Justyna Lipicka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 napisz do Iwoniam, ona jest w tym dobra:) podeślę jej wątek:) Quote
asia-s Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):napisz do Iwoniam, ona jest w tym dobra:) podeślę jej wątek:) Justyna dzieki za " podeslanie" Iwoniam na watek Czy ktos ma ankiete przedadopcyjna, chcialabym wyslac Pani zainteresowanej Asem Quote
iwoniam Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Kochane napiszcie mi na PW gdzie ten domek w Krakowie, ok? I skąd psinka jechać będzie, bo jak tak patrzę to nie wiem pojawiają się różne miasta ;) czekam na info z numerkiem tel do ludzików ;) Quote
asia-s Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 iwoniam napisał(a):Kochane napiszcie mi na PW gdzie ten domek w Krakowie, ok? I skąd psinka jechać będzie, bo jak tak patrzę to nie wiem pojawiają się różne miasta ;) czekam na info z numerkiem tel do ludzików ;) Iwoniam, dzieki za odzew, ZuziaM poda Ci na pw kontakt do Pani zainteresowanej adopcja Piesek jest u ZuziM i jechalby z okolic Zgorzelca Quote
Bogusik Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Na prawdę wspaniale by było, aby nasz słodziak znalazł domek.Będę trzymać mocno kciuki i czekać na wiadomości... Quote
holmina Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 zaglądam do Asika i bardzo się ucieszyłam,czytając ,że domek w drodze..... oby to był ten domek!!!! Quote
asia-s Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ja tez trzymam kciuki za najlepszy domek dla naszego slodziaka :-) Ta Pani to jak na dzisiaj jedyna osoba, ktora zadzwonila po ukazaniu sie ogloszen. Przed chwila przeslalam jej na maila " ankiete przedadopcyjna", jesli nie bedzie watpliwosci co do odpowiedzi na pytania w ankiecie , bedziemy organizowaly wizyte przedadopcyjna. Quote
Anula Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Gdyby domek okazał się wspaniałym domkiem to As wróci prawie w rodzinne strony. Trzymam kciuki! Quote
holmina Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 kto doradzi,co mam zrobić,gdzie zgłosic? sołtys we wsi/dużo może/ trzyma malutkiego psiaczka w typie jamnisia/od roku/ na sznurze przy budzie/nigdy nie spuszczany ze sznura/ pies ma max długie pazurki zaproponowałam,że obetne wywalił mnie..../na spacer psa nie pozwoli wziąc /a poza tym pies tylko jest nikt go nigdy nie pogłaszcze....a mi się serce ściska,,,,,jak gdzieś wyjadą ide do pieska ze smaczkami i głaszcze ale to wszystko .....macie jakieś pomysły? przepraszam,że spamuje ale ,tu cioteczki macie wieksze doświadczenie i może coś doradzicie dla dobra psa Quote
Avilia Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 holmina napisał(a):kto doradzi,co mam zrobić,gdzie zgłosic? sołtys we wsi/dużo może/ trzyma malutkiego psiaczka w typie jamnisia/od roku/ na sznurze przy budzie/nigdy nie spuszczany ze sznura/ pies ma max długie pazurki zaproponowałam,że obetne wywalił mnie..../na spacer psa nie pozwoli wziąc /a poza tym pies tylko jest nikt go nigdy nie pogłaszcze....a mi się serce ściska,,,,,jak gdzieś wyjadą ide do pieska ze smaczkami i głaszcze ale to wszystko .....macie jakieś pomysły? przepraszam,że spamuje ale ,tu cioteczki macie wieksze doświadczenie i może coś doradzicie dla dobra psa Na długotrwałe trzymanie psa na łańcuchu ( w tym przypadku sznurze) jest ustawa.Pan Sołtys łamie prawo. Quote
azalia Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Holmino.nie ma szans,żeby oddał ten sołtys z bożej łaski psa.Nie ma chyba też podstaw do interwencji,bo wprawdzie jest ustawa,że 12 godzin tylko na uwięzi,ale co z tego,nakłamie ,że go spuszcza.Czy piesio wygląda dobrze? Najlepiej,żeby pod nieobecność ktoś go szybko zabrał do samochodu i zawiózł daleko. ZA Asika trzymam mocno kciuki,niech to będzie dobry domek i niech zamieni się w DS. Quote
holmina Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 ja sie stąd niedługo wyprowadzam i mogę go,,,,,wywieżc daleko /piesek jest zdrowy ale szczuplutki / garnie się do człowieka ale przez właścicieli jest olewany ,czy ja moge mu wątek założyć i szukac domu???? cyknełabym mu kilka zdjęć... pan sołtys łamie prawo nie tylko w tym przypadku/niestety!, TRZYMAM KCIUKI ZA ASIKA!!!!! Quote
zuziaM Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Przepraszam Asiu, ze wczoraj nie napisalam, ale wieczorkiem jeszcze przyjechali panstwo poznac jedna z moich suniek. A potem wieczorem moja Kasia cos zaniemogla ..... ma 3 lapki i ma jakies problemy z chodzeniem ... plakala i nie umiala sie podniesc ... Juz wysylam PW z numerem telefonu do pani Izy z Krakowa. Quote
Onaa Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 O widzę, że tutaj już coś się dzieje :). Czy to znaczy że już jest umawiana wizyta dla Asa ? Quote
Onaa Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Przepraszam ża offa: http://www.dogomania.pl/threads/224712-Ca%C5%82y-czas-na-sznurku-bez-budy...-Moze-tam-zosta%C4%87-jeszcze-2-msc-A-co-potem.. zobaczcie, jakie luksusy :( całą zimę uwiązany na sznurku, trafi pewnie do schroniska w Olkuszu :(. Quote
asia-s Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Asik w przyszlym tygodniu straci swoje klejnoty ;) Quote
azalia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Powodzenia dla Asika. Holmina,działaj,ratuj tego biedaka,świetna okazja,że się wyprowadzasz. Quote
Avilia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 asia-s napisał(a):Asik w przyszlym tygodniu straci swoje klejnoty ;) Lżej mu będzie;D Quote
zuziaM Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 A ja ciekawa jestem, czy juz jakis termin n spotkanie z pnia Iza jest wyznaczony...... Quote
AtaO Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Asik, co za wspaniała wiadomość. Oby Ci się udało znaleźć DS.:) Quote
asia-s Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 A wiec tak: zapowiada sie domek dla Asa w Krakowie :lol:, jestem bardzo pozytywnie nastawiona do tego domku po kontakcie z Pania Iza, Iwoniam, dzwonilas do Pani na umowienie wizyty przedadopcyjnej? Quote
asia-s Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 holmina napisał(a):no to As migiem domek znalazł!!!!! Mam nadzieje!, czekamy tylko teraz na przedadopcyjna Quote
Bogusik Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 asia-s napisał(a):Mam nadzieje!, czekamy tylko teraz na przedadopcyjna Tak więc teraz czekamy na info od Iwoniam,o terminie wizyty... Quote
iwoniam Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Dogo07']Przepraszam ża offa: http://www.dogomania.pl/threads/224712-Ca%C5%82y-czas-na-sznurku-bez-budy...-Moze-tam-zosta%C4%87-jeszcze-2-msc-A-co-potem.. zobaczcie, jakie luksusy :( całą zimę uwiązany na sznurku, trafi pewnie do schroniska w Olkuszu :(. Jeśli będziecie mieć info, ze on się tam "wybiera" dajcie pilnie znać.. [quote name='Bogusik']Tak więc teraz czekamy na info od Iwoniam,o terminie wizyty... Jutro dam wam znać co z domkiem Asika. a co do pieska, jamnisia - hm...może się rzeczywiście gdzieś piesek "zgubi" ? Quote
Recommended Posts