ang Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Dziewczyny, w imieniu Rudzi i swoim uprzejmie informuję, że dochód z bazarku bransoletkowego nr 1 PIĘKNE BRANSOLETKI HAND MADE przekażemy w całości na psiaki z tego wątku:) bazarek wystawiłam na długi, jakie zostawiły Rudzi po sobie 2 psiaki, ale Rudzia rzekła, że da radę ze swoich bazarków:loveu: w tej chwili wylicytowane bransoletki są warte niecałe 150 zł Quote
monika083 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 zapisze sobie watek, piekne te pieski, Quote
Rudzia-Bianca Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='ang']Dziewczyny, w imieniu Rudzi i swoim uprzejmie informuję, że dochód z bazarku bransoletkowego nr 1 PIĘKNE BRANSOLETKI HAND MADE przekażemy w całości na psiaki z tego wątku:) bazarek wystawiłam na długi, jakie zostawiły Rudzi po sobie 2 psiaki, ale Rudzia rzekła, że da radę ze swoich bazarków:loveu: w tej chwili wylicytowane bransoletki są warte niecałe 150 zł Tak jest potwierdzam :) i zapraszam tylko od razu uprzedzam nr 1 jest mój ;) Quote
erka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Rudzia, napierw muszą być Twoje długi uregulowane, a jak coś zostanie, to będzie na te psiaki:). Quote
ang Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='erka']Rudzia, napierw muszą być Twoje długi uregulowane, a jak coś zostanie, to będzie na te psiaki:).[/QUOTE] ale Rudzia mi przedstawiła wiarygodne wyliczenia potwierdzone przez notariusza, tak więc już pozamiatane:evil_lol: Quote
Incia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Jutro zrobię bazar dla tych psiaków, a teraz zapraszam na bazarek dla Aiszy: http://www.dogomania.pl/threads/223594-Zimowo-i-(po)-karnawa%C5%82owo-dla-Aiszy!-Zapraszam-do-6.03-do-22!!!! Quote
Incia Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 No i dziś nie dałam rady, dogo nie było...Zrobię duży bazar 29 lutego lub 1 marca, zależy jak się wyrobię, bo teraz będę cały czas pracować. Quote
Pliszka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Bardzo to wszystko przykre, ale najwaniejsze, że psiaki odebrane i bezpieczne. Zaraz zrobię bazarek. Quote
mariusz pp Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Incia']No i dziś nie dałam rady, dogo nie było...Zrobię duży bazar 29 lutego lub 1 marca, zależy jak się wyrobię, bo teraz będę cały czas pracować.[/QUOTE] Nie pracuj za dużo:p Quote
ang Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 zapraszam na bazarek dla Taszy:) SUPER BRANSOLETKI U ANG - ODSŁONA III Quote
jola_li Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Szczęśliwie biedaki uratowane - dorzucę parę złotych na dobre nowe życie. Quote
erka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Jutro będziemy sterylizować jedną z suniek z tego wątku, Frajdę. Quote
Ania102 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Trzymam kciuki za Frajdę:) Jutro ma sterylke moja Lilka (już nie moja). Zapraszam w końcu na obiecany bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/223617-Ciuchy-i-nie-tylko-na-4-psy-z-interwencji!-Zapraszam-do-3.03.2011-godz-21?p=18723923#post18723923 Quote
erka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Ania102, bardzo dziękujemy za bazarek dla psiurków:). Quote
Havanka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Podrzucę i jednocześnie zaproszę na swój bazarek z pisankami dla Salmusi: http://www.dogomania.pl/threads/223604-Pisanki-...i-nie-tylko!!!-Na-sterylk%C4%99-Salmy-do-1.03-godz.-20.00 Quote
erka Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Havanka, pięknie dziękujemy za bazarek, jak zwykle cudne pisaneczki:). Dzisiaj została wysterylizowana Frajda, suńka juz u mag.dy, czuje się bardzo dobrze. Dziękujemy węgielkowej, która odwiozła sunię do hotelu:). Quote
agniesia Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Salma chyba jest przed cieczką,dziś zaczęły się nią interesować psy!Czy jest szansa przeprowadzenia u niej sterylizacji w trybie pilnym ? żeby nie dostała cieczki,mieszkam na wsi więc całe stada psów ze wszystkich wiosek będzie nawiedzało mój dom.Teraz temperatura jest dodatnia na dworze więc może mogłaby być po zabiegu w nieogrzewanym pomieszczeniu gospodarczym?Naszykowałabym legowisko i po prostu chodziła ją przykrywać kocem miałaby stale ciepła wodę.Ona jest uciekinierką więc upilnowanie jej w rui graniczy z cudem.Dziś sterylizacje przejdzie Frajda więc jest już to duży koszt a Salma waży ok 30kg i ma jeszcze guza wiec koszt wzrasta.Czekam na jakieś wiadomości co dalej? Edited February 27, 2012 by agniesia Quote
mag.da Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Agniesia, nie dawaj proszę już dzisiaj jeść Salmie, bo sterylka umówiona na jutro rano! Quote
Ania102 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Frajda ma ode mnie ogłoszenia zakupione, jest moją ulubienica chyba. Mam nadzieję, ze Salma zdąży ze sterylka przed cieczką. Quote
erka Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Dzięki Ania102:). Ja też uwielbiam te psiaki i jestem pełna podziwu dla nich,że sa tak przyjazne, radosne, choć nic dobrego ze strony człowieka ich wcześniej nie spotkało. Napisałam na wątku kieleckim, a tu jeszcze nie, że Pychol dzisiaj pojechał do nowego domu:). Więcej napisze węgielkowa, która go zawoziła:). Quote
Ania102 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Widziałam. Mi jednak ten Frajdowski uśmiech całkowicie powala. Ta suczyna ma w sobie mnóstwo wdzięku. Quote
agniesia Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 To już zostaną tylko Salma i Frajda one też na pewno znajdą swoje domki i kochającego człowieka!!!Ja czekam na wegielkową bo jednak dziś zabierze Salme. Quote
erka Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Ania102']Widziałam. Mi jednak ten Frajdowski uśmiech całkowicie powala. Ta suczyna ma w sobie mnóstwo wdzięku.[/QUOTE] Masz rację Ania102:), a w zestawieniu ze zdjęciem z tego koszmaru, jeszcze cenniejszy jest ten jej uśmiech:) Quote
wegielkowa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Frajda jest świetna. Leżała na siedzeniu w aucie po sterylce, jakby nigdy nic. A Pychol wylizał mnie całą. Mieszka w kojcu 40m2 z suczką Państwa, którzy wyprowadzili się z Kielc pod Kielce do domu z dużym terenem. Są dwie nowe budy w kojcu. Psy są oczywiście wypuszczane na teren posesji. Muszą teraz pilnować, bo Pychol zaniepokojony zmianą miejsca. Ma być na noc w garażu, żeby nie kombinował i przyzwyczajał się. Jutro zapytamy, co tam u Pychola. Jutro nowe show (bardzo mi się spodobało to określenie w odniesieniu do pracy wolontariuszy kieleckich) czyli jedziemy po Salmiszcze na sterylkę. Quote
agniesia Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Salemka w drodze na sterylkę,bardzo proszę trzymać kciuki żeby dzielnie zniosła zabieg i szybko doszła do siebie!!! Quote
Recommended Posts