ewu Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 elik napisał(a):Ewu, kochana zabierałam się dzisiaj kilka razy za zrobienie wątku Lusi i nici z tego. Raz już nawet tytuł napisałam i kawałek początku, ale znowu musiałam przerwać. Biorąc pod uwagę ilość moich obowiązków i związany z tym chroniczny brak czasu, obawiam się, że Lusia prędzej znajdzie domek niz ja jej wątek założę. Ewu może tak jak planowałaś, załóż także i Lusi watek, już masz wprawę :) Ja będę bieżące informacje dodawać. plisss :loveu: A Miodzio, to rzeczywisty miodzio. Słodki, całuśny chłopaczek. Przez całą drogę pociągiem zachowywał się bardzo grzecznie. Wyraźnie było widać, że pomiędzy nim i Lusią istnieje więź. Wączali się nawzajem, trącali noskami i wyraźnie ożywiali, gdy byli blisko siebie. Czasem wyglądało tak, jakby Miodzio sprawdzał co u Lusi :) Kochany i uroczy psiaczek. Oczywiście ,że zrobię:))) Z wprawą gorzej ale się postaram. Przydałyby się nowe fotki Lusieńki. Jeśli możesz pstryknąć i wysłać mi na maila , byłoby wspaniale:) Quote
elik Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 iwoniam napisał(a):Ludi co prawda wątku nie zrobiłam, ale plakacik już ma :smile: i wysłałam pewnej osobie jej zdjęcie Może się uda... Trzymam kciuki ! Dziękujemy bardzo za plakacik. Sobie go drukniemy i porozwieszamy po osiedlu. A nuż jakowyś mój współmieszkaniec o dobrym sercu zobaczy Lusię i się w niej zakochnie :loveu: Już więcej o Lusi tu nie piszę, bo to wątek Miodzia. ewu napisał(a):Oczywiście ,że zrobię:))) Z wprawą gorzej ale się postaram. Przydałyby się nowe fotki Lusieńki. Jeśli możesz pstryknąć i wysłać mi na maila , byłoby wspaniale:) Zrobię i nie będę posyłać ino sama wstawię :) Quote
beta ata Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Dopiero teraz wyraźnie widać, że on naprawdę ma miodowe oczka :-) Quote
__Lara Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ewu, i wszystkim, którzy pomogli - dziękujemy za nowe życie dla Miodzia! za szansę na życie! Quote
himba Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jestem na zaproszenie, piesio jest słodki i przesympatyczny i jestem pewna,że dzięki Wam i dobrym ogłoszeniom szybko znajdzie domek bo jest cudowny:roll: Quote
[email protected] Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 jestem dziękuję za zaproszenie Miodzio jaki śliczny Quote
Lobaria Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jak będziecie robić ogłoszenia dla Miodzia i Lusi, to dajcie jeszcze inny telefon, oprócz Klaudus, bo do Niej dodzwonić się jest bardzo trudno. Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Lobaria napisał(a):Jak będziecie robić ogłoszenia dla Miodzia i Lusi, to dajcie jeszcze inny telefon, oprócz Klaudus, bo do Niej dodzwonić się jest bardzo trudno. Na początku wątku Miodzia jest telefon kontaktowy. Quote
Agucha Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Wkleiłyście go w końcu na mikropsy? :lol: W, którym Pacanowie jest Miodek? Może w tym niedaleko Buska Zdroju? :) Quote
iwoniam Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 tak, jest w tym koło Buska nr tel do Klaudus_ to chyba w ogóle nie ma sensu podawać, bo on teraz jest już daleko od Pszczyny Agucha napisał(a):Wkleiłyście go w końcu na mikropsy? :lol: W, którym Pacanowie jest Miodek? Może w tym niedaleko Buska Zdroju? :) Quote
Ziutka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 iwoniam napisał(a):nr tel do Klaudus_ to chyba w ogóle nie ma sensu podawać, bo on teraz jest już daleko od Pszczyny Numer podaję do ewu ;) Quote
Agucha Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Do Pacanowa jeżdżę co roku na urlop. Nawet nie wiedziałam, że tam jest jakaś Fundacja! :) :) :) Quote
Isadora7 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [FONT=Arial Black]Miodzio jest miodzio.[/FONT] pisze na szaro żeby mnie Ziutka nie zauważyła :grin::grin::grin::grin: Quote
Ziutka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Isadora7 napisał(a):[FONT=Arial Black]Miodzio jest miodzio.[/FONT] pisze na szaro żeby mnie Ziutka nie zauważyła :grin::grin::grin::grin: No wpierdziel będzie jak nic, jak na tą kawę wpadniesz :evil_lol: bo cały czas czekam :eviltong: :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ziutka napisał(a):No wpierdziel będzie jak nic, jak na tą kawę wpadniesz :evil_lol: bo cały czas czekam :eviltong: :evil_lol: Ogarne to w cytat, jako dwód zę mi grozisz i to przy świadkach:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Agucha napisał(a):Wkleiłyście go w końcu na mikropsy? :lol: W, którym Pacanowie jest Miodek? Może w tym niedaleko Buska Zdroju? :) Tak Pacanowie niedaleko Buska Zdroju, tym od Koziołka Matołka:) Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Dziewczyny trzeba podać na fb nowe linki dla Miodzia i Lusienki. Kto robił wydarzenia? Podobnie banerek Miodzia odsyła na stary wątek. Proszę Twórcę o zmianę. Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Agucha napisał(a):Do Pacanowa jeżdżę co roku na urlop. Nawet nie wiedziałam, że tam jest jakaś Fundacja! :) :) :) A masz dużo przyjaciół w Pacanowie?:) Quote
ewu Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Mam wieści z dt Miodzia. Chłopaczek jest grzeczny , zachowuje czystość w domu i dogaduje się z innymi psiakami a zapewniam ,że jest z kim się dogadywać:))))) Quote
Recommended Posts