Jump to content
Dogomania

Pieskie życie Saby...czyli pies ,,gospodarza" story...

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak będę w domu -to przyjmę

napisz coś na wydarzeniu
poszukaj innych znajomych i ich zaproś - np Irenkę, jeśli jeszcze jej nie masz
dołącz do wydarzenia o Wólce Zaleskiej -i wyślij zaproszenia np do mamrot i issey 32

Posted

Przepraszam, ale to strasznie ważne!!!

Kochani!!!
Bardzo proszę zagłosujcie na Klembów!
To naprawdę ostatnie chwile głosowania (dzisiaj do 24:00) a Schron w Klembowie idzie prawie łeb w łeb z kotami AGN!!
Każdy głos jest ważny a 350 psów czeka na karmę!!!

Proszę Was bardzo!
Oto instrukcja, prosta jak budowa cepa:

:modla::modla::modla:

Posted

bachar napisał(a):
Szkoda, że jest tak daleko - mogłaby zamieszkać z nami na DT :(

Daleko to pojęcie względne. Wystarczy chcieć i wtedy każdy problem znajduje rozwiązanie ;) Randa!!! Gdzie jesteś?!

Posted (edited)

bachar napisał(a):

organizować transport?
mój pies przyjechał, co prawda na DS, ale spod Białegostoku aż za Wrocław
na Śląsk w sumie bliżej

Edited by Patmol
Posted

bachar napisał(a):

Jeżeli ta propozycja jest aktualna to trzeba organizować transport na cito nawet płatny.Na transportowym napisać,może będzie w tym kierunku.Jeżeli by był platny ja się dokładam,kto jeszcze?

Posted

bachar napisał(a):
Z reguły nie rzucam słów na wiatr ;) Oczywiście, że jestem

Bachar, bardzo, bardzo dziękujemy:loveu:
Jutro Saba zamelduje sie u Twych bram:multi: Zawiezie niezawodna Pati-c:lol:

Posted

Bardzo prezpraszam za taki glos, ale czy ktos zna bachar? Byl ktos u niej, widzial gdzie sunia ma mieszkac? Zna jej stosunek do psow, ktos juz mial u niej psa na dt?
Moze warto to ustalic, a nie wpadac w zachwyt zaocznie.
Bachar, przepraszam, nie odczytaj tego osobiscie, ale kto jest na dogo jakis czas naczytal sie nie jednego.... Ze przypomne pieklo u Arktyki.

Posted

Agata poczytaj o Bachar, warto, a po rozmowie z nią uważam, że jest bardzo konkretną i wiedzącą czego chce osobą, nie jest anonimowa. Uważam, że to szczęśliwy los na loterii dla Saby. Oczywiście w każdym przypadku- czy chodzi o DT czy DS jest tez kwestia zaufania i ja je mam:lol:i jestem przekonana, że Saba jedzie w dobre ręce:lol: Naprawdę wczoraj się zastanawiałam:pale teraz bardzo się cieszę:multi:

Posted

Randa napisał(a):
Agata poczytaj o Bachar, warto, a po rozmowie z nią uważam, że jest bardzo konkretną i wiedzącą czego chce osobą, nie jest anonimowa. Uważam, że to szczęśliwy los na loterii dla Saby. Oczywiście w każdym przypadku- czy chodzi o DT czy DS jest tez kwestia zaufania i ja je mam:lol:i jestem przekonana, że Saba jedzie w dobre ręce:lol: Naprawdę wczoraj się zastanawiałam:pale teraz bardzo się cieszę:multi:

No to super, o to mi tylko chodzilo.