majowa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 to ja zapraszam do Krakowa/Wieliczki Podczytuje, podczytuje i sie mi "micha" smieje Kia wyglada cuuudnie i taka szczęśliwa Quote
kasiask Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 majowa napisał(a):to ja zapraszam do Krakowa/Wieliczki Podczytuje, podczytuje i sie mi "micha" smieje Kia wyglada cuuudnie i taka szczęśliwa Dziękujemy za zaproszenie.:) Może faktycznie uda się kiedyś spotkać! :) Quote
Ellig Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Milo jest tu zajrzec i przeczytac takie optymistyczne realacje z Domku , Kiki, dziekujemy:) Quote
kasiask Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) Byliśmy dzisiaj u weterynarza. Miałam nadzieje na zdjęcie szwów, ale okazało się, że jeszcze kilka musi zostać. Postrzępiona sukienka musi ją ozdabiać aż do poniedziałku. Przy okazji okazało się, że Kika waży już 12,4 kg! :)) Uploaded with ImageShack.us Edited January 20, 2012 by kasiask Quote
Owieczka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Cudowne wieści :) To ja zaproszę na bazarki z mojego podpisu... Quote
barb Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Sliczne zdjęcie. Widać, że Kika znalazla u was miłość, ciepło i spokój. kasiask napisał(a): Uploaded with ImageShack.us Quote
Ellig Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 http://img210.imageshack.us/img210/6466/antozkiknakanapie.jpg Cudowne zdjecie!!!!!!!!:) Quote
Incia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Jestem zachwycona! I strasznie szczęśliwa:multi: Quote
ania shirley Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Jaki szczęśliwy pies....;) I widać ,że ona już kocha;) Quote
Roszpunka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Mieliście wychowywać Kikę a ja tu widzę fotki na kanapie :nono::nono::nono: A potem narzekania, że hrabianka rozpuszczona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I w dodatku wstrętny z niej tłuścioch ;) Quote
kasiask Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Roszpunka napisał(a):Mieliście wychowywać Kikę a ja tu widzę fotki na kanapie :nono::nono::nono: A potem narzekania, że hrabianka rozpuszczona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I w dodatku wstrętny z niej tłuścioch ;) Zdjęcie było jeszcze z czasów kanapowych. Od wczoraj na kanapę nie wchodzi, Bidulka! A poza tym jaki tam tłuścioch! Dam ci ja tłuściocha. Brzuszek zapadnięty, a do tego dzisiaj tylko na suchej karmie, więc głodna. Poszłam z nią dzisiaj do sklepu zoologicznego. Miły właściciel dał jej do spróbowania po trochę każdej karmy. I wiecie czego się chwyciła?? Wiecie?? Tej NAJDROŻSZEJ!! Zbankrutuję przy niej! Na co mi to było! Kupiłam mrożone mięso dla psa. Będę jej gotować i dawać raz to raz to, bo inaczej pójdziemy z torbami. :( Quote
ania shirley Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Coż...koneserka:evil_lol: Pies luksusowy:diabloti: Na kanapę nie wolno???:crazyeye::crazyeye: :shake: (Koks by chyba wyleniał z rozpaczy:cool3:) Quote
kasiask Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 ania shirley napisał(a):Coż...koneserka:evil_lol: Pies luksusowy:diabloti: Na kanapę nie wolno???:crazyeye::crazyeye: :shake: (Koks by chyba wyleniał z rozpaczy:cool3:) Mam nadzieję, że Kika jakoś to przyjmie z wrodzoną godnością. :) Quote
Roszpunka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 kasiask napisał(a):Zdjęcie było jeszcze z czasów kanapowych. Od wczoraj na kanapę nie wchodzi, Bidulka! A poza tym jaki tam tłuścioch! Dam ci ja tłuściocha. Brzuszek zapadnięty, a do tego dzisiaj tylko na suchej karmie, więc głodna. Poszłam z nią dzisiaj do sklepu zoologicznego. Miły właściciel dał jej do spróbowania po trochę każdej karmy. I wiecie czego się chwyciła?? Wiecie?? Tej NAJDROŻSZEJ!! Zbankrutuję przy niej! Na co mi to było! Kupiłam mrożone mięso dla psa. Będę jej gotować i dawać raz to raz to, bo inaczej pójdziemy z torbami. :( Ależ jest to absolutnie zrozumiałe, że Kika wybrała najdroższą - jak to hrabianka ;) Trzeba brać pod uwagę, że najdroższe karmy zawierają najmniej tzw wypełniaczy i podaje się ich dużo mniej, niż tych tańszych. Zawsze można kupić opakowanie przez internet - wychodzi taniej, niż w sklepie i z dostawą pod drzwi :) Ale czy na gotowanym, czy na suchym Kika głodna nie będzie i to najważniejsze. Dziękuję za fotki - przesłane. Na mailu mam dwa zapytania o Kikunię - oddajecie :diabloti: ? Quote
kasiask Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Roszpunka napisał(a):Ależ jest to absolutnie zrozumiałe, że Kika wybrała najdroższą - jak to hrabianka ;) Trzeba brać pod uwagę, że najdroższe karmy zawierają najmniej tzw wypełniaczy i podaje się ich dużo mniej, niż tych tańszych. Zawsze można kupić opakowanie przez internet - wychodzi taniej, niż w sklepie i z dostawą pod drzwi :) Ale czy na gotowanym, czy na suchym Kika głodna nie będzie i to najważniejsze. Dziękuję za fotki - przesłane. Na mailu mam dwa zapytania o Kikunię - oddajecie :diabloti: ? No chyba sobie żartujesz! Naszą Kikunię mielibyśmy oddać. To nasz sierściuch i wara od niego!! :) A swoją drogą czyżby było tak jak przewidywałaś?? Zaraz po przekazaniu psa rozdzwoniły się telefony?? :)) Quote
Roszpunka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 kasiask napisał(a):No chyba sobie żartujesz! Naszą Kikunię mielibyśmy oddać. To nasz sierściuch i wara od niego!! :) A swoją drogą czyżby było tak jak przewidywałaś?? Zaraz po przekazaniu psa rozdzwoniły się telefony?? :)) No dobra, nie krzycz... Żarcik tylko taki... ;) A z telefonami z reguły tak jest, nie wiem dlaczego, ale najwięcej zainteresowania budzą psy, kiedy są już w domu. Oczywiście jest wtedy okazja, żeby polecać inne psiaki - czasem się udaje, czasem nie. A w przypadku Kikuni adopcja była naprawdę ekspresowa, mnóstwo jej ogłoszeń jeszcze jest w sieci i zapytania przez jakiś czas będą. Quote
Nutusia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Piękna sunia z przystojnym Pańciem - cudo! :) Trochę szkoda tej kanapy... Roszpunko, może te inne domki by pozwalały?... ;):evil_lol::eviltong: Quote
Roszpunka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Nutusia napisał(a):Piękna sunia z przystojnym Pańciem - cudo! :) Trochę szkoda tej kanapy... Roszpunko, może te inne domki by pozwalały?... ;):evil_lol::eviltong: Może by pozwalały, ale jedynym wyjściem byłaby adopcja w pakiecie razem z Antosiem ;) A takich akcji chyba nie przeprowadzamy...(jeszcze :eviltong:) Poza tym, Kika ma do dyspozycji kanapy, kiedy rodziców w domu nie ma, poradzi sobie :evil_lol: Quote
kasiask Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Roszpunka napisał(a):Może by pozwalały, ale jedynym wyjściem byłaby adopcja w pakiecie razem z Antosiem ;) A takich akcji chyba nie przeprowadzamy...(jeszcze :eviltong:) Poza tym, Kika ma do dyspozycji kanapy, kiedy rodziców w domu nie ma, poradzi sobie :evil_lol: Na to właśnie liczę.:) Wtedy mój honor będzie ocalony, a psina zadowolona. :) Quote
Roszpunka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 kasiask napisał(a):Na to właśnie liczę.:) Wtedy mój honor będzie ocalony, a psina zadowolona. :) Kasiask, nie przejmuj się - kanapy nie są psu wcale do szczęścia potrzebne. My tu trochę szurnięte jesteśmy, większość ze swoimi psiakami śpi, więc zakaz wstępu na kanapę wydaje nam się dziwny... Każdy we własnym domu ustala takie zasady, jakie mu pasują, a widok Kiki przytulonej do Antosia świadczy, że u Was jest jej miejsce, nawet jeżeli będzie to legowisko na podłodze... Quote
Recommended Posts