Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
napisz do Iwoniam, ona jest w tym dobra:)
podeślę jej wątek:)

Justyna dzieki za " podeslanie" Iwoniam na watek
Czy ktos ma ankiete przedadopcyjna, chcialabym wyslac Pani zainteresowanej Asem

Posted

Kochane
napiszcie mi na PW gdzie ten domek w Krakowie, ok?
I skąd psinka jechać będzie, bo jak tak patrzę to nie wiem
pojawiają się różne miasta ;)
czekam na info z numerkiem tel do ludzików ;)

Posted

iwoniam napisał(a):
Kochane
napiszcie mi na PW gdzie ten domek w Krakowie, ok?
I skąd psinka jechać będzie, bo jak tak patrzę to nie wiem
pojawiają się różne miasta ;)
czekam na info z numerkiem tel do ludzików ;)

Iwoniam, dzieki za odzew, ZuziaM poda Ci na pw kontakt do Pani zainteresowanej adopcja
Piesek jest u ZuziM i jechalby z okolic Zgorzelca

Posted

Ja tez trzymam kciuki za najlepszy domek dla naszego slodziaka :-)

Ta Pani to jak na dzisiaj jedyna osoba, ktora zadzwonila po ukazaniu sie ogloszen. Przed chwila przeslalam jej na maila " ankiete przedadopcyjna", jesli nie bedzie watpliwosci co do odpowiedzi na pytania w ankiecie , bedziemy organizowaly wizyte przedadopcyjna.

Posted

kto doradzi,co mam zrobić,gdzie zgłosic?
sołtys we wsi/dużo może/
trzyma malutkiego psiaczka w typie jamnisia/od roku/ na sznurze przy budzie/nigdy nie spuszczany ze sznura/ pies ma max długie pazurki zaproponowałam,że obetne wywalił mnie..../na spacer psa nie pozwoli wziąc /a poza tym pies tylko jest
nikt go nigdy nie pogłaszcze....a mi się serce ściska,,,,,jak gdzieś wyjadą ide do pieska ze smaczkami i głaszcze ale to wszystko .....macie jakieś pomysły?
przepraszam,że spamuje ale ,tu cioteczki macie wieksze doświadczenie i może coś doradzicie dla dobra psa

Posted

holmina napisał(a):
kto doradzi,co mam zrobić,gdzie zgłosic?
sołtys we wsi/dużo może/
trzyma malutkiego psiaczka w typie jamnisia/od roku/ na sznurze przy budzie/nigdy nie spuszczany ze sznura/ pies ma max długie pazurki zaproponowałam,że obetne wywalił mnie..../na spacer psa nie pozwoli wziąc /a poza tym pies tylko jest
nikt go nigdy nie pogłaszcze....a mi się serce ściska,,,,,jak gdzieś wyjadą ide do pieska ze smaczkami i głaszcze ale to wszystko .....macie jakieś pomysły?
przepraszam,że spamuje ale ,tu cioteczki macie wieksze doświadczenie i może coś doradzicie dla dobra psa

Na długotrwałe trzymanie psa na łańcuchu ( w tym przypadku sznurze) jest ustawa.Pan Sołtys łamie prawo.

Posted

Holmino.nie ma szans,żeby oddał ten sołtys z bożej łaski psa.Nie ma chyba też podstaw do interwencji,bo wprawdzie jest ustawa,że 12 godzin tylko na uwięzi,ale co z tego,nakłamie ,że go spuszcza.Czy piesio wygląda dobrze?
Najlepiej,żeby pod nieobecność ktoś go szybko zabrał do samochodu i zawiózł daleko.

ZA Asika trzymam mocno kciuki,niech to będzie dobry domek i niech zamieni się w DS.

Posted

ja sie stąd niedługo wyprowadzam i mogę go,,,,,wywieżc daleko /piesek jest zdrowy ale szczuplutki / garnie się do człowieka ale przez właścicieli jest olewany ,czy ja moge mu wątek założyć i szukac domu????
cyknełabym mu kilka zdjęć...

pan sołtys łamie prawo nie tylko w tym przypadku/niestety!,

TRZYMAM KCIUKI ZA ASIKA!!!!!

Posted

Przepraszam Asiu, ze wczoraj nie napisalam, ale wieczorkiem jeszcze przyjechali panstwo poznac jedna z moich suniek.
A potem wieczorem moja Kasia cos zaniemogla ..... ma 3 lapki i ma jakies problemy z chodzeniem ... plakala i nie umiala sie podniesc ...

Juz wysylam PW z numerem telefonu do pani Izy z Krakowa.

Posted

A wiec tak:
zapowiada sie domek dla Asa w Krakowie :lol:, jestem bardzo pozytywnie nastawiona do tego domku po kontakcie z Pania Iza,

Iwoniam, dzwonilas do Pani na umowienie wizyty przedadopcyjnej?

Posted

[quote name='Dogo07']Przepraszam ża offa:
http://www.dogomania.pl/threads/224712-Ca%C5%82y-czas-na-sznurku-bez-budy...-Moze-tam-zosta%C4%87-jeszcze-2-msc-A-co-potem..
zobaczcie, jakie luksusy :(

całą zimę uwiązany na sznurku,

trafi pewnie do schroniska w Olkuszu :(.

Jeśli będziecie mieć info, ze on się tam "wybiera" dajcie pilnie znać..

[quote name='Bogusik']Tak więc teraz czekamy na info od Iwoniam,o terminie wizyty...

Jutro dam wam znać co z domkiem Asika.

a co do pieska, jamnisia - hm...może się rzeczywiście gdzieś piesek "zgubi" ?