Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kikunia pozdrawia weekendowo:

Uploaded with ImageShack.us

A swoją drogą, czy nie uważa ktoś, kto ogląda serial "Na dobre i na złe", że nasza Kikusia tam robi za gwiazdę???Sami zobaczcie - jutro powtórka ostatniego odcinka po godzinie 16-stej na TVP2 - sam koniec odcinka. :)))

Posted

Nutusia napisał(a):
Chcesz powiedzieć, że na drugie ma... Lulu? ;)

A tak ma na imię ten pies?? Gdzieś mi to umknęło. Ale spróbuje tak do niej wołać, to się okaże. :))

Posted

kasiask napisał(a):
A tak ma na imię ten pies?? Gdzieś mi to umknęło. Ale spróbuje tak do niej wołać, to się okaże. :))

Tak mi się wydaje, choć nie oglądam uważnie ;) I sprawa przedziwna - Lulu to... pies, nie sunia - przynajmniej tak o nim mówią ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Tak mi się wydaje, choć nie oglądam uważnie ;) I sprawa przedziwna - Lulu to... pies, nie sunia - przynajmniej tak o nim mówią ;)

Nie reaguje na Lulu. :))
Ale z tych kilku marnych ujęć owego psa wynika, że to nasza Kikusia. No prawie identyczny jest. A za krótko go pokazują i po kawałku, żeby mieć pewność. ;)

Posted

Incia napisał(a):
Kikunia jest jedyna i niepowtarzalna.

To fakt :)

Nasza gwiazdeczka ostatnio jakoś zaczyna przypominać gwiazdę, bo strasznie się zaokrągliła. Staramy się jej nie przekarmiać, ale ona coraz bardziej walec przypomina. Ciekawa jestem ile teraz waży! :)

Posted

Kolejnych kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru. Tym razem cały spacer Kikunia przebiegała luzem. Przybiega na zawołanie, grzecznie wsiada i wysiada z samochodu. Wyhasała się wszystkie czasy i nawiązała kilka nowych znajomości. Tym razem spacerowała bez Antosia, który wyjechał wczoraj na zimowisko zuchowe. :))

Posted (edited)

[quote name='Roszpunka']http://imageshack.us/photo/my-images/72/kikaimakswdolinceklucz.jpg/ cuuudnie:):):)

Kika bardzo tęskni za Antosiem?

Antoś pojechał wczoraj i na razie nie widać, żeby jakoś tęskniała, chyba że znakiem jest to, że od dzisiaj ewidentnie faworyzuje mojego męża. No i po obiedzie u babci nie chciała od niej wychodzić. Musiałam ją ciągnąć. Ale potem wskoczyła do samochodu i już było ok. wychodzić. ;/U mojej mamy w domu była pierwszy raz i początkowo też nie chciała tam wchodzić. Może nie bardzo rozumiała o co nam chodzi??

Gorzej będzie jutro, bo ja wyjeżdżam wyjeżdżam z Maksem i Julkiem. Mateusz też pojechał wczoraj - bo u nas w końcu ferie się zaczęły i Kika zostanie na tydzień z moim mężem.

Zabawy na śniegu:

Edited by kasiask
Posted

Początkowo pewnie nie wiedziała, ale teraz już wie ;)
W jej życiu było tyle zmian w krótkim czasie, może myślała, że chcecie ją zostawić? Wkrótce będzie jej dobrze wszędzie tam, gdzie Wy jesteście :)

Posted

Ona już wie co się święci, skoro się tak do Pana "wkupuje" ;) Już sobie wyobrażam jaki będzie szał radości, jak wszyscy wrócą i znów Kikusiowe "stado" będzie w komplecie :)
A jakie przystojne znajomości zawarła, ho, ho!!!!

Posted

Wróciliśmy z ferii. Kikusia przeżyła jakoś osamotnienie, ale chyba nie bardzo jej się to podobało. Właziła mojemu mężowi na kolana, jak wracał z pracy i strasznie się tuliła. Dzisiaj mąż wraz z nią odebrał nas wyjazdu, ale zanim pojechaliśmy, to poszliśmy na spacer i Kika goniła w głębokim śniegu, łapała śniegowe kulki i w ogóle wariowała jak głupia. Teraz odsypia. :))

Posted

Hej Kasiu :)
Stęskniliśmy się za Tobą, prawie tak samo, jak Kika za Wami.
Oczywiście za relacjami z życia naszej gwiazdki również.
Mam nadzieję, że wyjazd był udany - pamiętajcie tylko następnym razem, że psa zabiera się ze sobą ;)