Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
taki piękny On z tymi oczkami, że wiedziałam, że ludzie będą się o niego bić;)
trzymam kciukasy:)

Tak, Miodzio jest przepiękny, ma taki cudowny pyszczek i jest taki grzeczny :)! Jednym słowem misio do kochania :)
ewu zdjęcia na pv wysłane

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grazia68 napisał(a):
Tak, Miodzio jest przepiękny, ma taki cudowny pyszczek i jest taki grzeczny :)! Jednym słowem misio do kochania :)
ewu zdjęcia na pv wysłane

Dziękuję:)

Posted

ewu napisał(a):
Miodzio miałby dom -jest wspaniała Rodzina - dom z ogrodem-raj. Jedyną kwestią jest transport - na Mazury !!!!

Transport da się załatwić, ale najważniejsza jest wizyta pa, aby sprawdzić domek od podszewki...

Posted

Rozmawiałam z Panią jest bardzo kulturalna. Dzwoni do mnie mailuje. Piesek byłby u jej Rodziców. Są emerytami. Dom z ogrodem - solidne ogrodzenie. Państwo mają dużo czasu i miłości dla psiaków. Mieli wiele lat sznaucerka , niestety nie żyje:( Bardzo przeżywali stratę , nie mogli się z nią pogodzić. Teraz Córka jest z wizytą u Nich ze swoim pieskiem. Państwo zaczęli się martwić pustką ,jaka nastąpi po wyjeździe pieska. Zdecydowali zaadoptować pieska i padło na Miodzia.
Miodzio oczywiście mieszkałby w domu:)

Posted

ewu napisał(a):
Rozmawiałam z Panią jest bardzo kulturalna. Dzwoni do mnie mailuje. Piesek byłby u jej Rodziców. Są emerytami. Dom z ogrodem - solidne ogrodzenie. Państwo mają dużo czasu i miłości dla psiaków. Mieli wiele lat sznaucerka , niestety nie żyje:( Bardzo przeżywali stratę , nie mogli się z nią pogodzić. Teraz Córka jest z wizytą u Nich ze swoim pieskiem. Państwo zaczęli się martwić pustką ,jaka nastąpi po wyjeździe pieska.
Zdecydowali zaadoptować pieska i padło na Miodzia.

Dobrze to wygląda i oby to był TEN domek, ale jazdę z psiakiem tyle km uważam za zbyt duże ryzyko bez wizyty pa. Mój Blunio też przyjechał do mnie bez wizyty, ale było znacznie bliżej.
Z pewnością znajdziemy kogoś z tamtych rejonów na wizytę.

Posted

ewu napisał(a):
Rozmawiałam z Panią jest bardzo kulturalna. Dzwoni do mnie mailuje. Piesek byłby u jej Rodziców. Są emerytami. Dom z ogrodem - solidne ogrodzenie. Państwo mają dużo czasu i miłości dla psiaków. Mieli wiele lat sznaucerka , niestety nie żyje:( Bardzo przeżywali stratę , nie mogli się z nią pogodzić. Teraz Córka jest z wizytą u Nich ze swoim pieskiem. Państwo zaczęli się martwić pustką ,jaka nastąpi po wyjeździe pieska. Zdecydowali zaadoptować pieska i padło na Miodzia.

Basiu, wspaniałe wieści :multi: bardzo mocno trzymam kciuki :)
Cieszę się, że taki szybki odzew z ogłoszeń jest :lol:
A dokładnie jakie miasto na mazurach ?

Posted

wspaniale by było, gdyby miał domek...
trzymam kciuki, aby się udało

ewu - jeśli masz skype? wyślij mi proszę swój nick na skype poprzez PW, ok?
będzie taniej i szybciej się kontaktować...

Posted

Ziutka napisał(a):
Basiu, wspaniałe wieści :multi: bardzo mocno trzymam kciuki :)
Cieszę się, że taki szybki odzew z ogłoszeń jest :lol:
A dokładnie jakie miasto na mazurach ?

Żardeniki -40 km od Olsztyna

Posted

ewu napisał(a):
Żardeniki -40 km od Olsztyna

Ogłaszam psiaki z Jonkowic (pseudo schron) jeżdżą tam dziewczyny z Olsztyna.
Pisać do nich o wizytkę ?
Zaproszę je na wątek ;)

Posted

Ziutka napisał(a):
Ogłaszam psiaki z Jonkowic (pseudo schron) jeżdżą tam dziewczyny z Olsztyna.
Pisać do nich o wizytkę ?
Zaproszę je na wątek ;)

Super , zaproś:)