Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elik napisał(a):
Ewu, kochana zabierałam się dzisiaj kilka razy za zrobienie wątku Lusi i nici z tego. Raz już nawet tytuł napisałam i kawałek początku, ale znowu musiałam przerwać. Biorąc pod uwagę ilość moich obowiązków i związany z tym chroniczny brak czasu, obawiam się, że Lusia prędzej znajdzie domek niz ja jej wątek założę.
Ewu może tak jak planowałaś, załóż także i Lusi watek, już masz wprawę :) Ja będę bieżące informacje dodawać. plisss :loveu:

A Miodzio, to rzeczywisty miodzio. Słodki, całuśny chłopaczek. Przez całą drogę pociągiem zachowywał się bardzo grzecznie. Wyraźnie było widać, że pomiędzy nim i Lusią istnieje więź. Wączali się nawzajem, trącali noskami i wyraźnie ożywiali, gdy byli blisko siebie. Czasem wyglądało tak, jakby Miodzio sprawdzał co u Lusi :) Kochany i uroczy psiaczek.

Oczywiście ,że zrobię:))) Z wprawą gorzej ale się postaram. Przydałyby się nowe fotki Lusieńki. Jeśli możesz pstryknąć i wysłać mi na maila , byłoby wspaniale:)

Posted

iwoniam napisał(a):
Ludi co prawda wątku nie zrobiłam, ale plakacik już ma :smile:
i wysłałam pewnej osobie jej zdjęcie
Może się uda... Trzymam kciuki !

Dziękujemy bardzo za plakacik. Sobie go drukniemy i porozwieszamy po osiedlu. A nuż jakowyś mój współmieszkaniec o dobrym sercu zobaczy Lusię i się w niej zakochnie :loveu:
Już więcej o Lusi tu nie piszę, bo to wątek Miodzia.

ewu napisał(a):
Oczywiście ,że zrobię:))) Z wprawą gorzej ale się postaram. Przydałyby się nowe fotki Lusieńki. Jeśli możesz pstryknąć i wysłać mi na maila , byłoby wspaniale:)

Zrobię i nie będę posyłać ino sama wstawię :)

Posted

Jestem na zaproszenie, piesio jest słodki i przesympatyczny i jestem pewna,że dzięki Wam i dobrym ogłoszeniom szybko znajdzie domek bo jest cudowny:roll:

Posted

Lobaria napisał(a):
Jak będziecie robić ogłoszenia dla Miodzia i Lusi, to dajcie jeszcze inny telefon, oprócz Klaudus, bo do Niej dodzwonić się jest bardzo trudno.

Na początku wątku Miodzia jest telefon kontaktowy.

Posted

tak, jest w tym koło Buska
nr tel do Klaudus_ to chyba w ogóle nie ma sensu podawać, bo on teraz jest już daleko od Pszczyny

Agucha napisał(a):
Wkleiłyście go w końcu na mikropsy? :lol:

W, którym Pacanowie jest Miodek? Może w tym niedaleko Buska Zdroju? :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
[FONT=Arial Black]Miodzio jest miodzio.[/FONT]

pisze na szaro żeby mnie Ziutka nie zauważyła :grin::grin::grin::grin:

No wpierdziel będzie jak nic, jak na tą kawę wpadniesz :evil_lol: bo cały czas czekam :eviltong: :evil_lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
No wpierdziel będzie jak nic, jak na tą kawę wpadniesz :evil_lol: bo cały czas czekam :eviltong: :evil_lol:

Ogarne to w cytat, jako dwód zę mi grozisz i to przy świadkach:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Agucha napisał(a):
Wkleiłyście go w końcu na mikropsy? :lol:

W, którym Pacanowie jest Miodek? Może w tym niedaleko Buska Zdroju? :)

Tak Pacanowie niedaleko Buska Zdroju, tym od Koziołka Matołka:)

Posted

Dziewczyny trzeba podać na fb nowe linki dla Miodzia i Lusienki. Kto robił wydarzenia?
Podobnie banerek Miodzia odsyła na stary wątek. Proszę Twórcę o zmianę.

Posted

Agucha napisał(a):
Do Pacanowa jeżdżę co roku na urlop. Nawet nie wiedziałam, że tam jest jakaś Fundacja! :) :) :)

A masz dużo przyjaciół w Pacanowie?:)

Posted

Mam wieści z dt Miodzia. Chłopaczek jest grzeczny , zachowuje czystość w domu i dogaduje się z innymi psiakami a zapewniam ,że jest z kim się dogadywać:)))))