Jump to content
Dogomania

Cztery psy zabrane z interwencji,ze skandalicznych warunków, w super domkach!

Recommended Posts

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Tak mówisz wybieraj, jak by tu by było z czego:cool3:.

A bo Ty chciałabyś wszystkie psy pod kołderkę i na podusię. Przeanalizuj głębiej te rozmowy z państwem dzwoniącym.

Posted

Salma jak najbardziej nadaje się do domu z dziećmi,przynajmniej będzie mogła się przy nich dalej rozwijać i przezwyciężać strach,ale już go niewiele zostało,rozumie już dużo komend,szybko dogaduje się z innymi psami i suczkami,na koty nie zwraca uwagi,tylko żeby nie jadły z jej miski,psy mogą koty nie!Jest czujna,szczekająca,ale jak ktoś już wlezie na jej podwórze to oszczekuje,ale na pewno nie ugryzie.Odkąd jest Salma nikt nie wchodzi bez pozwolenia bo się boi i nie przekonuje ich to że ona nie gryzie,po prostu jest duża i każdy czuje respekt przed nią!
Ale nie o tym chciałam pisać bo to już wiecie!Odniosłam sukces razem z Salmą z czego jestem bardzo zadowolona,bo myślałam że to się już nie uda!
Dziś otworzyłam bramę bo TZ jechał do pracy,a Salma chodziła po podwórzu,więc stoję i jej pilnuje a ona w ciągu sekundy wyszła za bramę i dawaj sobie łazić,stanowczym i grubym głosem zawołałam Salma choć tu,a tu CO....Wraca na wołanie, więc pozwoliłam jej znowu wyjść i CO...WRACA NA WOŁANIE!!!!!
Więc teraz gdy nowi ludzie otworzą bramę nie muszą mieć oczu wszędzie i się stresować,że im pies ucieknie!!!
Potrzebowała więcej czasu,do ludzi,do nauki komend i z dziećmi czuje że też tak będzie,ona ma duże predyspozycje żeby być idealnym psem rodzinnym.Tylko nie ryzykowała bym domu gdzie są kury,bo się z nimi nie wychowała i nie wiadomo co by zrobiła gdyby sama z nimi została,w prawdzie chodzą za płotem i na nie nie reaguje ale to nie na jej podwórzu i nie ma z nimi bliskiego kontaktu i nie zostaje z nimi sam na sam!Je wszystko co dostanie nie jest wybredna a suchą karmę je gdy już nic innego nie ma,ale też je tylko bez apetytu!

Posted

też bym się chętnie dołożyła do tego różowo-słitaśnego nastroju i przelała kaskę ze swojego bazarku, ale jednej wpłaty nie mam:roll:

Posted

[quote name='savahna']Jak tu miłoooooo.....
Wegielkowa

:drink1::BIG::laola:

oczywiście, jeśli mogę się tak nieśmiało przyłączyć....

Posted

wegielkowa napisał(a):
Nieśmiało..:evil_lol: z hektolitrami wódy się wtarabaniła:diabloti:

z pustymi rękami nie wypada;)

Posted

Impreza chyba bez szczególnej okazji, tak po prostu, by na dogo było również miło :).

Również dopasowana do radosnego nastroju, rozbawiona Salmunia:).