Roszpunka Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Jak ja lubię tę Kikusiową rodzinkę :loveu: A kwatery trzeba szukać takiej, żeby psiaki z otwartymi ramionami przyjmowali. Jak będziemy wspierać takie miejsca, to zacznie ich przybywać. Quote
kasiask Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='mmd']Kikusia :) Myślałam o niej wczoraj, o tym, jak mi gadzina zepsuła święta ;) Ale się cieszę, że ona jest u Was, a Wy u nas (na dogo) :)[/QUOTE] miło nam :) Quote
kasiask Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Czy nie macie wrażenia, że nam Kikusia spotężniała??????? Uploaded with ImageShack.us Quote
Incia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Boże, jaka Ona piękna!!! A takie to było chude, słabe, bylejakie...Aż mi się płakac chce z radości jak widzę, jaka jest z Wami szczęśliwa! Quote
kasiask Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Taka jakaś duża sę zrobiła. Mam wrażenie, że w tych czerwonych szelkach wygląda mało poważnie. Chyba jej obrożę kupię! :)))) Quote
Nadziejka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cudne cudne cudne cudenkaa zdjatenka , szczescia kochani , szczescia i zdrowenka zyczymy:loveu::loveu::loveu: Quote
Roszpunka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 (edited) Kikunia piękna jest i basta! Jeżeli chodzi o zakup obroży, to polecam półzaciskowe. Są rewelacyjne, pięknie wyglądają i naprawdę się sprawdzają. Najpiękniejsze na dogo szyje taks - teraz jest już po bazarku, ale można kupić z drugiej ręki (po konkurencyjnych cenach). Naprawdę polecam, bo są bardzo porządne i oryginalne (moje dziewczynki noszą "taksówki", więc wiem, co piszę ;)) Zaraz poszukam, żebyś wiedziała, o jakie mi chodzi. EDIT: takie znalazłam Kika ma gładką sierść i zgrabną szyjkę, sądzę,że będzie wyglądała rewelacyjnie w szerszej obroży (i poważniej ;)) Edited February 23, 2012 by Roszpunka Quote
kasiask Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 a jak to się zamawia?? Proszę, przeszkol mnie jak zwykle, Moja Droga! :))) Quote
Roszpunka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Te znalazłam na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/209573-Sprzedam-oddam-kupi%C4%99-psie-akcesoria. Przejrzyj go sobie, czasem można naprawdę fajne, niedrogie rzeczy spotkać. Ewentualnie można zamówić bezpośrednio u taks - kontaktując się na PW. Quote
Incia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 A i u Kikuni pozwolę sobie zaprosić: http://www.dogomania.pl/threads/223594-Zimowo-i-(po)-karnawa%C5%82owo-dla-Aiszy!-Zapraszam-do-6.03-do-22!!!! Quote
kasiask Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Kikusia pozdrawia. :) Uploaded with ImageShack.us Na spacerze Kika ppoznała labradorkę o imieniu Szansa i próbowała jej zabrać patyk. :) Uploaded with ImageShack.us Quote
mmd Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Zaokrągliła się i teraz ładnie wygląda. Kochana dziewczynka. Quote
Roszpunka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 (edited) Kurczę... Kikunia piękna, ale ja nie mogę spokojnie patrzeć na czarne labradory :( EDIT: Kasiask, zajrzyj tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/209573-Sprzedam-oddam-kupi%C4%99-psie-akcesoria./page27 Paulaaa. ma takie obroże do sprzedania: Po 10 zł + przesyłka. Jeżeli Ci się któraś podoba, napisz do niej PW Edited February 26, 2012 by Roszpunka Quote
kasiask Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Napisałam w sprawie obroży. :) Dzięki! A dlaczego nie możesz patrzeć na czarne labradory????????????????????????????????????????????? Quote
Roszpunka Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='kasiask']Napisałam w sprawie obroży. :) Dzięki! A dlaczego nie możesz patrzeć na czarne labradory?????????????????????????????????????????????[/QUOTE] Ciągle mam przed oczami labradorkę mojej siostry. Sunia zginęła pod kołami samochodu... I kiedy widzę takiego czarnego kluska, gul mi w gardle rośnie. Quote
Nutusia Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Kikulina, przepraszam, ale mam apel... Ciocie Kochane - zajrzyjcie! Takie dziecko i taki życiowy falstart! :( Spod ziemi trzeba kasę wyciągnąć, żeby zrobić operację, po której psiątko wróci do sprawności... http://www.dogomania.pl/threads/223340-5-miesi%C4%99czna-bita-sunia-ze-z%C5%82aman%C4%85-%C5%82apk%C4%85-b%C5%82aga-o-pomoc Quote
kasiask Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Dzisiaj byłam z Kiką u weterynarza na szczepieniu przeciwko nosówce i reszcie wrednych chorób. Przy okazji została też odrobaczona, a do odrobaczania - zważona. Nasza Kikusia waży 13,8 kg, co pan doktor uznał za maksimum wszelkiego maksimum. Jednym słowem Kika według niego jest za gruba, nie czuć jej żeberek i czas przejść na dietę. Ponieważ mnie też ostatnimi czasy przybyło za dużo, wiec obie z Kiką będziemy się odchudzać - połowa dawki karmy i więcej ruchu! Ha! ;/ Quote
mmd Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='kasiask'][...] połowa dawki karmy i więcej ruchu! Ha! ;/[/QUOTE] Mam pytanko: to dotyczy Was obu czy tylko Kikusia ma głodować? :razz: Quote
Roszpunka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='mmd']Mam pytanko: to dotyczy Was obu czy tylko Kikusia ma głodować? :razz:[/QUOTE] Tak... to pytanie ma właściwy ciężar gatunkowy ;) Quote
kasiask Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='mmd']Mam pytanko: to dotyczy Was obu czy tylko Kikusia ma głodować? :razz:[/QUOTE] głodujemy obie, niestety. Będziemy cierpieć wspólnie! Quote
Roszpunka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='kasiask']głodujemy obie, niestety. Będziemy cierpieć wspólnie![/QUOTE] Kochana, to jest bardzo opłacalne cierpienie ;) Za to latem biorę córkę na wycieczkę do grodu Kraka i zapraszam Was na największe lody z bitą śmietaną w mieście :) Quote
mmd Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Roszpunka']Kochana, to jest bardzo opłacalne cierpienie ;) Za to latem biorę córkę na wycieczkę do grodu Kraka i zapraszam Was na największe lody z bitą śmietaną w mieście :)[/QUOTE] To może się przyłączę do głodowania ;) Quote
Roszpunka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='mmd']To może się przyłączę do głodowania ;)[/QUOTE] Do lodów lepiej się przyłącz :) Quote
kasiask Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='mmd']To może się przyłączę do głodowania ;)[/QUOTE] Może przyłączysz się też do wycieczki!! :)) Quote
Recommended Posts