Isadora7 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ania_0411 napisał(a):Info ze schroniska: "Dla Paja przyszła paczka ze śpiworkiem i innymi rzeczami.... oraz karton puszek...które w sposób znaczący bardzo ..poprawiły mu humor ;) bo wcina aż miło" :) Osobiście bardzo dziękuję wszystkim, którzy włączyli się w zbiórkę, a w szczególności keakea, która zebrała pieniązki, zamówiła jedzenie a do tego przesłała jeszcze wspomniane posłanka :) Aniczko, dziękujemy za pamięć - Pajowi napewno spodoba się prezent :):):) Pozdrawiam cieplutko!!! Pajuchna ale jesteś teraz nadziany gość, tylko tej kropki nad i brakuje ... CZŁOWIEKA Quote
kolejna kobietka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Pajusiu odwiedzam i wypatruje niecierpliwie domku razem z toba Quote
keakea Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Zapraszamy na bazarek, połowa dochodów dla Pajusia :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/235360-Ciuchowo-prezentowo-papierniczo-drobiazgowo-kosmetyczny-do-4XII-Zajrzyj-Warto! Quote
anica Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Pajuchna mizianka i czochraczki :) lecę na bazarek... Quote
kolejna kobietka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ja juz od dawna na bazarku :) buziolki dla Pajuchny Quote
keakea Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Pajusiowe opiekunki, hop, hop! Wygląda na to, że z bazarku Ryjonka na Pajcia przypadnie całkiem ładna kwota :) - zastanówcie się, na co najlepiej byłoby ją zużyć - kolejny zapas puszek "wątrobowych"? A może jakieś badania? Quote
Isadora7 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='keakea']Pajusiowe opiekunki, hop, hop! Wygląda na to, że z bazarku Ryjonka na Pajcia przypadnie całkiem ładna kwota :) - zastanówcie się, na co najlepiej byłoby ją zużyć - kolejny zapas puszek "wątrobowych"? A może jakieś badania?[/QUOTE] podniose bardzo istotne zapytanie Quote
Sarunia-Niunia Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Pajciu, zaglądam do Ciebie, a przede wszystkim cały czas pamiętam... za każdym razem jak zaglądam mam nadzieję na te... najlepsze wieści... Całuski kochany Maluchu:):):) Quote
yunona Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Isadora7']podniose bardzo istotne zapytanie[/QUOTE] Może wypowiedziałaby się opiekunka Pajusia ze schronu. Matko gdyby te chłopy nie były takie bojowe, to Pajuś grzałby już doopkę ...... Quote
Boni-Bobo Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Pajo tylko domku brak:-( Mam nadzieję, że w końcu......... Quote
anica Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='yunona']Może wypowiedziałaby się opiekunka Pajusia ze schronu. Matko gdyby te chłopy nie były takie bojowe, to Pajuś grzałby już doopkę ......[/QUOTE]... Yunonko:calus:.... jasne ,że Anusia będzie wiedziała :lol: Quote
kolejna kobietka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Pajusiu odwiedzam i caly czas trzymam mocniutko! :thumbs: [IMG]http://www.e-gify.pl/gify/milosc/milosc77.gif[/IMG] Quote
anica Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Pajuchna , maleńki zakop, zagrzeb się głęboko w kocyki tak jak tylko Ty potrafisz;) zima przyszła!...a telefon nadal milczy?... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [CENTER][COLOR=#339933][FONT=georgia][SIZE=5][I][B]W Mikołajki dla [SIZE=5]P[/SIZE]ajusia... Mikołaje[SIZE=5]k...[/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [IMG]http://www.psplipiny.hejnet.pl/images/stories/mikoaj.png[/IMG] [/CENTER] Quote
Ania_0411 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 keakea - wszytko jest wykorzystywane napewno :) o poszewce mówiłam wcześniej, więc pewnie dziewczyny skorzystały z dobrej rady :) czy kotaktowałaś się ze schroniskiem w sprawie pieniążków z bazarku i potrzeb Paja? jeśli nie, ja zapytam :) aniczko - muszę dopytać czy doszła paczka od Ciebie, dam znać :) telefon milczy niestety... yunona - Pajutek nie jest bojowy tylko po prostu niedotykalski i nie daje sobie w kasze dmuchać :) A tak wógóle... to bardzo przepraszam, że na moje odpowiedzi musicie tyle czekać. Nie mam za bardzo czasu na net, jeśli już jestem to łatwiej mnie łapać na fb :) Quote
kolejna kobietka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 ogromne przytulaski dla Pajusia Quote
keakea Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Ania_0411']keakea - wszytko jest wykorzystywane napewno :) o poszewce mówiłam wcześniej, więc pewnie dziewczyny skorzystały z dobrej rady :) czy kotaktowałaś się ze schroniskiem w sprawie pieniążków z bazarku i potrzeb Paja? jeśli nie, ja zapytam :) [/QUOTE] Myślę, że kontaktować się ze schroniskiem w sprawie pieniążków z bazarku dla Paja, to będzie Ryjonek - organizatorka bazarku. Ja tylko chciałam zwrócić uwagę, że Pajo będzie miał trochę wpływów z bazarku i można już powoli zacząć myśleć, co by tu za nie dla Pajuśka zrobić. Nie chciałam wchodzić tu w paradę Ryjonkowi, przepraszam. Quote
anica Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Pajuchna, na pewno cieszy się bardzo,że ciocie są przy nim, że dbają, że pamiętają:loveu: ale fakt,że Pajuś to prawdziwie silna osobowość!... no prawdziwy facet, wie czego chce;) Anusiu, no co Ty!... nie przejmuj się niczym, wiemy jak jest! przecież zawsze to lepiej jak masz chwilkę i poświęcisz ją na spacerek z chłopakiem niż na klikanie w klawiaturę :) Quote
kolejna kobietka Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Odwiedzam i przytulam mocniutko! :calus: Quote
kolejna kobietka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Pajusiu, ale mnie dlugo nie bylo :sad: przytulam i caluje w pycholek :) Quote
keakea Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Hej, Pajusiek, wygląda na to, że nie będziesz miał Domku na święta :( Quote
Isadora7 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='keakea']Hej, Pajusiek, wygląda na to, że nie będziesz miał Domku na święta :([/QUOTE] I to jest dopiero problem i smutek. Quote
Isadora7 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Isadora7']I to jest dopiero problem i smutek.[/QUOTE] Pajuuuuuuchna Quote
kolejna kobietka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 kiedy ten domek sie pojawi :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts