yunona Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Wczoraj napisałam post, ale coś muliło i widzę , że nie wszedł. Do świąt jeszcze chwila, może nowy domek właśnie tej chwili na zastanowienie potrzebuje. Trzymam kciuki, żeby Pajo grzał doopkę we własnym domu przy własnej choineczce :multi::x-mas::tree1:. Quote
anica Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='yunona']Wczoraj napisałam post, ale coś muliło i widzę , że nie wszedł. Do świąt jeszcze chwila, może nowy domek właśnie tej chwili na zastanowienie potrzebuje. Trzymam kciuki, żeby Pajo grzał doopkę we własnym domu przy własnej choineczce :multi::x-mas::tree1:.[/QUOTE] Oj, żeby tak było! żeby się spełniło!:santagri: Mikołaju, Pajuchna był grzeczny!!!... Quote
Isadora7 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [FONT=georgia]Pomódlmy się w Noc Betlejemską, W Noc Szczęśliwego Rozwiązania, By wszystko się nam rozwiązało, Węzły, konflikty, powikłania, Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki, Własne ambicje i urazy Zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze Pozamieniały się w owieczki, A w oczach mądre łzy stanęły Jak na choince barwnej świeczki. Niech anioł podrze każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego, I niech nastraszy każdy smutek, Tak jak goryla niemądrego. Aby wątpiący się rozpłakał Na cud czekając w swej kolejce, A Matka Boska – cichych, ufnych, Na zawsze wzięła w swoje ręce. [SIZE=2]"wiersz staroświecki" Ks. Jan Twardowski [/FONT] Quote
anica Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [quote name='Isadora7'][FONT=georgia]Pomódlmy się w Noc Betlejemską, W Noc Szczęśliwego Rozwiązania, By wszystko się nam rozwiązało, Węzły, konflikty, powikłania, Oby się wszystkie trudne sprawy Porozkręcały jak supełki, Własne ambicje i urazy Zaczęły śmieszyć jak kukiełki. Oby w nas paskudne jędze Pozamieniały się w owieczki, A w oczach mądre łzy stanęły Jak na choince barwnej świeczki. Niech anioł podrze każdy dramat Aż do rozdziału ostatniego, I niech nastraszy każdy smutek, Tak jak goryla niemądrego. Aby wątpiący się rozpłakał Na cud czekając w swej kolejce, A Matka Boska – cichych, ufnych, Na zawsze wzięła w swoje ręce. [SIZE=2]"wiersz staroświecki" Ks. Jan Twardowski [/FONT].... Pajuchna..... Quote
Boni-Bobo Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Dalej bez zmian.....Może tylko nowe nadzieje... Quote
Isadora7 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Boni-Bobo napisał(a):Dalej bez zmian.....Może tylko nowe nadzieje... Echhh juz by się chciało Quote
anica Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Pajuchna, Świąteczne mizianka i życzenia ,żeby następne Święta były już we własnym domku:glaszcze: ja jeszcze nie straciłam nadziei... Quote
Isadora7 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 anica napisał(a):Pajuchna, Świąteczne mizianka i życzenia ,żeby następne Święta były już we własnym domku:glaszcze: ja jeszcze nie straciłam nadziei... Ode mnie też DOMKU życze po tysiąckroć a może i więcej Quote
yunona Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 I ja Pajusiu w nowym roku życzę Ci swojego magicznego domku :lol::multi: Quote
kolejna kobietka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 i ja dolaczam sie do zyczen! :calus: Quote
Ania_0411 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 W imieniu psotka dziękuję za życzenia :* Niestety ten domek coś długo się namysla i ... nie dzwoni, no!!! U Pajowego wszystko ok, wczoraj trochę łapki rozprostowaliśmy i pojedliśmy :) Z tego co mi wiadomo z bazarku jeszcze upominków nie było... ale pytałam tydzień temu, więc może już coś się zmieniło. Quote
Ryjonek Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Dzień dobry:) poproszę o dane do przelewu na Pajcia:) Quote
anica Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Życzę szczerze, aby od Sylwestra cały rok był extra. By marzenia się spełniały, by pieniądze kieszeń Twą wypychały. A uczucia nie znikały i z serduszka wypływały. Quote
Ania_0411 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Ryjonek napisał(a):Dzień dobry:) poproszę o dane do przelewu na Pajcia:) Chyba wyszło tak, że się dopominam o te bazarkowe dochody, a to nie o to chodziło!!! Tak tylko informacyjnie chciałam, bo ktoś pytał co z bazarku będzie kupione... Przepraszam :oops: Jeśli chodzi o konto to oczywiście moge podać fundacyjne, ale może chciałybyście zająć się zakupem puszek dla Paja, tych dla wątrobowców? Ostatniop ze składki na fb dostal Trovet kupiony w scklepie AFN i bardzo mu smakują :) Quote
Mika31 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Pajku skromnie życzę ci domku ,który cię pokocha........... Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ∗∗∗∗∗2013∗∗∗∗∗ .•´ (¸.•` * ¸).•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ .•´ (¸.•` * ¸) * ░░░▓███████▓ * ¸) * ¸) ░░▓█████████▓ * ¸) * ¸) ░▓███████████▓ ;o* * ¸) ▓█████████████▓ ;* o;* ▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o ▓███░░█████████████ ▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░░█▒▒▒▒▒█ ▓███░░░2░░█▒▒▒█ ▓███░░░0░░░████ ▓███░░░1░░░▌██▌ ▓███░░░3░░░▌██▌ ▓███░░░░░░░▌██▌ ░▓██░░░░░░▓████▓ ░░▓███▓ ▓████████▓ ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* Quote
Ania_0411 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wszystiego dobrego dla wszystkich pajkowych dobrych duszek :* Quote
anica Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Tyle dobrych myśli jest przy Pajuchnie, że musi być dobrze, musi!.. Quote
kolejna kobietka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 W tym roku na pewno sie uda, musi! :) Quote
Ania_0411 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Dotarły Pajowe pieniązki bazarkowe - bardzo dziękujemy zaangażowanym :loveu: trzeba przemyslec co dobrego z nimi zrobic, bo kwota jest calkiem przyzwoita :) poki co, jak poinformowalo mnie shcronisko, "Pajo ma załozona książeczke SKO - schroniskowe konto oszczednosciowe" :D Quote
kolejna kobietka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 hihi dobre! :lol: przytulam Pajusiu :calus: Quote
Recommended Posts