Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ja lubię tę Kikusiową rodzinkę :loveu:

A kwatery trzeba szukać takiej, żeby psiaki z otwartymi ramionami przyjmowali.
Jak będziemy wspierać takie miejsca, to zacznie ich przybywać.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmd']Kikusia :) Myślałam o niej wczoraj, o tym, jak mi gadzina zepsuła święta ;) Ale się cieszę, że ona jest u Was, a Wy u nas (na dogo) :)[/QUOTE]

miło nam :)

Posted

:loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cudne cudne cudne cudenkaa zdjatenka , szczescia kochani , szczescia i zdrowenka zyczymy:loveu::loveu::loveu:

Posted (edited)

Kikunia piękna jest i basta!
Jeżeli chodzi o zakup obroży, to polecam półzaciskowe. Są rewelacyjne, pięknie wyglądają i naprawdę się sprawdzają. Najpiękniejsze na dogo szyje taks - teraz jest już po bazarku, ale można kupić z drugiej ręki (po konkurencyjnych cenach). Naprawdę polecam, bo są bardzo porządne i oryginalne (moje dziewczynki noszą "taksówki", więc wiem, co piszę ;))
Zaraz poszukam, żebyś wiedziała, o jakie mi chodzi.

EDIT: takie znalazłam

Kika ma gładką sierść i zgrabną szyjkę, sądzę,że będzie wyglądała rewelacyjnie w szerszej obroży (i poważniej ;))

Edited by Roszpunka
Posted

[quote name='kasiask']Napisałam w sprawie obroży. :) Dzięki!
A dlaczego nie możesz patrzeć na czarne labradory?????????????????????????????????????????????[/QUOTE]

Ciągle mam przed oczami labradorkę mojej siostry. Sunia zginęła pod kołami samochodu...
I kiedy widzę takiego czarnego kluska, gul mi w gardle rośnie.

Posted

Dzisiaj byłam z Kiką u weterynarza na szczepieniu przeciwko nosówce i reszcie wrednych chorób. Przy okazji została też odrobaczona, a do odrobaczania - zważona.
Nasza Kikusia waży 13,8 kg, co pan doktor uznał za maksimum wszelkiego maksimum. Jednym słowem Kika według niego jest za gruba, nie czuć jej żeberek i czas przejść na dietę. Ponieważ mnie też ostatnimi czasy przybyło za dużo, wiec obie z Kiką będziemy się odchudzać - połowa dawki karmy i więcej ruchu! Ha! ;/

Posted

[quote name='kasiask'][...] połowa dawki karmy i więcej ruchu! Ha! ;/[/QUOTE]
Mam pytanko: to dotyczy Was obu czy tylko Kikusia ma głodować? :razz:

Posted

[quote name='kasiask']głodujemy obie, niestety. Będziemy cierpieć wspólnie![/QUOTE]

Kochana, to jest bardzo opłacalne cierpienie ;) Za to latem biorę córkę na wycieczkę do grodu Kraka i zapraszam Was na największe lody z bitą śmietaną w mieście :)

Posted

[quote name='Roszpunka']Kochana, to jest bardzo opłacalne cierpienie ;) Za to latem biorę córkę na wycieczkę do grodu Kraka i zapraszam Was na największe lody z bitą śmietaną w mieście :)[/QUOTE]
To może się przyłączę do głodowania ;)