Jump to content
Dogomania

Ligota-KONIEC PSIEGO DRAMATU!!! A jednak jest jeszcze coś do zrobienia!!! :(

Recommended Posts

Posted

Kasia Krychowska napisał(a):
Kochani,

Zabieram niuńkę z Ligoty o tą :)

Będzie u mnie lub u moich rodziców. Zależy, którego kawalera bardziej pokocha :)

bylam w schronisku i to jest jeden z najbardziej radosnych pieskow ;) ciesze sie, ze znalazl domek :multi: trzymam kciuki za reszte psiakow

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pytanie do wszystkich: Jedzie ktoś w najbliższym czasie do Ligoty? Jeśli tak to kiedy i skąd?
Chcę zabrać "dobciowy smutek" (miejsce jej pobytu będzie dostępne drogą PW!) i szukam jak najszybciej transportu!
Sama będę mogła po nią pojechać w okolicach weekendu lub po, więc pytam na forum.
Im szybciej tym lepiej...

Posted

PILNE!!!!!
2 marca - jutro!!! kasiaNDM jedzie W-wa - Wrocław - W-wa Jeśli potrzebny transport do W-wy lub z W-wy do Wrocka to dzwońcie do doddy - 0501797018 nawet teraz!!!!

Posted

Koperku,czy może sprawdziłas co dzieje się z tą białą astko-argentyńską sunią która została przewieziona z Ligoty do Wrocławskiego schronu?
Jest na tych pierwszych zdjęciach z potworna alergią?

Posted

Sprawdzałam to nieraz, ale nikt w schronie nic nie wie o tej suni... No z tych osób, które o niej powinny wiedzieć! Spróbuję się jeszcze skontaktować z monikitą- może coś więcej wie...

Posted

Paola06 napisał(a):
Koperku,czy może sprawdziłas co dzieje się z tą białą astko-argentyńską sunią która została przewieziona z Ligoty do Wrocławskiego schronu?
Jest na tych pierwszych zdjęciach z potworna alergią?

Sunia ma już nowy domek.

Posted

Możliewe, że dlatego właśnie nikt o niej nic nie wiedział, bo jak szybko przyszła tak szybko poszła...;) Ale nawet Ci co powinni o niej coś wiedzieć, to otwierali szeroko oczy- no ale nieważne! GRUNT ŻE DOMEK MA!

Posted

jestem rozdarta , jest schronisko z wałbrzycha w którym rózniez umierają psy.....
a swoją droga kto je zgłosił...
aleoddam na ligote ,bo tam jedzenie pojdzie dla zwierzat a nie na flachy za kilogramy.... :(

Choć i tak jest mi przykro....

Posted

Apbt_sól napisał(a):
jestem rozdarta , jest schronisko z wałbrzycha w którym rózniez umierają psy.....
a swoją droga kto je zgłosił...
aleoddam na ligote ,bo tam jedzenie pojdzie dla zwierzat a nie na flachy za kilogramy.... :(

Choć i tak jest mi przykro....

Nie ma co ci byc przykro ,najwazniejsze ze to co dasz ,bedzie dla psow ,a Walbrzych .......................:-( .
Wszyscy chyba wiedza gdzie to co sie da ,bedzie dla psow i tylko w takich miejscach trzeba pomagac ,a reszte kontrolowac .

Posted

kasiu, tam jest chyba gorzej...
ale nie za bardzo jest jak pomoc bo wszystko "zgodnie z prawem"..
witam cie na naszym watku :)
to twojego maila wkleilam wczesniej?
jakas bieda juz do was jedzie?

Posted

kiwi,

ja czekam na kontakt od Ani Gorczyńskiej. Chce zabrac na stałe sunię nr 63 z Ligoty. Dostałam informację od Ani, ze może psine przywieźć do Wa-wy w następny weekend.
Znasz może Anie masz do niej telefon?

Wałbrzych ...... :(:(:( Dlaczego ten swiat jest tak skonstruowany, że niewinne istoty cierpia najbardziej.
Ehhh Boże gdzie jesteś.....?

Posted

kaisa napisał(a):
Hej, mówicie może o tej suni:

Czy ona ma już dom?? Bo na stronie Ligoty jest w "psach do adopcji" jeszcze..

Tak - ona jako jedna z pierwszych trafiła najpierw do schroniska we Wrocławiu, a potem niuedługo do adopcji - miała grzybice, nużycę i swierzba:angryy:

Posted

Kasia Krychowska napisał(a):
kiwi,

ja czekam na kontakt od Ani Gorczyńskiej. Chce zabrac na stałe sunię nr 63 z Ligoty. Dostałam informację od Ani, ze może psine przywieźć do Wa-wy w następny weekend.
Znasz może Anie masz do niej telefon?

Wałbrzych ...... :(:(:( Dlaczego ten swiat jest tak skonstruowany, że niewinne istoty cierpia najbardziej.
Ehhh Boże gdzie jesteś.....?

a pisałam wczoraj wieczorem,ze dziewczyna z W-wy jedzie dzisiaj do Wrocławia i moze wziąśc jakiegos psiaka z i z powrotem...

Posted

[quote name='andzia69']Mam dla niej dom - ręczę nogami!!!

to super bo psina przekochana. mamy od środy problem z biegunka, od wczoraj ma leki, doktor mówi ze bedzie wszycho ok.
jak i kiedy mozna ja dowiezc. Mysle ze transpor to ja wymysle najwyzej pojade pociagiem.

Posted

MagYa^^ napisał(a):
a dokad trzeba psine przewiezc?

do Kielc i jak andzia mówi ze ręczy tzn ze naprawde pojdzie w dobre rece, dlatego jestem gotowa zawiezc ja juz sama.