mmd Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 kasiask napisał(a):.... Tak sobie wtedy pomyslałam, że to jakiś znak. :)) A dzisiaj trafiłam na tę stronę przedziwnym zbiegiem okoliczności. Coś w tym musi być!! Na pewno :) Bo my tu bardzo się martwiłyśmy, co z nią będzie i poszło na Kraków ;) A Kika siedziała przecież sama w tym pustym mieszkaniu i chyba nie broiła... Quote
Roszpunka Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Teraz też zostaje sama w domku na kilka godzin i nie broi, nie wyje, ani nie brudzi. Zwija się w kłębuszek na kanapie i śpi. Kika to psiak, który zaakceptuje każdego. W tej chwili zachowuje się tak, jakby nie dowierzała własnemu szczęściu - ciepło, najedzona, człowiek blisko... Jeżeli chodzi o koszty, to być może uda się zorganizować transport łączony, lub ktoś grzecznościowo Kikunię zabierze (jest bardzo grzeczna i nie wymiotuje w samochodzie) . Istnieje też możliwość osobistego odbioru w Kielcach, który serdecznie polecam :) Ewentualnie transport po kosztach paliwa. Quote
Poker Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Fajnie ,że szykuje się domek dla Kikuni. Moje ukochane imię. A kto robi wizytę PA? Quote
Incia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Oj, jakie piękne wieści! Kikunia jest cudnym, mądrym i grzecznym psiakiem, była u mnie zaledwie 3 dni, a pokochałam Ją całym sercem... Quote
Roszpunka Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 (edited) [quote name='Poker']Fajnie ,że szykuje się domek dla Kikuni. Moje ukochane imię. A kto robi wizytę PA? Jeszcze nikt ;) Ale mamy kilka dni i sądzę, że ktoś bardzo odpowiedni się znajdzie :) Piszę PW do kasiask. EDIT: Dziś wpłynęło 120 zł od ani shirley :loveu: Ślicznie dziękujemy :) Uzupełniłam rozliczenie na pierwszej stronie. Edited January 9, 2012 by Roszpunka Quote
Roszpunka Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 mmd napisał(a):Iwoniam jest z Krakowa :) To czekam tylko na decyzję kasiask w związku z wizytą i będę pisać prośbę :) Quote
Roszpunka Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Ziutka napisał(a):wojtuś jest też z Krakowa ;) Kraków jest pełen dogomaniaków, całe szczęście ;) Quote
wegielkowa Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='Roszpunka'] Jeżeli chodzi o koszty, to być może uda się zorganizować transport łączony, lub ktoś grzecznościowo Kikunię zabierze (jest bardzo grzeczna i nie wymiotuje w samochodzie) . Istnieje też możliwość osobistego odbioru w Kielcach, który serdecznie polecam :) Ewentualnie transport po kosztach paliwa. Jeśli będę jechała w tamtą stronę to chyba nie powinnam się zgłaszać, bo Kika jakaś taka inna niż te, które ostatnio dowoziłam:evil_lol: Quote
kasiask Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='Roszpunka']Jeszcze nikt ;) Ale mamy kilka dni i sądzę, że ktoś bardzo odpowiedni się znajdzie :) Piszę PW do kasiask. EDIT: Dziś wpłynęło 120 zł od ani shirley :loveu: Ślicznie dziękujemy :) Uzupełniłam rozliczenie na pierwszej stronie. Odpisałam, adres podałam, najbardziej pasuje nam niedziela wczesnym popołudniem.:) W kwestiach transportu, to chyba sami po nią przyjedziemy, ale to jeszcze do ostatecznego uzgodnienia. Quote
storozak Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Pięknie:) Kikuniu, będziesz taaaaaaaaaka szczęśliwa:) Quote
Ellig Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Zagladam do Kikuni, widze ,ze nic sie nie zmienilo, same dobre wiadomosci!:) Quote
Roszpunka Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 kasiask napisał(a):Odpisałam, adres podałam, najbardziej pasuje nam niedziela wczesnym popołudniem.:) W kwestiach transportu, to chyba sami po nią przyjedziemy, ale to jeszcze do ostatecznego uzgodnienia. Ze swojej strony zapraszam serdecznie :) Będzie bardzo miło Was poznać - najbardziej oczywiście głównego zainteresowanego, czyli Antosia :) Siadam i piszę PW o wizytę. Quote
Owieczka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Przepraszam ze zaśmiecę ale mega pilne !! :( Zerknijcie... ;( Sunia straciła mleko, choruje, nie ma czym karmić maluchów POMOCY!!! http://www.dogomania.pl/threads/2208...8#post18362318 Quote
Nutusia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 O ranyyyyyyyyy...... Ale fajnie!!!!!!! I Pańcia na wątku! :) Jakoś tak czułam, że będzie dobrze, ale żeby aż tak!?... ;) Z Krakowa jest też Amiga - za nią kładę głowę na pieńku :) Kikulec, pakuj walizeczkę!!!!!! Antoś - już Ci zazdroszczę ;) Quote
iwoniam Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Mogę podjechać w piątek do południa - nio, do wczesnego popołudnia, bo później jadę ze swoim "maleństwem" na operację oka. Ew dziś wieczorem mogę podjechać na wizytę, ale pliz... ustalcie coś i zatelefonujcie do mnie, bo ja już jestem poza limitem na telefonie, a tu nawet nie ma połowy miesiąca...:( 515192985 czekam na wiadomości ;) Nutusia napisał(a):O ranyyyyyyyyy...... Ale fajnie!!!!!!! I Pańcia na wątku! :) Jakoś tak czułam, że będzie dobrze, ale żeby aż tak!?... ;) Z Krakowa jest też Amiga - za nią kładę głowę na pieńku :) Kikulec, pakuj walizeczkę!!!!!! Antoś - już Ci zazdroszczę ;) Quote
mmd Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Super, że pojedziesz :) Ta sunia jest dla mnie bardzo ważna, poryczałam się przez biedulę na same Święta ;) Kasiask coś pisała o niedzieli rano. Quote
Roszpunka Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 mmd napisał(a):Super, że pojedziesz :) Ta sunia jest dla mnie bardzo ważna, poryczałam się przez biedulę na same Święta ;) Kasiask coś pisała o niedzieli rano. Ciotka, to przeze mnie... Gdybym wiedziała, że będziesz ryczeć, to bym Cię po Świętach wzywała na wątek ;) Quote
iwoniam Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 z tej wiadomości wnioskowałam, że w niedzielę jest gotowa jechać po Kikunię a wizyta - mam nadzieje, że uda się wcześniej, czekam na telefon ;) oby się udało. ja dziś ciut pracuję z domu więc jak coś... i tak będę jechać do pewnej chorej kici na os. Kolorowe więc może się uda dziś.. mmd napisał(a):Super, że pojedziesz :) Ta sunia jest dla mnie bardzo ważna, poryczałam się przez biedulę na same Święta ;) Kasiask coś pisała o niedzieli rano. Quote
barb Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dla Kiki były szczęśliwe ogłoszenia Ziutki. Oby i Twoim psiakom jej ogloszenia przyniosły szczęście. :thumbs: Quote
iwoniam Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dziś dałam do adopcji królisie, w piatek ją odwiedzę. był mail o Mikruska, na razie nie ma odpowiedzi, ale może... barb napisał(a):Dla Kiki były szczęśliwe ogłoszenia Ziutki. Oby i Twoim psiakom jej ogloszenia przyniosły szczęście. :thumbs: Quote
NikaEla Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 SPRAWA BARDZO PILNA !!!!!!!!!!!! [INDENT]Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu - NA CITO!!! Kilerek mari23 ma nosówkę http://www.dogomania.pl/threads/210391 Quote
Recommended Posts