Onaa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 To bierzcie jakiegoś biedaka razem z Asem, i niech jedzie na dt do Nysy. Ja wiem że decyzja jest bardzo trudna, ja też nie chce decydować czy Aszka czy Sarunia. Quote
maja602 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Dogo07']To bierzcie jakiegoś biedaka razem z Asem, i niech jedzie na dt do Nysy. Ja wiem że decyzja jest bardzo trudna, ja też nie chce decydować czy Aszka czy Sarunia.[/QUOTE] Czy nie mozna obu? Quote
Onaa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dwa psy to ciężko jest, ta osoba ma studia, prace w weekendy, innych współlokatorów. Quote
zuziaM Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']To fajnie że Zuzia by mogła ewentualnie przyjechać po Asa:) bo na fb cisz...coś wątpie w ten transport łączony, taki urok fb... a jak do tego dt koło Opola ma być mały pies to Sarunia ma podobno ok 15kg Bo Aszka większa od Asa jest[/QUOTE] Moze napisz do tego pana jeszcze. Byloby fajnie jak by mogl pomoc. Quote
Avilia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Na pewno do hoteliku u Zuzi jedzie AS-dzisiaj go bierzemy do kliniki żeby tam poczekał na transport. Jest szansa aby także Aszka pojechała do Zuzi razem z Asem-brakuje jej 100zł dekl stałych.No i nie mamy jej gdzie przetrzymać do niedzieli (w niedzielę przyjedzie Zuzia).Na razie nic więcej nie wiem.Czekam na Klaudię,żeby cokolwiek zadecydować lub wykombinować. Ten DT w Nysie to u kogo?Bo szczerze to już nie wiem. Quote
Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 dt w Nysie to u osoby która odezwała się do Dogo07 na Kudłaczach...jak Aszka ma szansę jechać do Zuzi to ja bym Sarunie dała do tego dt do Nysy...ale to tylko moje zdanie...wg mnie na weta i jedzenie z bazarków się uskłada... Quote
Onaa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Jeśli będzie jechać As i Aszka to bierzcie też Sarusie, do tej kliniki dzisiaj, i niech jedzie do dt do NYSY. Bo to po drodze, za Opolem. To chyba jedyna szansa dla suni. Ale to WY decydujecie. Na karmę i weta na pewno sie jakoś uzbiera. Quote
zuziaM Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ja oczywiscie jak najbardziej moge wziac, jak deklarowalam i Asa i Aszke. Na Aszke ktos jeszcze wczesniej tez deklarowal 10 zl. stalej. Jesli mialabym wiezc jeszcze Sarunie do Dt, to prosilabym jednak, zeby nie jezdzic nigdzie specjalnie, ale zeby ktos po nia podjechal na autostrade. Chyba, ze Sarunie ktos w ogole zawiezie bezposrednio do DT do Nysy wczesniej ( tzn jeszcze dzisiaj ). Quote
Onaa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Chyba lepiej żeby wszystkie psiaki razem jechały bo to zmniejszy koszt, a do Nysy to jednak kawał drogi jest, chyba 2/3 co do Zgorzelca. Z tą osobą z Nysy trzeba się bedzie jakoś umówić, ale to jak już się zdecydujecie i ustalicie konkrety. Quote
Anula Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Z autostrady są dwa wyjazdy do Nysy bliżej Opola a następny Brzegu.To jest gdzieś 50km od autostrady do Nysy.Jeżeli DT ma pojazd to by było okey jeżeli nie to jest problem. Quote
Avilia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 As już w lecznicy. Trzeba było zapłacić za transport do Bielska do lecznicy.My niestety w chwili obecnej zupełnie niemobilne.Koszt 50zł. Wykup 40zł. W niedzielę po Asa przyjedzie Zuzia więc do niedzieli As będzie się lecznicował co daje 24zł*3 doby=72zł Wpłaty na moje konto: ARKADA- 50zł BOGUSIK- 50zł ANULA- 50zł STOKROTKA.AF- 30zł razem: 180zł-90zł (za dzisiaj)= 90zł Quote
Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ja robię bazarek ogłoszeniowy z czego 50% będzie na Asa to może zróbcie tak, że to na transport jest zapłacicie w lecznicy, a ja doślę Zuzi za transport jak skończy się bazarek (jak będą wszystkie ogłoszenie kupione) to dla Asa będzie 87,5zł co nie zmienia faktu że dozbierać do transportu trzeba... Quote
Avilia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']ja robię bazarek ogłoszeniowy z czego 50% będzie na Asa to może zróbcie tak, że to na transport jest zapłacicie w lecznicy, a ja doślę Zuzi za transport jak skończy się bazarek (jak będą wszystkie ogłoszenie kupione) to dla Asa będzie 87,5zł co nie zmienia faktu że dozbierać do transportu trzeba... Oj trzeba dozbierać trzeba,bo napewno mało nie wyjdzie.To prawie 400km w jedną stronę. Dziewczyny zapraszam jeszcze na wątek Aszki,która jedzie z Asem do Zuzi-nie mamy kompletu deklaracji,proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/216694-Kudłata-urocza-szalona-ASZKA.-Zbieramy-na-hotel!-Dołożysz-grosik-)-Pomóż-proszę! Quote
asia-s Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Avilia']As już w lecznicy. Trzeba było zapłacić za transport do Bielska do lecznicy.My niestety w chwili obecnej zupełnie niemobilne.Koszt 50zł. Wykup 40zł. W niedzielę po Asa przyjedzie Zuzia więc do niedzieli As będzie się lecznicował co daje 24zł*3 doby=72zł Wpłaty na moje konto: ARKADA- 50zł BOGUSIK- 50zł ANULA- 50zł STOKROTKA.AF- 30zł razem: 180zł-90zł (za dzisiaj)= 90zł jeszcze beda wplaty z deklarowanych: 1. maja602 - 40 zl 2. Holmina - 100 zl + 100 inni Panstwo ewentualnie + bazarek Justyny - ok 87,50 zl Quote
Justyna Lipicka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 oto bazarek z którego 50% będzie dla Asa: http://www.dogomania.pl/threads/224029-MINI-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!!-Do-14.03.12-godz-20.00-na-2-pszczy%C5%84ski******?p=18757635#post18757635 Quote
Avilia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='asia-s']jeszcze beda wplaty z deklarowanych: 1. maja602 - 40 zl 2. Holmina - 100 zl + 100 inni Panstwo ewentualnie + bazarek Justyny - ok 87,50 zl[/QUOTE] Holmina mi napisała,że niestety inni Państwo muszą zrezygnować.Być może coś dorzucą poźniej. Justynka dzięki za bazarek:) Quote
asia-s Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Asik aby do niedzieli, a pozniej po lepsze zycie, troche fryzjera i domki beda sie o Ciebie bily :-) Edited March 3, 2012 by asia-s Quote
zuziaM Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) Dziewczyny, potrzebna mobilizacja. Jest szansa zeby dziewczyny z Fundacji zabraly Asa i Aszke z Katowic. Ja bym je odebrala z okolic Jeleniej Gory. POTRZEBNY KTOS Z AUTEM, KTO ZAWIEZIE OBA PSIAKI JUTRO W OKOLICE KATOWIC ( miejsce do domowienia ). Edited March 3, 2012 by zuziaM Quote
holmina Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 wczoraj wpłaciłam na podane mi na pw konto 100zł/prosze o potwierdzenie / jeśli chodzi o ewentualne drugie 100od rodziny-niestety nie napłynie./być może póżniej,/ Quote
Avilia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='holmina']wczoraj wpłaciłam na podane mi na pw konto 100zł/prosze o potwierdzenie / jeśli chodzi o ewentualne drugie 100od rodziny-niestety nie napłynie./być może póżniej,/[/QUOTE] Nie mam jeszcze przelewu.Zapewne dojdzie w poniedziałek. Kopiuję z wątku Aszki swoją wypowiedź: Tak,tylko,że najpierw Asa trzeba z Bielska z lecznicy odebrać.Nie mamy czym po niego zajechać,na wczoraj też był transport płatny załatwiany.Kurde zostałyśmy postawione w bardzo niekorzystnej sytuacji,bo byłyśmy umówione że po psy Zuzia przyjedzie tu do Pszczyny.Nie mamy auta!Nie mamy czym dowieźć psów! Co my mamy teraz zrobić? Quote
zuziaM Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 (edited) Z Bielska sa pewnie dogomaniacy, ktorzy moze dadza rade pomoc. No chyba dobrze by bylo skorzystac z okazji transportu, ktory i tak bedzie jutro. Dopiero 16 - ta. Na pewno znajdzie sie ktos, kto pomoze. Te 50 km to przeciez naprawde niewiele. Klaudia juz szuka. Pomozcie tez. Szczegolnie te osoby z okolicy. Edited March 4, 2012 by zuziaM Quote
Klaudus__ Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Bardzo proszę o pomoc w szukaniu transportu by odebrać Asa przed 9 z Bielska zjechać do Pszczyny po Aszke i dowieźć Ich do Katowic... Oczywiście za zwrot kosztów - bo pieniążki na transport są. Pomóżcie coś wymyślić. Quote
Justyna Lipicka Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 ja niestety tak rano nie mogę, w pracy jestem, dopiero popołudniu dałabym radę, więc odpada, ale może szukać kogoś z Katowic co zrobi te 100km? zaraz powysyłam PW do osób z Katowic Quote
Bazyliszek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy 50 ogłoszeń 10 zł 25 ogłoszeń 5 zł http://www.dogomania.pl/threads/224052-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-25-og%C5%82osze%C5%84-5z%C5%82-50-og%C5%82osze%C5%84-10-z%C5%82-do-20.03.2012 Quote
Recommended Posts