jola_li Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 yunona napisał(a):Czekamy na wieści od lekarza i cieszymy się, że Ondra robi szybciutkie postępy. Biedna malutka, mam nadzieję, że w takim towarzystwie terapeutycznym potrwa to o wiele krócej. :) Na pewno :-)! Nutusia idzie do pracy, a Towarzystwo Terapeutyczne bierze się za robotę, czyli mała jest cały czas w szkole dobrego życia :-). Quote
M&S Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 jola_li napisał(a):Na pewno :-)! Nutusia idzie do pracy, a Towarzystwo Terapeutyczne bierze się za robotę, czyli mała jest cały czas w szkole dobrego życia :-). Dobrze ma malutka:) Quote
Ellig Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Isadora7']Witaj Ondruś. Przy okazji pytanko, czy ona nadal się trzęsie z zimna? Ja dałam jej sweterek, jedyny jaki rozmiarowo pasował. Ale gdyby tzreb bayło zamówię u kochanej taks "garsonkę". Wstępnie jak Ondre wzieliśmy obiecała że zrobi. Jeżeli tak to prosiłabym wymiary. No chyba, zę nabrała już trochę ciepełka. Na wszelki wypadek kupilam dla Ondry ubranko wiec nie ma sie co martwic:) Quote
Ewa Marta Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ale ona biedniutka, taki łysolek kochany:-( Na szczęście teraz będzie już tylko lepiej i szczęśliwiej:-) Nutusiu, gratuluję Ci z całego serca dwunastego tymczasa w tym roku:-) Quote
Nutusia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Hihiiiii... nad Trzynastką będę się musiała jakoś poważniej zastanowić ;) Quote
[email protected] Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 każdy mówi że kot czarny pecha przynosi i mogę powiedziec że to nie prawda bo dla mnie jest szczęśliwy tak i dla ciebie trzynastka też powinna byc szczęśliwa;) Quote
[email protected] Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 hahaha o tym nie pomyślalam:evil_lol: Quote
M&S Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Ellig']Na wszelki wypadek kupilam dla Ondry ubranko wiec nie ma sie co martwic:) Jaki elegancki kubraczek:) Quote
Isadora7 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 jola_li napisał(a):Na pewno :-)! Nutusia idzie do pracy, a Towarzystwo Terapeutyczne bierze się za robotę, czyli mała jest cały czas w szkole dobrego życia :-). Myślę, że tego jej potzreba, ona czuje sie bezpieczniej z czterołapkami niż dwułapkami. A nutusiowe czterołapki przekaża jej, że człowiek nie jest zły. Ellig napisał(a):Na wszelki wypadek kupilam dla Ondry ubranko wiec nie ma sie co martwic:) śliiiczne, jak tzreba coś zwócić to wołaj. Ewa Marta napisał(a):Ale ona biedniutka, taki łysolek kochany:-( Na szczęście teraz będzie już tylko lepiej i szczęśliwiej:-) Nutusiu, gratuluję Ci z całego serca dwunastego tymczasa w tym roku:-) No już nie jest taka łysiutka :) [email protected] napisał(a):każdy mówi że kot czarny pecha przynosi i mogę powiedziec że to nie prawda bo dla mnie jest szczęśliwy tak i dla ciebie trzynastka też powinna byc szczęśliwa;) Mam znajomych którzy śłub brali w piątek 13 (specjalnie czekali na taką date), sa szczęsliwi od 35 lat. Quote
Ellig Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Isadora dziekuje ale kubraczek jest w prezencie dla Ondry:) Quote
Nutusia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Gwoli ścisłości kubraczki są dwa - jeden mniejszy (ten czerwony polarkowy) i drugi ciut większy (granatowy, pokryty ortalionem). Nie wiem czy pasują, bo jeszcze nie przymierzałam. Na moją Kreśkę oba sporo za duże (wszerz! ;)). Ondra niewiele większa - przynajmniej na razie... Quote
Ellig Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Nutusia napisał(a):Gwoli ścisłości kubraczki są dwa - jeden mniejszy (ten czerwony polarkowy) i drugi ciut większy (granatowy, pokryty ortalionem). Nie wiem czy pasują, bo jeszcze nie przymierzałam. Na moją Kreśkę oba sporo za duże (wszerz! ;)). Ondra niewiele większa - przynajmniej na razie... Nutusia one sa regulowane wszerz, wysle instrukcje;) Quote
Nutusia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Tyle to i ja, blondynka wiem! Ale musiałyby mieć ściągnięcie jakieś na samej dupinie, bo tam powiewają jako ta chorągiew husarska! Jeszcze ze 3 do 4 dupek by się tam zmieściło na szerokość! :) Quote
Isadora7 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Ziutka napisał(a):Zapiszę sobie ;) Tylko wyraźnie i drukowanymi literami :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Ellig Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Nutusia napisał(a):Tyle to i ja, blondynka wiem! Ale musiałyby mieć ściągnięcie jakieś na samej dupinie, bo tam powiewają jako ta chorągiew husarska! Jeszcze ze 3 do 4 dupek by się tam zmieściło na szerokość! :)Sprawdz prosze ten czerwony,Ciotka ja nie moge, ta derka musi wystawac za ogon jakby byla sciagana za ogonem to reszte mozna sobie wyobrazic:) Quote
Nutusia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Cześć Ziutka, miło Cię widzieć! :) Ellig, no błagam Cię... Wiem, że musi wystawać za ogon, ale i w miarę przylegać. Ubiorę dziś Kreśkę i zrobię zdjęcie - sama zobaczysz! ;) Quote
M&S Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 O kurka, nie wiedziałam, że kwestia kubraczka może być taka skomplikowana;) Miłego przymierzania..... Quote
jola_li Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [email protected] napisał(a):każdy mówi że kot czarny pecha przynosi [...] Jak mówił Groucho Marx: "Jak ci kot przebiegnie drogę, to znaczy, że się dokądś wybiera" ;-). Quote
M&S Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 jola_li napisał(a):Jak mówił Groucho Marx: "Jak ci kot przebiegnie drogę, to znaczy, że się dokądś wybiera" ;-). Tego nie znałam, podoba mi się:) Quote
Ellig Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Kupilam dla Ondry adresówkę, 2 zabawki,legowisko, kocyk, podusie:) Quote
jola_li Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ellig napisał(a):Kupilam dla Ondry adresówkę, 2 zabawki,legowisko, kocyk, podusie:) Ellig, czy Ty masz na drugie Mikołaj ;-)? Quote
Ellig Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 deer_1987 napisał(a):Ellig ale ladne prezenty :loveu: To tylko czesc, nie moge sie powstrzymac, chce zeby byla szczesliwa.Zreszta wszystkie psiaki "pod moja opieka" dostaja ode mnie prezenty na Swieta:) Quote
Recommended Posts