Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukałam w necie transport zwierząt, znalazłam firmę, ale nie robią tego na terenie Polski tylko Polska - Irlandia.
Koles powiedział, że ciężko będzie znaleźć coś na samą Polskę

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Muszę lecieć do pracy. Ten domek jest idealny...On chyba nie lubi zbytnio innych piesków...

Edited by ewu
Posted

Lobaria napisał(a):
Szukałam w necie transport zwierząt, znalazłam firmę, ale nie robią tego na terenie Polski tylko Polska - Irlandia.
Koles powiedział, że ciężko będzie znaleźć coś na samą Polskę

Ja mam transport!!!!!!! tylko KASA , czekam na info ile..

Posted

paulinken napisał(a):
A może by Państwa zapytać, czy by nie mogli dołożyć chociaż trochę?

Dają 100 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy więc 320 zł !!!! Musze lecieć , dam znać i zbieramy.

Posted

ewu napisał(a):
Dają 100 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy więc 320 zł !!!! Musze lecieć , dam znać i zbieramy.

320 zł ma już Miodzio na transport Hura ,hura , damy radę...

Posted

[quote name='Dogo07']Napisałam na fb o ten transport, tylko tyle mogę :(.
A ile w sumie potrzeba ?
Macie już kogoś kto będzie psiaka wiózł ?[/QUOTE

Tak wszystko załatwiłam ,tylko czekam ile to wyniesie a tamci ludzie usiłują zrobić trasport łączony.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Najtaniej to chyba właśnie SzczepOn i baksio wożą psiaki.

Skąd oni są?
Ja znalazłam z Radomia, to dobra lookalizacja.

Posted

Szkoda, że transport dopiero na przyszły weekend :( Ja jestem w stanie dowieżć go z Pacanowa w kazdej chwili do Warszawy lub w inny punkt do 300 km w jedną strone, niestety do Olsztyna to zbyt daleko biorąc pod uwagę warunki zimowe...

Posted (edited)

[quote name='pati851']Witam! Jestem na zaproszenie ewu.
Pieseczek może pojechać ze mną w ten weekend z Radomia do Ostródy.
Koszt całkowity to 370 zł.
Rozmawiałam z domkiem. Pani Iwona wyjechałaby nawet do Olsztynka Podam telefony na pw i Panie sobie ustalą.
370 zł to koszt z Radomia, do Radomia dowiezie dt. Nie wiem ile to wyjdzie ale damy radę. Miodzio ma teraz 220 zł od Lusi i 100 zł z domku. Ja wyłożę na transport brakującą kwotę- jeśli nikt nie zechce wesprzeć Miodzia. Tylko błagam pomóżcie mi potem odzyskać te pieniądze bo na ratowanie Lusi i Miodzia wydałam już 400 zł i zaczynam kwiczeć:(

Edited by ewu
Posted

[quote name='pati851']Witam! Jestem na zaproszenie ewu.
Pieseczek może pojechać ze mną w ten weekend z Radomia do Ostródy.
Koszt całkowity to 370 zł.
Za połowę drogi to trochę dużo... Z Rybnika do Warszawy i z powrotem koszt dojazdu oscyluje w granicach 280-300zł, a to wychodzi ok 700km.

Jeżeli będziecie mieli już osobę, która przewiezie Miodka z Pacanowa na miejsce a przede wszystkim - oszacowany koszt transportu - dajcie znać.
Jako, że Miodek to Ślązak a w dodatku mikrus - Mikro-Bank-Śląski dorzuci jakiś grosik.
Pamiętajcie o fakturze/rachunku za paliwo.

Zapraszam osobę decyzyjną na wątek. Regulamin w 1# ;)
http://www.dogomania.pl/threads/189227-mikro-bank-%C5%9Bl%C4%85ski

Posted

[quote name='Agucha']Za połowę drogi to trochę dużo... Z Rybnika do Warszawy i z powrotem koszt dojazdu oscyluje w granicach 280-300zł, a to wychodzi ok 700km.

Jeżeli będziecie mieli już osobę, która przewiezie Miodka z Pacanowa na miejsce a przede wszystkim - oszacowany koszt transportu - dajcie znać.
Jako, że Miodek to Ślązak a w dodatku mikrus - Mikro-Bank-Śląski dorzuci jakiś grosik.
Pamiętajcie o fakturze/rachunku za paliwo.

Zapraszam osobę decyzyjną na wątek. Regulamin w 1# ;)
http://www.dogomania.pl/threads/189227-mikro-bank-%C5%9Bl%C4%85ski
Koszt transportu wyniesie 500 zł.
Miodzio ma 220 zł, domek da 100 , to razem 320 zł. Brakuje 180 zł. Wyłożę je ale liczę na to ,że jakoś mi się je uda odzyskać.
Mam prośbę, czy ktoś może pomóc mi z tą skarbonką , zarejestrować Miodzia i powiedzieć jakie są procedury. Uratowałam go,wykładam cały czas pieniądze, załatwiłam jak umiałam transport.Niestety pojutrze wyjeżdżam , mam masę spraw , jutro jadę do Krakowa z moim psem i nie mam już czasu na rejestracje i formularze.Kto ma wziąć faktury z transport , na czyje nazwisko?
Proszę niech mi ktoś pomoże

Posted

Brakuje 180 zł proszę dorzućcie coś. Samej ciężko mi to udźwignąć, wydałam na Miodzia i Lusię 400 zł a teraz potrzeba jeszcze 180 zł.
Zaczynam się martwić ,że chyba zostałam z problemem sama....:(