Jump to content
Dogomania

Cztery psy zabrane z interwencji,ze skandalicznych warunków, w super domkach!

Recommended Posts

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Havanka napisał(a):
Duża i mały wyraźnie sie polubiły. Salma jest cudowna i taka opiekuńcza...

Duża i mała, bo to sunieńka ta czarna jamnica:)
Erosław, agniesia podpisała zdjęcia suniek: walki psów:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='wegielkowa']Duża i mała, bo to sunieńka ta czarna jamnica:)
Erosław, agniesia podpisała zdjęcia suniek: walki psów:evil_lol::evil_lol:

Walki psów, ja nie mogę :diabloti:

A ten szoł to za biletami, w gratisie, czy cusik innego za wstęp trzeba dać?

Posted

[quote name='savahna']FRAJDA :mdleje::mdleje::mdleje: na świetokrzyskie.:p
Prosba do nadwornego fotografa. Jak bédzie sloneczko to cyknac Frajdunie jeszcze.:pJaki nadworny fotograf Savko:-o? Ni ma takiego:cool1:.
Nie zorientowana jesteś:shake:. Nasze psy, przebywające w ROYAL SPA są fotografowane przez samą Królową:razz:.

Posted

Moja ulubiona wersja erki to erka podniebna...jest debest!:evil_lol:
[quote name='erka'] savahna:). A czy ogłaszasz tez może Salmunię?

[quote name='savahna']
SALMA na świętokrzyskie (pakiet25)
http://swietokrzyskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SALMA-sterylizowana-srednia-lagodna-suczka-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ360468143
.
[quote name='savahna']Robie Salmę(pakiet25) na mazowieckie.Pojedzie z Panem M.:p
http://www.morusek.pl/ogloszenie/97022/SALMA-akceptujaca-dziecitolerujaca-koty-i-psylagodnasterylizowana/
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SALMA-srednia-lagodna-przyjacielska-suczka-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ352163623

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SALMA-akceptujaca-dzieci-tolerujaca-zwierzeta-sterylizowana-W0QQAdIdZ361888579

Cztery razy już była ereczko ogłaszana.I zamierzam kontynuować.

[quote name='wegielkowa']
Nie zorientowana jesteś:shake:. Nasze psy, przebywające w ROYAL SPA są fotografowane przez samą Królową:razz:.
Wiesz jak jest, prawda? :placz: Dalszy ciąg telepatycznie Ci przekaże.:p
Mag.da...sorki....

Posted (edited)

Chciałam wykorzystać do ogłoszeń, zdjęcia Salmy z córeczką Agnieszki. Są rewelacyjne ! Czy Agnieszko, wyrażasz zgodę?
Zrobiłabym trochę ogłoszeń na woj. opolskie.

Edit. Właśnie zobaczyłam, że Savahna je już wykorzystała do ogłoszeń. Wiec chyba mozna.

Edited by Havanka
Posted

Wszystko mi się zawiesiło w komputerze i przy okazji zapomniałam swojego hasła na dogomani,więc przeszukałam całą chałupę i dopiero dziś znalazłam,to się nazywa skleroza!Jeszcze choróbsko ZATOKI.
Jak wyjdzie słońce porobię Salmie trochę zdjęć z dziećmi,wszystkie zdjęcia z dziećmi które wysyłam mogą być wstawiane do ogłoszeń.
Jak pisałam wcześniej Salma nie ucieka,teraz brama może być otwierana przy niej i już nie ma obawy że nagle nawieje,zawsze wraca na wołanie i nie tylko to się zmieniło,sama przychodzi do głaskania,trzyma się mojej nogi jak chodzę po podwórzu,tak że moja ręka bez problemu dotyka jej głowy i co chwile wchodzi przede mną,żebym się zatrzymała i ją głaskała,a nawet odpycha konkurencje!Najlepsze zdjęcia byłyby jak się wszystkie bawią,ale niestety jak mnie zobaczą to jest już po zabawie i stoją przy moich nogach,więc te zdjęcia z zabawy są robione z ukrycia za firanki.Salma zrobiła ogromne postępy z psa który do mnie przyjechał i przez parę dni nie wychodził z budy,bojącego się własnego cienia,to jest to niewiarygodny postęp,teraz bez problemu można ją zaczepić i wyjść na spacer,do ludzi i innych zwierząt!Jak wychodzę z nią i wózkiem to nie muszę się szarpać tu wózek a tu pies,spokojnie idę,pcham wózek a pies idzie bez ciągnięcia obok!Ale się rozpisałam,ale to dlatego,że miałam zablokowaną dogomanie i zrobiły się lekkie zaległości.

Posted

agniesia napisał(a):
Wszystko mi się zawiesiło w komputerze i przy okazji zapomniałam swojego hasła na dogomani,więc przeszukałam całą chałupę i dopiero dziś znalazłam,to się nazywa skleroza!Jeszcze choróbsko ZATOKI.
Jak wyjdzie słońce porobię Salmie trochę zdjęć z dziećmi,wszystkie zdjęcia z dziećmi które wysyłam mogą być wstawiane do ogłoszeń.
Jak pisałam wcześniej Salma nie ucieka,teraz brama może być otwierana przy niej i już nie ma obawy że nagle nawieje,zawsze wraca na wołanie i nie tylko to się zmieniło,sama przychodzi do głaskania,trzyma się mojej nogi jak chodzę po podwórzu,tak że moja ręka bez problemu dotyka jej głowy i co chwile wchodzi przede mną,żebym się zatrzymała i ją głaskała,a nawet odpycha konkurencje!Najlepsze zdjęcia byłyby jak się wszystkie bawią,ale niestety jak mnie zobaczą to jest już po zabawie i stoją przy moich nogach,więc te zdjęcia z zabawy są robione z ukrycia za firanki.Salma zrobiła ogromne postępy z psa który do mnie przyjechał i przez parę dni nie wychodził z budy,bojącego się własnego cienia,to jest to niewiarygodny postęp,teraz bez problemu można ją zaczepić i wyjść na spacer,do ludzi i innych zwierząt!Jak wychodzę z nią i wózkiem to nie muszę się szarpać tu wózek a tu pies,spokojnie idę,pcham wózek a pies idzie bez ciągnięcia obok!Ale się rozpisałam,ale to dlatego,że miałam zablokowaną dogomanie i zrobiły się lekkie zaległości.

Salmiszcze gotowe do wylotu, jak widzę:)

Posted

I już doleciało 200 zł :), wielkie dzięki ang:loveu::loveu:.

Super,że Salmunia tak się zmieniła:). Szkoda tylko,że jak na razie nikt o nią nie zapytał:(.

Przelewam dzisiaj do agniesi 50 zł za dt oraz 60 zł na szczepienie Salmy.

Posted

wegielkowa napisał(a):
Erosław, wstawisz zdjęcia cudowne od agniesi?

Wstatwię, ale dzisiaj cały dzień robiłam rozliczenia, przed chwilą skonczyłam i jestem padnięta.