Roszpunka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Avatarek piękny :loveu: Ma dziewczyna farta w życiu, aż trudno uwierzyć... A ja zaproszę Was kochane do Suni, której potrzeba równie cudownego domku, tylko, że nie na długo... http://www.dogomania.pl/threads/221914-Nie-jestem-stara-nie-jestem-brzydka-jestem-tylko-chora...-Pokochaj-mnie...-Aisza Quote
Martika&Aischa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Roszpunka']Avatarek piękny :loveu: Ma dziewczyna farta w życiu, aż trudno uwierzyć... A ja zaproszę Was kochane do Suni, której potrzeba równie cudownego domku, tylko, że nie na długo... http://www.dogomania.pl/threads/221914-Nie-jestem-stara-nie-jestem-brzydka-jestem-tylko-chora...-Pokochaj-mnie...-Aisza Za dużo psiego nieszczęścia :( A Kikusi przekazujemy miliony buziaków w mokry nosek :* Quote
kasiask Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 W uściskach - Maks z Kiką. :) Uploaded with ImageShack.us Quote
annika Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Piękne zdjęcie :lol: Widać że kobietka znalazła swoje miejsce na ziemi:Cool!::klacz::thumbs: Quote
Roszpunka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Do Maksa sama bym się z chęcią przytuliła ;) I do Antosia też.... Quote
Nutusia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Roszpunka napisał(a):Do Maksa sama bym się z chęcią przytuliła ;) I do Antosia też.... O, to, to.... ;) Quote
kasiask Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Niedzielny spacer: Uploaded with ImageShack.us :) Quote
Nutusia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Takim kochającym się Przyjaciołom żaden mróz nie straszny! :) Quote
Ellig Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='kasiask']Niedzielny spacer: http://img109.imageshack.us/img109/903/naspacerzeantozkik29012.jpg Uploaded with ImageShack.us :) Cudne zdjecie, Przyjaciele!:) Quote
kasiask Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Dzisiaj zaliczyliśmy szczepienie przeciwko wściekliźnie. Za trzy tygodnie reszta szczepień. Przy okazji ją zważyliśmy - Kika waży już 13,4 kg! Szelki trzeba było poszerzyć, bo okazały się przymałe. :)) Pan doktor powiedział - DOŚĆ - trzeba bardziej zwrócić uwagę na ilość jedzenia. :) Kikunia pozdrawia Was wszystkich i macha łapką! :) Uploaded with ImageShack.us Edited February 1, 2012 by kasiask Quote
barb Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 kasiask napisał(a): Kikunia pozdrawia Was wszystkich i macha łapką! :) Też pozdrawiam ślicznotke i całą jej nową rodzinkę. :loveu: Kasiask czy moglabyś zdradzić na jakim portalu ogloszeniowym wypatrzylaś Kikunię ? Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 To swoje dziewczynka waży ;) Wygląda ślicznie, ale Pan doktor ma rację - trzeba dbać o linię, grube psiaki są passe. Swoją drogą, to oczka ma śliczne :loveu: i nareszcie widać, że zdrowe. Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 barb napisał(a):Też pozdrawiam ślicznotke i całą jej nową rodzinkę. :loveu: Kasiask czy moglabyś zdradzić na jakim portalu ogloszeniowym wypatrzylaś Kikunię ? Kika została znaleziona na .... dogomanii :crazyeye: Quote
barb Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Roszpunka napisał(a):Kika została znaleziona na .... dogomanii :crazyeye: Poważnie ? A myslalam, że to z tego wypasionego pakietu ogloszeń. Próbujemy ustalić z jakich portali jest jakiś odzew, na ktorych warto oglaszać a ktore mozna sobie darować. Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 barb napisał(a):Poważnie ? A myslalam, że to z tego wypasionego pakietu ogloszeń. Próbujemy ustalić z jakich portali jest jakiś odzew, na ktorych warto oglaszać a ktore mozna sobie darować. Tak mi mówiła Kasiask. Pojawi się, to będziemy miały pewność. Quote
kasiask Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Roszpunka napisał(a):Tak mi mówiła Kasiask. Pojawi się, to będziemy miały pewność. Zgadza się. :) Na Dogomanii. To był kompletny przypadek, zrządzenie losu i palec Boży! Po prostu miała być nasza i już. :) :0 :) I fajna psinka się z niej robi. A pieszczoch taki, że nie sposób tego opisać!! :) I uwielbia się bawić: Uploaded with ImageShack.us Edited February 1, 2012 by kasiask Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Incia, czy Ty jeszcze pamiętasz, tego zgaszonego, smutnego i zrezygnowanego psiaka? Kika wcale go nie przypomina ;) Kasiask - zainwestujcie kilka złotych w szarpak, skoro Sunieczka tak lubi takie zabawy. Są na dogo, gdybyś chciała link, daj znać :) Quote
ania shirley Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 I to jest ten pies przez którego płakałam w Święta? Quote
Incia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Roszpunka napisał(a):Incia, czy Ty jeszcze pamiętasz, tego zgaszonego, smutnego i zrezygnowanego psiaka? Kika wcale go nie przypomina Pamiętam. Ale tamtego psiaka już nie ma. ania shirley napisał(a):I to jest ten pies przez którego płakałam w Święta? Mnie się ciągle płakać chce przez nią, Kikunię kochaną. Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 ania shirley napisał(a):I to jest ten pies przez którego płakałam w Święta? Nie ten - podmieniony i basta ;) Incia napisał(a):Pamiętam. Ale tamtego psiaka już nie ma. Właśnie :p Incia napisał(a): Mnie się ciągle płakać chce przez nią, Kikunię kochaną. Ze szczęścia mam nadzieję? Quote
ania shirley Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Roszpunka napisał(a):Nie ten - podmieniony i basta ;) Wiedziałam!!! (Dobra podmiana:diabloti:) Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 ania shirley napisał(a):Wiedziałam!!! (Dobra podmiana:diabloti:) Ale Ty wiesz, że ona jest taka szczęśliwa min. dzięki Twojej pomocy? Sama niewiele bym mogła. Dziękuję :) Quote
Incia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Daj Boże innym psikom takie domki! Dixie na przykład, prawda Aniu? Quote
Recommended Posts