Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania_0411 napisał(a):
Dotarły Pajowe pieniązki bazarkowe - bardzo dziękujemy zaangażowanym :loveu: trzeba przemyslec co dobrego z nimi zrobic, bo kwota jest calkiem przyzwoita :) poki co, jak poinformowalo mnie shcronisko, "Pajo ma załozona książeczke SKO - schroniskowe konto oszczednosciowe" :D

... no to.... Gościu z Ciebie Pajciu:loveu:!..

Posted

posag posagiem, ale... niestety Paja musi adoptować ktoś kogo stać na pokrycie stałych kosztów jego utrzymania (specjalna karma) oraz ewentualnych kosztów diagnozowania i leczenia... każda pomoc jest bardzo ważna, ale trzeba pamietać, że nie można mieć gwarancji, że będzie dożywotnia :( dziś byłam z okruchem... spacer krotki, bo mu się zmarzło :) nawet mała kupka śniegu dla takiego stwora to jak dla nas metrowa zaspa :)na fb wstawiam właśnie nowe zdjęcia, więc zapraszam :)

Posted

Dokładnie tak Anusiu jak mówisz :)... ale na pewno jeszcze Pajko będzie miał swój domek!... musi mieć!...
...czyli typowy jamnik! zimą... najlepiej pod kołderką:eviltong:

Posted

Kochani, Pajuszkowe puszki, które od nas dostał, wylizane do czysta - co Wy na to, żeby zrobić reaktywację akcji PUSZKA DLA PAJUSZKA?

Pieniążki z bazarku powinny zostać na Pajciowym koncie SKO na poważne potrzeby, badania, lekarstwa, takie sprawy... tak myślę... a chłopina na pewno ucieszyłby się znów ze smacznych puszeczek...

Zasady są takie, jak poprzednio - deklarujecie tu na wątku Pajuszka do końca stycznia, ile puszek dla Pajuszka możecie zasponsorować. Ja zbieram wpłaty po uprzednim podsumowaniu deklaracji i realizuję zakup puszek z karmą Trovet Hepatic w sklepie fundacji AFN https://sklepafn.pl/trovet-hepatic-hld-400-g,25,738.html (cena aktualna 10,09 zł za puszkę, jeśli zaistnieje jakaś promocja, poinformuję Was). Puszki są wysyłane do Pajuszka do schroniska.

Poprzednim razem udało się nam uzbierać (dzięki promocji) na 22 puszki, które wystarczyły Pajuszkowi, mieszane z suchą karmą, na 2 miesiące - mam nadzieję, że i tym razem uda się co najmniej tyle :) - ale nawet jedna puszka się liczy:)

A zatem, zapraszam do udziału w drugiej edycji akcji PUSZKA DLA PAJUSZKA! ♥

Posted

[quote name='anica']Ciociu keakea, kochana też jesteś :fadein::calus:
to ja na dobry początek , dwie puszki dla Pajuchny proszę:lol:....[/QUOTE]

Dzięki Ciociu, zaraz zanotuję i podam aktualny stan zbiórki. Kto się jeszcze dorzuci? :)

Posted

PUSZKA DLA PAJUSZKA - stan zbiórki na 23.01.2013

Macaca Fuscata (FB) - 5 puszek
keakea - 2 puszki
Anna Wiśniewska (FB) - 2 puszki
Marta Dębowska (FB) - 2 puszki
anica - 2 puszki
werenn - 2 puszki

:) Kto się jeszcze dorzuci?

Zasady są takie, jak poprzednio - deklarujecie tu na wątku Pajuszka do końca stycznia, ile puszek dla Pajuszka możecie zasponsorować. Ja zbieram wpłaty po uprzednim podsumowaniu deklaracji i realizuję zakup puszek z karmą Trovet Hepatic w sklepie fundacji AFN https://sklepafn.pl/trovet-hepatic-h...-g,25,738.html (cena aktualna 10,09 zł za puszkę, jeśli zaistnieje jakaś promocja, poinformuję Was). Puszki są wysyłane do Pajuszka do schroniska.

Poprzednim razem udało się nam uzbierać (dzięki promocji) na 22 puszki, które wystarczyły Pajuszkowi, mieszane z suchą karmą, na 2 miesiące - mam nadzieję, że i tym razem uda się co najmniej tyle :smile: - ale nawet jedna puszka się liczy:smile:

Nieustannie zapraszam wszystkich do udziału w drugiej edycji akcji PUSZKA DLA PAJUSZKA!

Posted

PUSZKA DLA PAJUSZKA - stan zbiórki na 24.01.2013

keakea - 2 puszki
anica - 2 puszki
werenn - 2 puszki
Isadora7 - 1 puszka

:smile:
Kto się jeszcze dorzuci?

Zasady są takie, jak poprzednio - deklarujecie tu na wątku Pajuszka do końca stycznia, ile puszek dla Pajuszka możecie zasponsorować. Ja zbieram wpłaty po uprzednim podsumowaniu deklaracji i realizuję zakup puszek z karmą Trovet Hepatic w sklepie fundacji AFN https://sklepafn.pl/trovet-hepatic-h...-g,25,738.html (cena aktualna 10,09 zł za puszkę, jeśli zaistnieje jakaś promocja, poinformuję Was). Puszki są wysyłane do Pajuszka do schroniska.

Poprzednim razem udało się nam uzbierać (dzięki promocji) na 22 puszki, które wystarczyły Pajuszkowi, mieszane z suchą karmą, na 2 miesiące - mam nadzieję, że i tym razem uda się co najmniej tyle :smile: - ale nawet jedna puszka się liczy:smile:

Nieustannie zapraszam wszystkich do udziału w drugiej edycji akcji PUSZKA DLA PAJUSZKA!

Dzięki, Isadora :)

[quote name='Isadora7']Puszeczka ode mnie do zapisania dla Pajuchny

Posted

[quote name='Boni-Bobo']2 puszki dla Pajo poproszę. Poprzednią akcję przegapiłam, więc jakieś konto.....[/QUOTE]

Ciociu Boni, bardzo dziękuję, zbieram deklaracje do 31 stycznia i tego dnia roześlę wszystkim nr konta, a jak tylko wpłyną pieniądze, od razu zamawiam karmę dla Pajuszka.

Posted (edited)

PUSZKA DLA PAJUSZKA - stan zbiórki na 26.01.2013

keakea - 2 puszki
anica - 2 puszki
werenn - 2 puszki
Isadora7 - 1 puszka
Boni-Bobo - 2 puszki
Celina12 (znaczy Sopel) - 2 puszki

:smile:
Kto się jeszcze dorzuci?

Edited by keakea