Kasia Krychowska Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Byłam u veta. Pani doktor powiedziała, że cieczki "raczej" obecnie nie ma. Zreszta inne psy na spacerkach nie były nia zainteresowane. Tylko mój Radzio :) Quote
ARKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='elainfo']kasia jesli maszka nie ma cieczki, to pewnie twoj Rudi chce ja zdominowac .. i pokazac kto był w tym domu pierwszy i kto tu tu jest panem....;-))[/quote] ;) caly gatunek meski tak ma, do czasu oczywiscie ;) potem siedza pod kapciem, czyli łapą suki.:p Quote
carolinascotties Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='ARKA'];) caly gatunek meski tak ma, do czasu oczywiscie ;) potem siedza pod kapciem, czyli łapą suki.:p[/quote] hahaha- swietne :) tak właśnie się to odbywa - hihihi - Era Wodnika Drogie Panie :) ;) Quote
pies? Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 czy ktoś we Wrocławiu dałby dom tymczasowy dla malutkiego pieska po chirurgicznej operacji łapy / rzepka / ? nie jest z Ligoty ale z Dzierzoniowa...PILNE !!! pies cierpi, chcemy doprowadzić do operacji jak najszybciej ! wiadomość na PW, ew. wątek dzierżoniowski Quote
pies? Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 może być oczywiście nie tylko Wrocław, ale do W-wia dowiozę Quote
andzia69 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Melduje posłusznie,ze ponizsza sunieczka ligocka dojechała szczęśliwie do nowego domku!!! Więcej napisze chyba Monika - jak przestanie płakusiać za małą!:loveu: [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/8888/p1010305gx7.jpg[/IMG] Quote
carolinascotties Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 HURA!!!!! :multi: :multi: Piękny dzieciaku :loveu: - niech Ci się wiedzie!!!! Quote
mar.gajko Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aniu, Moniko jeżeli ten Norton (skudłaczony psiak) potrzebuej jeszce DT; to ja mam w Krakowie; nie hotelik tylko Panią, co go weźmie do mieszckania na DT. Napisz mi coś prosze cię bardzo o tym starszym mix huskim, on niedobry czy co? Quote
kaisa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hej, to ja sie jeszcze pochwale: dwie szczęśliwe historie dziś dorzuciłam na stronie Ligoty:multi: [B]Libra[/B]: [URL]http://ligota.webhost.pl/?a=artget&id=178[/URL] [CENTER][IMG]http://ligota.webhost.pl/resources/Image/libra2.jpg[/IMG] [LEFT]i [B]Maszka[/B]: [URL]http://ligota.webhost.pl/?a=artget&id=300[/URL] (fotki z domu podesłała Kasia K.) [CENTER][IMG]http://ligota.webhost.pl/resources/Image/masza3.jpg[/IMG] [LEFT]Oby wszystkie psiaki z Ligoty znalazły takie wspaniałe domy! Pozdrawiam, kaisa [/LEFT] [/CENTER] [/LEFT] [/CENTER] Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [B]Ważne[/B] [B]Dostałam właśnie fakturę wystawioną na AFN z sekcji zwłok zwierząt z Ligoty łacznie z protokołem badania.[/B] [B]Faktura jest na przelew. Wystawiona 31.01.2007.[/B] [B]Kto zlecał to badanie?[/B] [B]proszę o pilną odpowiedź ponieważ data wystawienia faktury jest dość odległa[/B] [B]Aga[/B] Quote
andzia69 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aga - z tego co pamiętam to była robiona sekcja szczeniaczków czekoladowych, które nie przeżyły...a zleciły ją dziewczyny ze straży chyba - pamiętam bo to było jakoś tak krótko po tym jak wzięłam Togo. Quote
Shawnee Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hey girls, do you have a IBAN and BIC Nr for money from germany? I haven´t found it. Quote
ARKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Shawnee']Hey girls, do you have a IBAN and BIC Nr for money from germany? I haven´t found it.[/quote] [B][SIZE=3][COLOR=red]INGBPLPW78213000042001038801430001 [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/B] [B]not "psy z LIGOTY"(dogs from Ligota) [/B] THX:p Quote
ARKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='andzia69']Aga - z tego co pamiętam to była robiona sekcja szczeniaczków czekoladowych, które nie przeżyły...a zleciły ją dziewczyny ze straży chyba - pamiętam bo to było jakoś tak krótko po tym jak wzięłam Togo.[/quote] tez tak mysle-byla sekcja, z tego co pisaly dziewczęta, chyba na akademi we wrocku robiona. Quote
justynavege Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='justynavege'][IMG]http://www.ligota.webhost.pl/resources/Image/121.jpg[/IMG] dolaczam sie do prsoby gdyz jest szansa na domek to pilne w srode bede wysylac do potencjalnego domku maila ze zdjeciami psow potrzebne info o charakterze i stanie zdrowai sterylizowana czy nie i jesli mozna jeszcze jakies fotki[/quote] prosze zcy wiecie cos o suni?? Quote
GreenEvil Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [LEFT]Pytani Agi_mazury powinno brzmiec: czy to juz zostalo oplacone?? pzdr GreenEvil [/LEFT] Quote
ARKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='justynavege']prosze zcy wiecie cos o suni??[/quote] Napisz moze pw. do dziuby. Biedna ta sunka:-( Quote
ARKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='GreenEvil'][LEFT]Pytani Agi_mazury powinno brzmiec: czy to juz zostalo oplacone??[/LEFT] [LEFT]pzdr GreenEvil[/LEFT] [/quote] napisz do dziuby na pw.bo ona chyba nie mam czasu watkow sledzic a pw. czyta-sprawdzilam:lol: Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='GreenEvil'][LEFT]Pytani Agi_mazury powinno brzmiec: czy to juz zostalo oplacone??[/LEFT] [LEFT]pzdr GreenEvil[/LEFT] [/quote] Ciotka miało brzmieć jak brzmiało :eviltong: przelewowa faktura...nie pisze, że zapłacono...a przyszła prosto z Katedry Anatomii Patologicznej....bla bla...z Wrocławia. Chciałabym znac zleceniodawcę ... dziuba jest ze straży?... Quote
Weronika18 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [URL]http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4851847[/URL] dajcie znac jak cos nie tak, za jakis czas wystawie nastepne pieski, pozdrawiam :multi: Quote
Qrczaczek83 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 hej. od dawna sledze wasze aukcje na allegro i nawet pare razy zalicytowalam rozne zdjecia czy maskotki charytatywne ale nie o to mi chodzi. od dluzszego czasu suzkam pieska. chcialabym ze schroniska by wlasnie mu pomoc. dlugo ogladalam strone ligoty i zdjecia i natrafilam na pieski z domow tymczasowych. jest tam piesek a'la collie. no i moje pytanko brzmi czy on jeszcze nie znalazl swojego prawdziwego domu? no i jeszcze chodzi o to ze piesek musi niestety kilka warunkow spelniac a najwazniejszy to musi kochac dzieci- mam 2 corki- jedna ma 1.5 roku i juz wychowywala sie z psem do tego owczarkeim szetlandzkim miniaturka collie ale po 16 latach zdechl nam :( druga moja coreczka ma niecale 4 miesiace wiec dopiero bedzie sie wychowywac z pieskiem. a ta starsza ostatnio bardzo spontanicznie reaguje na pieski- biegnie do nich. mowi hau hau. pokazuje na zdjeciach naszego astora. wczoraj bylismy w schronisku wroclawskim to jak pokazali nam szczeniaki to wyciagala raczki, glaskala jednego, on lizal jej raczki ;) no i niestety piesek musi spelniac warunek- kochac dzieci. wiem ze te psy przeszly pieklo i ciezko tak odrazu ocenic wiec pomyslalam ze moze ten "cukiereczek"? jakby ktos wiedzial cosna temat tego pieska to bede wdzieczna za info :) dziekuje z gory. Quote
Pebls Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dziewczyny -pojawiła się na poprzedniej stronie propozycja domku dl NORTONA... Nie ma odzewu.....????????????? Quote
KWL Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Qrczaczek83'] wiec pomyslalam ze moze ten "cukiereczek"? jakby ktos wiedzial cosna temat tego pieska to bede wdzieczna za info :) dziekuje z gory.[/quote] Z tego co mi wiadomo to szczeniak Poli zwany Cukiereczkiem pojechał wczoraj do nowego domku, dziś pewnie zaktualizujemy wpisy na l[URL="http://ligota.webhost.pl"]igota.webhost.pl [/URL] A swoją drogą to wbrew temu co przeszły większość piesów z Ligoty które trafiło do DT lub w nowe ręce wykazuje zadziwiająco wiele ufności i łagododności, kiedy dociera do nich że to już koniec koszmaru, mają swój dom i swoją rodzinę. Quote
Qrczaczek83 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a czy mozliwe jest zeby tam pojechac i obejzec pieski? czy tylko zdjecia na stronce ligoty? Quote
Recommended Posts