Weronika18 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kasia Krychowska napisał(a):Kochani, Zabieram niuńkę z Ligoty o tą :) Będzie u mnie lub u moich rodziców. Zależy, którego kawalera bardziej pokocha :) bylam w schronisku i to jest jeden z najbardziej radosnych pieskow ;) ciesze sie, ze znalazl domek :multi: trzymam kciuki za reszte psiakow Quote
Koperek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Pytanie do wszystkich: Jedzie ktoś w najbliższym czasie do Ligoty? Jeśli tak to kiedy i skąd? Chcę zabrać "dobciowy smutek" (miejsce jej pobytu będzie dostępne drogą PW!) i szukam jak najszybciej transportu! Sama będę mogła po nią pojechać w okolicach weekendu lub po, więc pytam na forum. Im szybciej tym lepiej... Quote
andzia69 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 PILNE!!!!! 2 marca - jutro!!! kasiaNDM jedzie W-wa - Wrocław - W-wa Jeśli potrzebny transport do W-wy lub z W-wy do Wrocka to dzwońcie do doddy - 0501797018 nawet teraz!!!! Quote
Paola06 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Koperku,czy może sprawdziłas co dzieje się z tą białą astko-argentyńską sunią która została przewieziona z Ligoty do Wrocławskiego schronu? Jest na tych pierwszych zdjęciach z potworna alergią? Quote
Koperek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Sprawdzałam to nieraz, ale nikt w schronie nic nie wie o tej suni... No z tych osób, które o niej powinny wiedzieć! Spróbuję się jeszcze skontaktować z monikitą- może coś więcej wie... Quote
andzia69 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Paola06 napisał(a):Koperku,czy może sprawdziłas co dzieje się z tą białą astko-argentyńską sunią która została przewieziona z Ligoty do Wrocławskiego schronu? Jest na tych pierwszych zdjęciach z potworna alergią? Sunia ma już nowy domek. Quote
Koperek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Możliewe, że dlatego właśnie nikt o niej nic nie wiedział, bo jak szybko przyszła tak szybko poszła...;) Ale nawet Ci co powinni o niej coś wiedzieć, to otwierali szeroko oczy- no ale nieważne! GRUNT ŻE DOMEK MA! Quote
Apbt_sól Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 jestem rozdarta , jest schronisko z wałbrzycha w którym rózniez umierają psy..... a swoją droga kto je zgłosił... aleoddam na ligote ,bo tam jedzenie pojdzie dla zwierzat a nie na flachy za kilogramy.... :( Choć i tak jest mi przykro.... Quote
niufek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Apbt_sól napisał(a):jestem rozdarta , jest schronisko z wałbrzycha w którym rózniez umierają psy..... a swoją droga kto je zgłosił... aleoddam na ligote ,bo tam jedzenie pojdzie dla zwierzat a nie na flachy za kilogramy.... :( Choć i tak jest mi przykro.... Nie ma co ci byc przykro ,najwazniejsze ze to co dasz ,bedzie dla psow ,a Walbrzych .......................:-( . Wszyscy chyba wiedza gdzie to co sie da ,bedzie dla psow i tylko w takich miejscach trzeba pomagac ,a reszte kontrolowac . Quote
Shanara Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 czy mogłabym prosić więcej informacji na temat tej suni... jest szansa na domek dla rudej suczki..:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49642 trzebabyłoby zadbać o sterylkę ale jesli domek będzie to juz połowa sukcesu Quote
Kasia Krychowska Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 O co chodzi z tym Wałbrzychem? Czy tam jest tak jak w Ligocie??? Quote
kiwi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 kasiu, tam jest chyba gorzej... ale nie za bardzo jest jak pomoc bo wszystko "zgodnie z prawem".. witam cie na naszym watku :) to twojego maila wkleilam wczesniej? jakas bieda juz do was jedzie? Quote
andzia69 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 wiesz - w Ligocie psy zdychały z chorób i głodu, a w Wałbrzychu - znikają nie wiadomo gdzie... Quote
kaisa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Hej, mówicie może o tej suni: Czy ona ma już dom?? Bo na stronie Ligoty jest w "psach do adopcji" jeszcze.. Quote
Kasia Krychowska Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 kiwi, ja czekam na kontakt od Ani Gorczyńskiej. Chce zabrac na stałe sunię nr 63 z Ligoty. Dostałam informację od Ani, ze może psine przywieźć do Wa-wy w następny weekend. Znasz może Anie masz do niej telefon? Wałbrzych ...... :(:(:( Dlaczego ten swiat jest tak skonstruowany, że niewinne istoty cierpia najbardziej. Ehhh Boże gdzie jesteś.....? Quote
andzia69 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 monikita - co z Poli???? Jest do adopcji??? Pokazałam znajomym, ale nie wiem czy ona jeszcze jest Quote
andzia69 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 kaisa napisał(a):Hej, mówicie może o tej suni: Czy ona ma już dom?? Bo na stronie Ligoty jest w "psach do adopcji" jeszcze.. Tak - ona jako jedna z pierwszych trafiła najpierw do schroniska we Wrocławiu, a potem niuedługo do adopcji - miała grzybice, nużycę i swierzba:angryy: Quote
andzia69 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kasia Krychowska napisał(a):kiwi, ja czekam na kontakt od Ani Gorczyńskiej. Chce zabrac na stałe sunię nr 63 z Ligoty. Dostałam informację od Ani, ze może psine przywieźć do Wa-wy w następny weekend. Znasz może Anie masz do niej telefon? Wałbrzych ...... :(:(:( Dlaczego ten swiat jest tak skonstruowany, że niewinne istoty cierpia najbardziej. Ehhh Boże gdzie jesteś.....? a pisałam wczoraj wieczorem,ze dziewczyna z W-wy jedzie dzisiaj do Wrocławia i moze wziąśc jakiegos psiaka z i z powrotem... Quote
Kasia Krychowska Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Andzia, widziałam, ten wpis ale dzisiaj wieczorem muszę pojechać do rodziców do Lublina i nie mogłabym odebrac psiaka :( Choc bardzo bardzo bym chciała. Quote
doddy Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 W poniedzialek jest transport z Warszawy do Wroclawia i z powrotem. Quote
monikita Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='andzia69']Mam dla niej dom - ręczę nogami!!! to super bo psina przekochana. mamy od środy problem z biegunka, od wczoraj ma leki, doktor mówi ze bedzie wszycho ok. jak i kiedy mozna ja dowiezc. Mysle ze transpor to ja wymysle najwyzej pojade pociagiem. Quote
ARKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A czy Norton ma juz domek? Jest tu:A6 http://www.ligota.webhost.pl/?a=artlist&c=35&p=11 Quote
monikita Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 MagYa^^ napisał(a):a dokad trzeba psine przewiezc? do Kielc i jak andzia mówi ze ręczy tzn ze naprawde pojdzie w dobre rece, dlatego jestem gotowa zawiezc ja juz sama. Quote
Recommended Posts