Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasiask napisał(a):
....
Tak sobie wtedy pomyslałam, że to jakiś znak. :))
A dzisiaj trafiłam na tę stronę przedziwnym zbiegiem okoliczności.
Coś w tym musi być!!

Na pewno :) Bo my tu bardzo się martwiłyśmy, co z nią będzie i poszło na Kraków ;)

A Kika siedziała przecież sama w tym pustym mieszkaniu i chyba nie broiła...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz też zostaje sama w domku na kilka godzin i nie broi, nie wyje, ani nie brudzi. Zwija się w kłębuszek na kanapie i śpi.

Kika to psiak, który zaakceptuje każdego. W tej chwili zachowuje się tak, jakby nie dowierzała własnemu szczęściu - ciepło, najedzona, człowiek blisko...

Jeżeli chodzi o koszty, to być może uda się zorganizować transport łączony, lub ktoś grzecznościowo Kikunię zabierze (jest bardzo grzeczna i nie wymiotuje w samochodzie) . Istnieje też możliwość osobistego odbioru w Kielcach, który serdecznie polecam :)
Ewentualnie transport po kosztach paliwa.

Posted (edited)

[quote name='Poker']Fajnie ,że szykuje się domek dla Kikuni. Moje ukochane imię.
A kto robi wizytę PA?

Jeszcze nikt ;) Ale mamy kilka dni i sądzę, że ktoś bardzo odpowiedni się znajdzie :)
Piszę PW do kasiask.

EDIT: Dziś wpłynęło 120 zł od ani shirley :loveu: Ślicznie dziękujemy :)

Uzupełniłam rozliczenie na pierwszej stronie.

Edited by Roszpunka
Posted

[quote name='Roszpunka']
Jeżeli chodzi o koszty, to być może uda się zorganizować transport łączony, lub ktoś grzecznościowo Kikunię zabierze (jest bardzo grzeczna i nie wymiotuje w samochodzie) . Istnieje też możliwość osobistego odbioru w Kielcach, który serdecznie polecam :)
Ewentualnie transport po kosztach paliwa.
Jeśli będę jechała w tamtą stronę to chyba nie powinnam się zgłaszać, bo Kika jakaś taka inna niż te, które ostatnio dowoziłam:evil_lol:

Posted

[quote name='Roszpunka']Jeszcze nikt ;) Ale mamy kilka dni i sądzę, że ktoś bardzo odpowiedni się znajdzie :)
Piszę PW do kasiask.

EDIT: Dziś wpłynęło 120 zł od ani shirley :loveu: Ślicznie dziękujemy :)

Uzupełniłam rozliczenie na pierwszej stronie.

Odpisałam, adres podałam, najbardziej pasuje nam niedziela wczesnym popołudniem.:)
W kwestiach transportu, to chyba sami po nią przyjedziemy, ale to jeszcze do ostatecznego uzgodnienia.

Posted

kasiask napisał(a):
Odpisałam, adres podałam, najbardziej pasuje nam niedziela wczesnym popołudniem.:)
W kwestiach transportu, to chyba sami po nią przyjedziemy, ale to jeszcze do ostatecznego uzgodnienia.

Ze swojej strony zapraszam serdecznie :) Będzie bardzo miło Was poznać - najbardziej oczywiście głównego zainteresowanego, czyli Antosia :)

Siadam i piszę PW o wizytę.

Posted

O ranyyyyyyyyy...... Ale fajnie!!!!!!! I Pańcia na wątku! :) Jakoś tak czułam, że będzie dobrze, ale żeby aż tak!?... ;)
Z Krakowa jest też Amiga - za nią kładę głowę na pieńku :)
Kikulec, pakuj walizeczkę!!!!!! Antoś - już Ci zazdroszczę ;)

Posted

Mogę podjechać w piątek do południa - nio, do wczesnego popołudnia, bo później jadę ze swoim "maleństwem" na operację oka.
Ew dziś wieczorem mogę podjechać na wizytę, ale pliz... ustalcie coś i zatelefonujcie do mnie, bo ja już jestem poza limitem na telefonie, a tu nawet nie ma połowy miesiąca...:(
515192985
czekam na wiadomości ;)

Nutusia napisał(a):
O ranyyyyyyyyy...... Ale fajnie!!!!!!! I Pańcia na wątku! :) Jakoś tak czułam, że będzie dobrze, ale żeby aż tak!?... ;)
Z Krakowa jest też Amiga - za nią kładę głowę na pieńku :)
Kikulec, pakuj walizeczkę!!!!!! Antoś - już Ci zazdroszczę ;)

Posted

Super, że pojedziesz :) Ta sunia jest dla mnie bardzo ważna, poryczałam się przez biedulę na same Święta ;)
Kasiask coś pisała o niedzieli rano.

Posted

mmd napisał(a):
Super, że pojedziesz :) Ta sunia jest dla mnie bardzo ważna, poryczałam się przez biedulę na same Święta ;)

Ciotka, to przeze mnie... Gdybym wiedziała, że będziesz ryczeć, to bym Cię po Świętach wzywała na wątek ;)

Posted

z tej wiadomości wnioskowałam, że w niedzielę jest gotowa jechać po Kikunię
a wizyta - mam nadzieje, że uda się wcześniej,

czekam na telefon ;) oby się udało.
ja dziś ciut pracuję z domu więc jak coś...
i tak będę jechać do pewnej chorej kici na os. Kolorowe więc może się uda dziś..

mmd napisał(a):

Posted

Dziś dałam do adopcji królisie, w piatek ją odwiedzę.

był mail o Mikruska, na razie nie ma odpowiedzi, ale może...

barb napisał(a):
Dla Kiki były szczęśliwe ogłoszenia Ziutki. Oby i Twoim psiakom jej ogloszenia przyniosły szczęście. :thumbs: