Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kasiask']Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię!!
Dziękujemy za wizytę i za przymknięcie oczu na nie całkiem posprzątane mieszkanie! ;/ I za wszystkie namiary na lekarzy, leki, karmę i inne porady. Wszystko się z pewnością przyda!!
Trzymamy kciuki za piątkową, bezproblemową sterylkę i czekamy na niedzielę. Mam nadzieję, że nic nie stanie na drodze do happy endu. :))

Kasiask, lepiej zacznij się uczyć wstawiać fotki na dogo - to obowiązek każdego zalogowanego domku ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kikunia jest bardzo bogatą szczęściarą :) Dziś wpłynęły pieniążki z Kundelkowej Skarbonki - całe 200 złotych.
Tak, jak się umawiałam z mmd, całość nadwyżki (bo kaski nam zostanie) wraca do Skarbonki z powrotem.

Posted

[quote name='Roszpunka']Kikunia jest bardzo bogatą szczęściarą :) Dziś wpłynęły pieniążki z Kundelkowej Skarbonki - całe 200 złotych.
Tak, jak się umawiałam z mmd, całość nadwyżki (bo kaski nam zostanie) wraca do Skarbonki z powrotem.[/QUOTE]

czyli rozumiem, że z bazarku książkowego, który trwa nie będą potrzebne pieniądze?

Posted

[quote name='Nikaragua']czyli rozumiem, że z bazarku książkowego, który trwa nie będą potrzebne pieniądze?[/QUOTE]

Zgadza się kochana, miałam właśnie do Ciebie pisać i na bazarku również.

Posted

[quote name='Roszpunka']Zgadza się kochana, miałam właśnie do Ciebie pisać i na bazarku również.[/QUOTE]

to napisz proszę na bazarku, zmienię cel na inną psinę baloniarkową

Posted

[quote name='kasiask'][/QUOTE]Antek - jesteś moim Idolem!:loveu::razz:[/QUOTE]

Dziękuję! :)
Antoś[/QUOTE]
Antos tez bardzo Cie lubie!:) Wiesz mam wnuczka Antka:)
Jak dobrze jest tu zajrzec i przeczytac tylko dobre wiadomosci:)

Posted

Kika czuje się u mojej mamy, jak u siebie.
Ma dziewczynka farta, bo mogła zostać w DT tylko do sterylki, potem kilka dni w lecznicy i wielka niewiadoma... Uprosiłam mamę, żeby ją wzięła (znowu się udało ;)) chociaż na te kilka dni po sterylce.
A tu kasiask i Antoś spadli nam, jak z nieba - jeszcze dosłownie kilkadziesiąt godzin i Kikunia zamieszka ze swoją rodzinką.

Nigdy nie czułam się tak bezradna, jak w tym przypadku... Ale cuda się zdarzają, mimo, że się w nie nie wierzy ;)

Posted

Jak to cuda się nie zdarzają?!?!?!?!? Przecie my tu ważne sprawy załatwiamy od ręki, a na cuda trzeba tylko trochę poczekać :) Co historia, to cud!!!! :)

Antki to fajne chłopaki! ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Jak to cuda się nie zdarzają?!?!?!?!? Przecie my tu ważne sprawy załatwiamy od ręki, a na cuda trzeba tylko trochę poczekać :) Co historia, to cud!!!! :)

Antki to fajne chłopaki! ;)[/QUOTE]

Przecież napisałam, że się zdarzają ;)

Kurczę, nie znam żadnego Antosia - wszyscy tacy przystojni, jak ten cukiereczek Ellig? :)

Posted

[quote name='barb']Widzę, że cel już wybrany.[/QUOTE]
Nie martw się - jeden bazar poszedł fajnie, drugi pójdzie też fajnie, a później następne ;)

Kika jak widzę jest psem idealnym - zmienia DT co chwilę i wcale jej to nie rusza :)

Posted

[quote name='mmd']Nie martw się - jeden bazar poszedł fajnie, drugi pójdzie też fajnie, a później następne ;)

Kika jak widzę jest psem idealnym - zmienia DT co chwilę i wcale jej to nie rusza :)

Moją mamę poznała wcześniej, nawet przez chwilę była u niej w domu. Nie wiem, czy ją rusza, ona wydaje się być pogodzona z losem, troszkę zrezygnowana - sądzę, że za dużo już w życiu przeszła. Ale faktem jest, że specjalnie stresu po niej nie widać ;)
Mam nadzieję, że mama jakoś mi wybaczy te moje błagalne telefony i kolejne psiaki podrzucane jej pod drzwi :roll: