savahna Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Robie Salmę(pakiet25) na mazowieckie.Pojedzie z Panem M.:p http://www.morusek.pl/ogloszenie/97022/SALMA-akceptujaca-dziecitolerujaca-koty-i-psylagodnasterylizowana/ Quote
wegielkowa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Pan M. bardzo się ucieszy. Pyta, czy już jakiś kunliszon gotowy do drogi. Erosław wybieraj tylko osoby dzwoniące z mazowieckiego. Quote
erka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Tak mówisz wybieraj, jak by tu by było z czego:cool3:. Quote
wegielkowa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 erka napisał(a):Tak mówisz wybieraj, jak by tu by było z czego:cool3:. A bo Ty chciałabyś wszystkie psy pod kołderkę i na podusię. Przeanalizuj głębiej te rozmowy z państwem dzwoniącym. Quote
agniesia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Salma jak najbardziej nadaje się do domu z dziećmi,przynajmniej będzie mogła się przy nich dalej rozwijać i przezwyciężać strach,ale już go niewiele zostało,rozumie już dużo komend,szybko dogaduje się z innymi psami i suczkami,na koty nie zwraca uwagi,tylko żeby nie jadły z jej miski,psy mogą koty nie!Jest czujna,szczekająca,ale jak ktoś już wlezie na jej podwórze to oszczekuje,ale na pewno nie ugryzie.Odkąd jest Salma nikt nie wchodzi bez pozwolenia bo się boi i nie przekonuje ich to że ona nie gryzie,po prostu jest duża i każdy czuje respekt przed nią! Ale nie o tym chciałam pisać bo to już wiecie!Odniosłam sukces razem z Salmą z czego jestem bardzo zadowolona,bo myślałam że to się już nie uda! Dziś otworzyłam bramę bo TZ jechał do pracy,a Salma chodziła po podwórzu,więc stoję i jej pilnuje a ona w ciągu sekundy wyszła za bramę i dawaj sobie łazić,stanowczym i grubym głosem zawołałam Salma choć tu,a tu CO....Wraca na wołanie, więc pozwoliłam jej znowu wyjść i CO...WRACA NA WOŁANIE!!!!! Więc teraz gdy nowi ludzie otworzą bramę nie muszą mieć oczu wszędzie i się stresować,że im pies ucieknie!!! Potrzebowała więcej czasu,do ludzi,do nauki komend i z dziećmi czuje że też tak będzie,ona ma duże predyspozycje żeby być idealnym psem rodzinnym.Tylko nie ryzykowała bym domu gdzie są kury,bo się z nimi nie wychowała i nie wiadomo co by zrobiła gdyby sama z nimi została,w prawdzie chodzą za płotem i na nie nie reaguje ale to nie na jej podwórzu i nie ma z nimi bliskiego kontaktu i nie zostaje z nimi sam na sam!Je wszystko co dostanie nie jest wybredna a suchą karmę je gdy już nic innego nie ma,ale też je tylko bez apetytu! Quote
savahna Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Już wtedy jak byłyśmy po nią to miała takie przebłyski...chciała bryknąć za bramę ale się cofnęła. Szybko sie uczy ...:lol: Quote
Roszpunka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Bo to mądra sunia jest :loveu: I pod doskonałą opieką :) Quote
savahna Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Roszpunka']Bo to mądra sunia jest :loveu: I pod doskonałą opieką :) Nooooo.:p FRAJDA na Warszawkę.Specjalnie na życzenie pana M. http://www.morusek.pl/ogloszenie/97157/FRAJDA-cudownalagodna-rodzinna-suczka-po-sterylizacji/ Quote
Havanka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Przed chwilą zrobiłam przelew na konto z pierwszego postu z bazarku - 134 zł. Kiedy kasa dojdzie, proszę o info na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/223604-Rozliczamy-!!!Pisanki-...i-nie-tylko!!!-Na-sterylk%C4%99-Salmy-do-1.03-godz.-20.00/page5 Quote
erka Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Havanka, bardzo serdecznie dziękujemy:):). Quote
Havanka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 erka napisał(a):Havanka, bardzo serdecznie dziękujemy:):). Ewo, a ja dziękuję Wam, ze niesiecie pomoc tym biednym psom ! Quote
savahna Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 wegielkowa napisał(a):Ale tu miło:loveu: Czy to Ci sie nie wydaje podejrzane?!:roll: Quote
Havanka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='savahna']Czy to Ci sie nie wydaje podejrzane?!:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
savahna Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Havanka'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Havanko Quote
wegielkowa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='savahna']Havanko Savahna:cunao: Quote
ang Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 też bym się chętnie dołożyła do tego różowo-słitaśnego nastroju i przelała kaskę ze swojego bazarku, ale jednej wpłaty nie mam:roll: Quote
savahna Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='wegielkowa']Savahna:cunao: Jak tu miłoooooo..... Wegielkowa Quote
ang Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='savahna']Jak tu miłoooooo..... Wegielkowa :drink1::BIG::laola: oczywiście, jeśli mogę się tak nieśmiało przyłączyć.... Quote
wegielkowa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ang napisał(a)::drink1::BIG::laola: oczywiście, jeśli mogę się tak nieśmiało przyłączyć.... Nieśmiało..:evil_lol: z hektolitrami wódy się wtarabaniła:diabloti: Quote
ang Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 wegielkowa napisał(a):Nieśmiało..:evil_lol: z hektolitrami wódy się wtarabaniła:diabloti: z pustymi rękami nie wypada;) Quote
erka Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Impreza chyba bez szczególnej okazji, tak po prostu, by na dogo było również miło :). Również dopasowana do radosnego nastroju, rozbawiona Salmunia:). Quote
Recommended Posts