Roszpunka Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='kasiask']Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię!! Dziękujemy za wizytę i za przymknięcie oczu na nie całkiem posprzątane mieszkanie! ;/ I za wszystkie namiary na lekarzy, leki, karmę i inne porady. Wszystko się z pewnością przyda!! Trzymamy kciuki za piątkową, bezproblemową sterylkę i czekamy na niedzielę. Mam nadzieję, że nic nie stanie na drodze do happy endu. :)) Kasiask, lepiej zacznij się uczyć wstawiać fotki na dogo - to obowiązek każdego zalogowanego domku ;) Quote
Roszpunka Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Kikunia jest bardzo bogatą szczęściarą :) Dziś wpłynęły pieniążki z Kundelkowej Skarbonki - całe 200 złotych. Tak, jak się umawiałam z mmd, całość nadwyżki (bo kaski nam zostanie) wraca do Skarbonki z powrotem. Quote
ania shirley Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Kikuniu, ty bogata szczęściaro! ;) Quote
NikaEla Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Roszpunka']Kikunia jest bardzo bogatą szczęściarą :) Dziś wpłynęły pieniążki z Kundelkowej Skarbonki - całe 200 złotych. Tak, jak się umawiałam z mmd, całość nadwyżki (bo kaski nam zostanie) wraca do Skarbonki z powrotem.[/QUOTE] czyli rozumiem, że z bazarku książkowego, który trwa nie będą potrzebne pieniądze? Quote
Roszpunka Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='Nikaragua']czyli rozumiem, że z bazarku książkowego, który trwa nie będą potrzebne pieniądze?[/QUOTE] Zgadza się kochana, miałam właśnie do Ciebie pisać i na bazarku również. Quote
NikaEla Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Roszpunka']Zgadza się kochana, miałam właśnie do Ciebie pisać i na bazarku również.[/QUOTE] to napisz proszę na bazarku, zmienię cel na inną psinę baloniarkową Quote
barb Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Nikaragua']to napisz proszę na bazarku, zmienię cel na inną psinę baloniarkową Nikaraguo, a moglabyś wziąć pod uwagę - chociaż częściowo tymczasy Iwoniam, która robila wizytę dla Kiki ? To ich wątek : http://www.dogomania.pl/threads/216999-Kraków-Daisy-i-Jagódka-Tunia-Mikrusek-żółw-królik-kociaki..S-zukamy-domków-i-wsparcia Quote
Roszpunka Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='Nikaragua']to napisz proszę na bazarku, zmienię cel na inną psinę baloniarkową[/QUOTE] Napisane:) Pięknie dziękuję za bazarek i za dobre serduszko :) Quote
barb Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='barb']Nikaraguo, a moglabyś wziąć pod uwagę - chociaż częściowo tymczasy Iwoniam, która robila wizytę dla Kiki ? To ich wątek : http://www.dogomania.pl/threads/216999-Kraków-Daisy-i-Jagódka-Tunia-Mikrusek-żółw-królik-kociaki..S-zukamy-domków-i-wsparcia Widzę, że cel już wybrany. Quote
NikaEla Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='barb']Widzę, że cel już wybrany.[/QUOTE] no tak, mam swoje ulubione wątki, i cele:) Quote
Ellig Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='kasiask'][/QUOTE]Antek - jesteś moim Idolem!:loveu::razz:[/QUOTE] Dziękuję! :) Antoś[/QUOTE] Antos tez bardzo Cie lubie!:) Wiesz mam wnuczka Antka:) Jak dobrze jest tu zajrzec i przeczytac tylko dobre wiadomosci:) Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 A ja poznam Antosia osobiście :multi::multi::multi: Quote
ania shirley Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Dziwny watek- jak weszłam pierwszy raz- płakałam, poźniej- płakalam, teraz- znowu płaczę. Kika- idź już do domu, to może mi przejdzie..... Quote
Nutusia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ładniejsze oczka będziesz miała Aniu od tych łez! ;) Sialalalalaaaaaaa, niedziela już za 2,5 dnia! :) Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Kika czuje się u mojej mamy, jak u siebie. Ma dziewczynka farta, bo mogła zostać w DT tylko do sterylki, potem kilka dni w lecznicy i wielka niewiadoma... Uprosiłam mamę, żeby ją wzięła (znowu się udało ;)) chociaż na te kilka dni po sterylce. A tu kasiask i Antoś spadli nam, jak z nieba - jeszcze dosłownie kilkadziesiąt godzin i Kikunia zamieszka ze swoją rodzinką. Nigdy nie czułam się tak bezradna, jak w tym przypadku... Ale cuda się zdarzają, mimo, że się w nie nie wierzy ;) Quote
Ellig Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Roszpunka']A ja poznam Antosia osobiście :multi::multi::multi: Cudnie zazdrosze:) Przesylam pozdrowienia od mojego Antka :) Quote
Nutusia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jak to cuda się nie zdarzają?!?!?!?!? Przecie my tu ważne sprawy załatwiamy od ręki, a na cuda trzeba tylko trochę poczekać :) Co historia, to cud!!!! :) Antki to fajne chłopaki! ;) Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Nutusia']Jak to cuda się nie zdarzają?!?!?!?!? Przecie my tu ważne sprawy załatwiamy od ręki, a na cuda trzeba tylko trochę poczekać :) Co historia, to cud!!!! :) Antki to fajne chłopaki! ;)[/QUOTE] Przecież napisałam, że się zdarzają ;) Kurczę, nie znam żadnego Antosia - wszyscy tacy przystojni, jak ten cukiereczek Ellig? :) Quote
ania shirley Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Antki to mądre , dobre i śliczne (co widać na zdjęciu) chłopaki!!!:lol: Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='ania shirley']Antki to mądre , dobre i śliczne (co widać na zdjęciu) chłopaki!!!:lol:[/QUOTE] Wkrótce się przekonam :) Quote
mmd Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='barb']Widzę, że cel już wybrany.[/QUOTE] Nie martw się - jeden bazar poszedł fajnie, drugi pójdzie też fajnie, a później następne ;) Kika jak widzę jest psem idealnym - zmienia DT co chwilę i wcale jej to nie rusza :) Quote
Roszpunka Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='mmd']Nie martw się - jeden bazar poszedł fajnie, drugi pójdzie też fajnie, a później następne ;) Kika jak widzę jest psem idealnym - zmienia DT co chwilę i wcale jej to nie rusza :) Moją mamę poznała wcześniej, nawet przez chwilę była u niej w domu. Nie wiem, czy ją rusza, ona wydaje się być pogodzona z losem, troszkę zrezygnowana - sądzę, że za dużo już w życiu przeszła. Ale faktem jest, że specjalnie stresu po niej nie widać ;) Mam nadzieję, że mama jakoś mi wybaczy te moje błagalne telefony i kolejne psiaki podrzucane jej pod drzwi :roll: Quote
Recommended Posts