Jump to content
Dogomania

Cztery psy zabrane z interwencji,ze skandalicznych warunków, w super domkach!

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, w imieniu Rudzi i swoim uprzejmie informuję, że dochód z bazarku bransoletkowego nr 1 PIĘKNE BRANSOLETKI HAND MADE przekażemy w całości na psiaki z tego wątku:) bazarek wystawiłam na długi, jakie zostawiły Rudzi po sobie 2 psiaki, ale Rudzia rzekła, że da radę ze swoich bazarków:loveu:
w tej chwili wylicytowane bransoletki są warte niecałe 150 zł

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ang']Dziewczyny, w imieniu Rudzi i swoim uprzejmie informuję, że dochód z bazarku bransoletkowego nr 1 PIĘKNE BRANSOLETKI HAND MADE przekażemy w całości na psiaki z tego wątku:) bazarek wystawiłam na długi, jakie zostawiły Rudzi po sobie 2 psiaki, ale Rudzia rzekła, że da radę ze swoich bazarków:loveu:
w tej chwili wylicytowane bransoletki są warte niecałe 150 zł

Tak jest potwierdzam :) i zapraszam tylko od razu uprzedzam nr 1 jest mój ;)

Posted

[quote name='erka']Rudzia, napierw muszą być Twoje długi uregulowane, a jak coś zostanie, to będzie na te psiaki:).[/QUOTE]
ale Rudzia mi przedstawiła wiarygodne wyliczenia potwierdzone przez notariusza, tak więc już pozamiatane:evil_lol:

Posted

[quote name='Incia']No i dziś nie dałam rady, dogo nie było...Zrobię duży bazar 29 lutego lub 1 marca, zależy jak się wyrobię, bo teraz będę cały czas pracować.[/QUOTE]

Nie pracuj za dużo:p

Posted

Havanka, pięknie dziękujemy za bazarek, jak zwykle cudne pisaneczki:).

Dzisiaj została wysterylizowana Frajda, suńka juz u mag.dy, czuje się bardzo dobrze.
Dziękujemy węgielkowej, która odwiozła sunię do hotelu:).

Posted (edited)

Salma chyba jest przed cieczką,dziś zaczęły się nią interesować psy!Czy jest szansa przeprowadzenia u niej sterylizacji w trybie pilnym ? żeby nie dostała cieczki,mieszkam na wsi więc całe stada psów ze wszystkich wiosek będzie nawiedzało mój dom.Teraz temperatura jest dodatnia na dworze więc może mogłaby być po zabiegu w nieogrzewanym pomieszczeniu gospodarczym?Naszykowałabym legowisko i po prostu chodziła ją przykrywać kocem miałaby stale ciepła wodę.Ona jest uciekinierką więc upilnowanie jej w rui graniczy z cudem.Dziś sterylizacje przejdzie Frajda więc jest już to duży koszt a Salma waży ok 30kg i ma jeszcze guza wiec koszt wzrasta.Czekam na jakieś wiadomości co dalej?

Edited by agniesia
Posted

Dzięki Ania102:). Ja też uwielbiam te psiaki i jestem pełna podziwu dla nich,że sa tak przyjazne, radosne, choć nic dobrego ze strony człowieka ich wcześniej nie spotkało.

Napisałam na wątku kieleckim, a tu jeszcze nie, że Pychol dzisiaj pojechał do nowego domu:).
Więcej napisze węgielkowa, która go zawoziła:).

Posted

[quote name='Ania102']Widziałam. Mi jednak ten Frajdowski uśmiech całkowicie powala. Ta suczyna ma w sobie mnóstwo wdzięku.[/QUOTE]

Masz rację Ania102:), a w zestawieniu ze zdjęciem z tego koszmaru, jeszcze cenniejszy jest ten jej uśmiech:)

Posted

Frajda jest świetna. Leżała na siedzeniu w aucie po sterylce, jakby nigdy nic.
A Pychol wylizał mnie całą. Mieszka w kojcu 40m2 z suczką Państwa, którzy wyprowadzili się z Kielc pod Kielce do domu z dużym terenem. Są dwie nowe budy w kojcu. Psy są oczywiście wypuszczane na teren posesji. Muszą teraz pilnować, bo Pychol zaniepokojony zmianą miejsca. Ma być na noc w garażu, żeby nie kombinował i przyzwyczajał się. Jutro zapytamy, co tam u Pychola.

Jutro nowe show (bardzo mi się spodobało to określenie w odniesieniu do pracy wolontariuszy kieleckich) czyli jedziemy po Salmiszcze na sterylkę.