Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania_0411 napisał(a):
Info ze schroniska: "Dla Paja przyszła paczka ze śpiworkiem i innymi rzeczami.... oraz karton puszek...które w sposób znaczący bardzo ..poprawiły mu humor ;) bo wcina aż miło" :) Osobiście bardzo dziękuję wszystkim, którzy włączyli się w zbiórkę, a w szczególności keakea, która zebrała pieniązki, zamówiła jedzenie a do tego przesłała jeszcze wspomniane posłanka :)

Aniczko, dziękujemy za pamięć - Pajowi napewno spodoba się prezent :):):)

Pozdrawiam cieplutko!!!

Pajuchna ale jesteś teraz nadziany gość, tylko tej kropki nad i brakuje ... CZŁOWIEKA

Posted

Pajusiowe opiekunki, hop, hop!

Wygląda na to, że z bazarku Ryjonka na Pajcia przypadnie całkiem ładna kwota :) - zastanówcie się, na co najlepiej byłoby ją zużyć - kolejny zapas puszek "wątrobowych"? A może jakieś badania?

Posted

[quote name='keakea']Pajusiowe opiekunki, hop, hop!

Wygląda na to, że z bazarku Ryjonka na Pajcia przypadnie całkiem ładna kwota :) - zastanówcie się, na co najlepiej byłoby ją zużyć - kolejny zapas puszek "wątrobowych"? A może jakieś badania?[/QUOTE]

podniose bardzo istotne zapytanie

Posted

[quote name='Isadora7']podniose bardzo istotne zapytanie[/QUOTE]
Może wypowiedziałaby się opiekunka Pajusia ze schronu. Matko gdyby te chłopy nie były takie bojowe, to Pajuś grzałby już doopkę ......

Posted

[quote name='yunona']Może wypowiedziałaby się opiekunka Pajusia ze schronu. Matko gdyby te chłopy nie były takie bojowe, to Pajuś grzałby już doopkę ......[/QUOTE]... Yunonko:calus:.... jasne ,że Anusia będzie wiedziała :lol:

Posted

[CENTER][COLOR=#339933][FONT=georgia][SIZE=5][I][B]W Mikołajki dla [SIZE=5]P[/SIZE]ajusia... Mikołaje[SIZE=5]k...[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]

[IMG]http://www.psplipiny.hejnet.pl/images/stories/mikoaj.png[/IMG]
[/CENTER]

Posted

keakea - wszytko jest wykorzystywane napewno :) o poszewce mówiłam wcześniej, więc pewnie dziewczyny skorzystały z dobrej rady :)
czy kotaktowałaś się ze schroniskiem w sprawie pieniążków z bazarku i potrzeb Paja? jeśli nie, ja zapytam :)

aniczko - muszę dopytać czy doszła paczka od Ciebie, dam znać :) telefon milczy niestety...

yunona - Pajutek nie jest bojowy tylko po prostu niedotykalski i nie daje sobie w kasze dmuchać :)

A tak wógóle... to bardzo przepraszam, że na moje odpowiedzi musicie tyle czekać. Nie mam za bardzo czasu na net, jeśli już jestem to łatwiej mnie łapać na fb :)

Posted

[quote name='Ania_0411']keakea - wszytko jest wykorzystywane napewno :) o poszewce mówiłam wcześniej, więc pewnie dziewczyny skorzystały z dobrej rady :)
czy kotaktowałaś się ze schroniskiem w sprawie pieniążków z bazarku i potrzeb Paja? jeśli nie, ja zapytam :)
[/QUOTE]

Myślę, że kontaktować się ze schroniskiem w sprawie pieniążków z bazarku dla Paja, to będzie Ryjonek - organizatorka bazarku. Ja tylko chciałam zwrócić uwagę, że Pajo będzie miał trochę wpływów z bazarku i można już powoli zacząć myśleć, co by tu za nie dla Pajuśka zrobić. Nie chciałam wchodzić tu w paradę Ryjonkowi, przepraszam.

Posted

Pajuchna, na pewno cieszy się bardzo,że ciocie są przy nim, że dbają, że pamiętają:loveu:
ale fakt,że Pajuś to prawdziwie silna osobowość!... no prawdziwy facet, wie czego chce;)
Anusiu, no co Ty!... nie przejmuj się niczym, wiemy jak jest! przecież zawsze to lepiej jak masz chwilkę i poświęcisz ją na spacerek z chłopakiem niż na klikanie w klawiaturę :)