Ellig Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='jola_li']Ellig, czy Ty masz na drugie Mikołaj ;-)?[/QUOTE] Jolu bardzo bym chciala, sprawia mi to ogromna radosc , wiem ze to taki podobno dobrze pojety egoizm ale cieszy mnie sprawianie radosci innym, zreszta jak Wszystkim tutaj.Szkoda ,ze nie mozna wiecej:) Quote
Isadora7 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Ondra dziewczyna z posagiem. Zostawiła swoje legowisko Brendzie a zyskała śliczniejsze i jeszcze bajerancką adresówkę i zabawki. Tak nie tylko cieszy dawania i pomoc innym, ale i warto to robić. Dziękuję Ellig. Quote
taxelina Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Czesc :loveu: Powodzenia dzisiaj u weterynarza! Quote
[email protected] Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 trzymam kciuki żeby mała nie zestresowała się tym wszystkim i żeby wszystko było dobrze Quote
Ellig Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='deer_1987']Czesc :loveu: Powodzenia dzisiaj u weterynarza![/QUOTE] Witamy :) Bedzie, musi byc dobrze! Pogodnego dnia dla Wszystkich:) Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 A ja tuptam kopytkami i wyczekuję Quote
Ziutka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Jak już będą potrzebne ogłoszonka, dajcie znaka :cool3: ogłoszę księżniczkę :loveu: Quote
Nutusia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Doktor dopiero wieczorkiem... Musicie się uzbroić w cierpliwość:eviltong: Na razie mamy dziś święto lasu, bo Pańcio w domu został pracować, więc fajnie jest! Wczoraj demoleczka była, a jakże, poległa m.in. peruka mojego Syna, która mu służyła kiedyś do występów w kabarecie:cool3: Stracił też oko pamiątkowy pluszak - trza będzie cosik dosztukować... Ale najważniejsze, że Maciupeńtas powitał nas przy drzwiach razem z resztą bandy!:multi: A dziś rano miała miejsce taka oto scena: Malutka leżała na łóżku, tak mniej więcej pośrodku. Pochyliłam się i powiedziałam do niej: "chodź tu milusia, no chodź..." A ona podpełzła, wtuliła łepek w moją dłoń i wyłożyła się na boczku, pokazując brzuszek. No i się... rozbeczałam... Sławek dał jej śniadanie w sypialni i zamknął drzwi, żeby mogła spokojnie zjeść. Nie chciała, piszczała, żeby ją wypuścić. Do tej pory dawałam jej jedzenie z ręki. I tak na razie musi zostać;) Quote
[email protected] Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 ale fajnie nie dziwię ci się że poplakalaś się ze szczęścia Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 No ja sobie tez chlipnęłam ze wzruszenia. Quote
taxelina Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Jaka kochana :loveu: Nie dziwie sie ze poplakalas, mi tez lzy w oczach stanely... ona tak bardzo chce miec swojego czlowieka! Mimo tego strachu chce zaufac, stara sie :loveu: Quote
Ellig Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Kupilam "Milusi"pyszna i zdrowa karme: 6 kg Hill's canine Adult 1-6.Jagniecina z ryzem:)teraz mam nadzieje,ze bedzie jadla z miseczki:)Nutusiu, jutro sie widzimy to przekaze wszystko dla Ondry:) [IMG]http://media.zooplus.com/bilder/hills/canine/adult/jagnicina/i/ry/1/300/5464_hills_can_adult_lamm_1.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ciocia Ellig to nie tylko Mikołaj - to ŚWIĘTY Mikołaj! :) A niech tam je z ręki - dzięki temu jeszcze bardziej się oswaja i ośmiela. A już najlepiej wchodzą jej tableteczki opatulone w pasztecik - wylizuje mi palce, że ojej! ;) Quote
M&S Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Nutusia'] A już najlepiej wchodzą jej tableteczki opatulone w pasztecik - wylizuje mi palce, że ojej! ;)[/QUOTE] Nie dziwię się, pasztecik pychota.....;) Quote
taxelina Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ale jej tam dobrze u Ciebie Nutusia! :loveu: Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 O tak tableteczki w paszteciku to jest to co tygryski lubią najbardziej. A w ... pasztetowej to poogryzane ręce murowane. Quote
taxelina Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Isadora7']O tak tableteczki w paszteciku to jest to co tygryski lubią najbardziej. A w ... pasztetowej to poogryzane ręce murowane.[/QUOTE] Niunia potrafila wypluc tabletke, nawet najlepiej zawinieta, i "podziekowac" za smakolyk z mina : sami sobie zjadajcie tabletke :diabloti: Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='deer_1987']Niunia potrafila wypluc tabletke, nawet najlepiej zawinieta, i "podziekowac" za smakolyk z mina : sami sobie zjadajcie tabletke :diabloti:[/QUOTE] Wiesz ja Rambiemu zmieniam "zawijki" często. Sprawdzam dokładnie czy połkniety jest luminal. Pysk rozdziawiam, szukam. A i tak podczas np. przesuwania szafek przy sprzątaniu znajdę ze 2 tabletki. Jak on to robi? Quote
Tadora Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ależ wspaniale się czyta takie dobre wiadomosci, łezka w oku sie kręci. Quote
ludka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 A list do Mikolaja z listą przysmakow dla Ondraszka i reszty stadka mozna gdzies podejrzec? :x-mas: Quote
Recommended Posts