Jump to content
Dogomania

Cztery psy zabrane z interwencji,ze skandalicznych warunków, w super domkach!

Recommended Posts

Posted

[quote name='agniesia']Salemka w drodze na sterylkę,bardzo proszę trzymać kciuki żeby dzielnie zniosła zabieg i szybko doszła do siebie!!![/QUOTE]
trzymamy:)

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto widział wegielkową i savane???
Rano zabrały mi psa wsiadły w samochód i tyle je widziałam,znaku życia nie dają,nawet pół smsa,nic.Już list gończy za nimi szykuje.Zlitowałyby się nad biedną kobietą,matką dzieci.Już na d... usiedzieć nie mogę!!!!

Posted

[quote name='agniesia']Kto widział wegielkową i savane???
Rano zabrały mi psa wsiadły w samochód i tyle ich widziałam,znaku życia nie dają,nawet pół smsa,nic.Już list gończy za nimi szykuje.Zlitowałyby się nad biedną kobietą,matką dzieci.Już na d... usiedzieć nie mogę!!!![/QUOTE]
Dalej się nie ujawniają? Wysłanników też nie przysłały?
Jak nic nie piszą to dobrze wróży.

Posted

Wy byście chciały żebyśmy se tak pisały...a kto szoł zrobi? :diabloti:

Salmusia już leży na kocyku w domku, całą drogę spała z główką na moich kolanach. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Zabieg przeszedł bez żadnych komplikacji, a guz ...okazał się być przepukliną, która też przy okazji została usunięta;)

Posted

[quote name='agniesia']Kto widział wegielkową i savane???
Rano zabrały mi psa wsiadły w samochód i tyle je widziałam,znaku życia nie dają,nawet pół smsa,nic.Już list gończy za nimi szykuje.Zlitowałyby się nad biedną kobietą,matką dzieci.Już na d... usiedzieć nie mogę!!!![/QUOTE]
ja w robocie cały boży dzień, czasu brak nawet na malutki skeczyk.
Agniesia, a teraz my jajko znosimy. Co tam u Salmuchy?

Posted

[quote name='agniesia']Zlitowałyby się nad biedną kobietą,matką dzieci.Już na d... usiedzieć nie mogę!!!![/QUOTE]
Oj.....:oops: Myślałam,ze wegielkowa jakis news posłała....:roll:
Tymczaskę masz rewelacyjna całą drogę nam mruczała,aż się bałam,ze Katarina za kierownica uśnie.:p
Grzeczniunia.:loveu:

Jak tam SALMA po nocy?!:razz:

Posted

A teraz ja zrobię SZOŁ i wam guzik powiem!Tyle sie wczoraj naczekałam i co....oddałam psa w jednym kawałku i co mi przywiezli nie matkę rodzicielkę,a ja planowałam hodowle założyć i małe Salmy sprzedawać i z bić majątek,a teraz dalej muszę bidę klepać o ja bidna kobieta!!!!!

Posted

[quote name='agniesia']A teraz ja zrobię SZOŁ i wam guzik powiem!Tyle sie wczoraj naczekałam i co....oddałam psa w jednym kawałku i co mi przywiezli nie matkę rodzicielkę,a ja planowałam hodowle założyć i małe Salmy sprzedawać i z bić majątek,a teraz dalej muszę bidę klepać o ja bidna kobieta!!!!![/QUOTE]

Zgodnie z nowelizacją Ustawy o Ochronie Zwierząt rozmnażanie psów w celach handlowych jest zabronione :diabloti:

A teraz pisz szybko, jak się Salmusia czuje.

Posted

Nio dobrze,ale tylko dlatego, że za dużo osób wie gdzie mieszkam i jeszcze bym gdzie łomot dostała!!!
Salma czuje się dobrze,zjadła całą michę gotowanego jedzonka,to znaczy że apetycik jej dopisuje bez zmian.Byłyśmy już parę razy na spacerku w celach wiadomo jakich...zrobić duże szoł.hehe Teraz że nie może za bardzo uciekać i się wycofać jest ciągłe głaskanie,zrobiła się taka przytulaśna mam nadzieje że jej tak już zostanie!Chyba że wczoraj przeszła szkolenie o którym ja nic nie wiem.Nie próbuje na razie zdejmować,czy gryść swojego nowego ubranka więc jest dobrze,gdyby nie to ze chodzi wolniej, nic by nie było widać że jest po zabiegu!Myśle że szybko dojdzie do siebie,ma silny organizm i radość życia.

Posted

[quote name='agniesia'] Zrobiła się taka przytulaśna mam nadzieje że jej tak już zostanie!Chyba że wczoraj przeszła szkolenie o którym ja nic nie wiem.[/QUOTE]
agniesia mozliwe, ja pamietam jak Luska, ktora koczowala kolo mojego domu, byla na poczatku bardzo dzika, nie dawala do siebie podejsc. A jak zawiezlismy ja na sterylke to jak doszla do siebie (a niestety ona dlugo bo ze 2-3 dni dochodzila do siebie na tyle ze samodzielnie mogla wyjsc, to zrobila sie taka pieszczocha. Nie wiem jak to nazwac ale jakby inny pies po sterylce wrocil. To bylo niesamowite;) Wiec moze i salmiszcze jakas metamorfoze przeszla mala;)

Posted

Wzbudziliśmy atrakcje u mnie na wsi,taki tekst dziś usłyszałam ,,co to pies nosi majtasy,,dobre nie?Dla mnie to już rutyna i ja jestem przyzwyczajona do takich zwrotów.Ale przynajmniej będą mieli o czym gadać bo tu takie nudy,że pies w majtasach to sensacja,albo jego pani świrnięta ,nie ma to jak wieś...
świeże powietrze i psy w majtasach,teraz to już na pewno zarobie jak nie mogę handlować małymi Salmikami,to na biletach za oglądanie psa w majtasach się wzbogacę!!!Raczej zrobiliśmy SZOŁ!!!hehehe

Posted

Porobię zdjęcia i wieczorem wyśle,ale nie wiem czy nie będę pobierać opłat za oglądanie psa w majtasach a raczej szefostwo bo do nich wyśle zdjęcia.Sama się zapędziłam ,czyli ja też będę musiała płacić za oglądanie zdjęć wstawionych na wątku,ale jest warto bo nigdzie nie zobaczycie,, PSA W MAJTASACH,,

Posted

Agniesia, mogłabyś założyć jakiś kabaret razem z wąglikową mą :evil_lol: uwielbiam czytać wasze posty :diabloti: zawsze mi humor poprawią :eviltong:

Posted

[quote name='agniesia']Porobię zdjęcia i wieczorem wyśle,ale nie wiem czy nie będę pobierać opłat za oglądanie psa w majtasach a raczej szefostwo bo do nich wyśle zdjęcia.Sama się zapędziłam ,czyli ja też będę musiała płacić za oglądanie zdjęć wstawionych na wątku,ale jest warto bo nigdzie nie zobaczycie,, PSA W MAJTASACH,,[/QUOTE]
Agniesiu, na zdjęciu widzę dwie postaci-Salamikową w majtasach,i piękna kobitę w majtolach i pięknych szpileczkach nożnych. Czyżbyś to była Ty?

Posted

[quote name='ewelinka_m']Cholender czyżbym zamiast Węgielkowej dostarczyć majtasy bazarkowe do lansowania i szołowania zostawiła je u agniesi,że teraz wszyscy w nich biegają:hmmmm:[/QUOTE]
Nie wszyscy ewelinko_m, ale na zdjęciu wyraźnie widać, że prawie naga młoda kobieta lata w majtolach po ulubionej wiosce:cool1:.
Każdy lubi zrobić wokół siebie maleńkie szoł..;).

Posted

[quote name='Ziutka']Ejjj...ja też chcę zobaczyć tą fotkę!!![/QUOTE]
No widzisz, Józefko, wstawione to zdjęcie w ewelinkowym poście, ale coś na dogo szwankuje, bo obrazy się nie wyświetlają.

Posted

[quote name='wegielkowa']No widzisz, Józefko, wstawione to zdjęcie w ewelinkowym poście, ale coś na dogo szwankuje, bo obrazy się nie wyświetlają.[/QUOTE]
No widzę, że nie widzę :motz::comp26: buuu....