocławia. Quote
asia-s Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) [quote name='Anula']Avilia - przeglądnij na spokojnie wątek i popatrz kto co oferuje,chodzi głównie o finanse i zrób takie zestawienie w poście,następnie podlicz i powysyłaj dane do przelewu osobom,które zadeklarowały pomoc. Przy wjeździe do Wrocławia są po obu stronach Stacje paliw można na spokojnie się umówić albo na Bielanach Wrocławskich jest ogromne centrum handlowe zaraz przy autostradzie z Katowic po lewej stronie jednak usytuowane za Stacją paliw równolegle a więc nie trzeba wcale wjeżdżać do Wrocławia.[/QUOTE] Anulka, dzieki serdeczne ze jestes :-) i Wszystkie inne osoby " dobre duszki" Asika Zrobilam male podsumowanie deklaracji transportowo/klinikowych na dzien dzisiejszy/ 1. Arkada - 50 zl 2. stokrotka.fm - ? 3. maja602 - 40 zl 4. Holmina - 100 zl + 100 inni Panstwo ewentualnie 5. Anula - 50 zl 6. Bogusik - 50 zl Jesli kogokolwiek przeoczylam prosze o info, Avilia, prosze porozsylaj pw z nr. konta w/w Ciotkom Edited March 1, 2012 by asia-s uzupelnienie Quote
zuziaM Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Spotykalam sie ub.roku latem wlasnie przy autostradzie z AniaB, bo wiozlam dla niej sunie Cane Corso. Spotkalysmy sie wlasnie przy takim duzym Centrum Handlowym na Bielanach , konkretnie przy salonie AGATA MEBLE. Pan na pewno bedzie wiedzial, gdzie to jest. To jest duze handlowe centrum przy stacji paliw. Bedziemy tez pod komorkami, wiec zawsze mozna gdzies przejechac. Quote
zuziaM Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Asiu, juz bede miala telefon przy sobie. Jade zaraz odwiezc mame do domu, wiec bede w aucie. Quote
holmina Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) poprosze o numer konta Edited March 3, 2012 by holmina Quote
Recommended Posts