Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted

yunona napisał(a):
Czekamy na wieści od lekarza i cieszymy się, że Ondra robi szybciutkie postępy. Biedna malutka, mam nadzieję, że w takim towarzystwie terapeutycznym potrwa to o wiele krócej. :)

Na pewno :-)!
Nutusia idzie do pracy, a Towarzystwo Terapeutyczne bierze się za robotę, czyli mała jest cały czas w szkole dobrego życia :-).

Posted

jola_li napisał(a):
Nutusia idzie do pracy, a Towarzystwo Terapeutyczne bierze się za robotę, czyli mała jest cały czas w szkole dobrego życia :-).

Dobrze ma malutka:)

Posted

[quote name='Isadora7']Witaj Ondruś. Przy okazji pytanko, czy ona nadal się trzęsie z zimna? Ja dałam jej sweterek, jedyny jaki rozmiarowo pasował. Ale gdyby tzreb bayło zamówię u kochanej taks "garsonkę". Wstępnie jak Ondre wzieliśmy obiecała że zrobi. Jeżeli tak to prosiłabym wymiary. No chyba, zę nabrała już trochę ciepełka.
Na wszelki wypadek kupilam dla Ondry ubranko wiec nie ma sie co martwic:)

Posted

jola_li napisał(a):

Myślę, że tego jej potzreba, ona czuje sie bezpieczniej z czterołapkami niż dwułapkami. A nutusiowe czterołapki przekaża jej, że człowiek nie jest zły.

Ellig napisał(a):
Na wszelki wypadek kupilam dla Ondry ubranko wiec nie ma sie co martwic:)

śliiiczne, jak tzreba coś zwócić to wołaj.

Ewa Marta napisał(a):
Ale ona biedniutka, taki łysolek kochany:-( Na szczęście teraz będzie już tylko lepiej i szczęśliwiej:-) Nutusiu, gratuluję Ci z całego serca dwunastego tymczasa w tym roku:-)

No już nie jest taka łysiutka :)

[email protected] napisał(a):
każdy mówi że kot czarny pecha przynosi i mogę powiedziec że to nie prawda bo dla mnie jest szczęśliwy tak i dla ciebie trzynastka też powinna byc szczęśliwa;)

Mam znajomych którzy śłub brali w piątek 13 (specjalnie czekali na taką date), sa szczęsliwi od 35 lat.

Posted

Gwoli ścisłości kubraczki są dwa - jeden mniejszy (ten czerwony polarkowy) i drugi ciut większy (granatowy, pokryty ortalionem). Nie wiem czy pasują, bo jeszcze nie przymierzałam. Na moją Kreśkę oba sporo za duże (wszerz! ;)). Ondra niewiele większa - przynajmniej na razie...

Posted

Nutusia napisał(a):
Gwoli ścisłości kubraczki są dwa - jeden mniejszy (ten czerwony polarkowy) i drugi ciut większy (granatowy, pokryty ortalionem). Nie wiem czy pasują, bo jeszcze nie przymierzałam. Na moją Kreśkę oba sporo za duże (wszerz! ;)). Ondra niewiele większa - przynajmniej na razie...

Nutusia one sa regulowane wszerz, wysle instrukcje;)

Posted

Tyle to i ja, blondynka wiem! Ale musiałyby mieć ściągnięcie jakieś na samej dupinie, bo tam powiewają jako ta chorągiew husarska! Jeszcze ze 3 do 4 dupek by się tam zmieściło na szerokość! :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Tyle to i ja, blondynka wiem! Ale musiałyby mieć ściągnięcie jakieś na samej dupinie, bo tam powiewają jako ta chorągiew husarska! Jeszcze ze 3 do 4 dupek by się tam zmieściło na szerokość! :)
Sprawdz prosze ten czerwony,Ciotka ja nie moge, ta derka musi wystawac za ogon jakby byla sciagana za ogonem to reszte mozna sobie wyobrazic:)

Posted

Cześć Ziutka, miło Cię widzieć! :)

Ellig, no błagam Cię... Wiem, że musi wystawać za ogon, ale i w miarę przylegać. Ubiorę dziś Kreśkę i zrobię zdjęcie - sama zobaczysz! ;)

Posted

jola_li napisał(a):
Jak mówił Groucho Marx: "Jak ci kot przebiegnie drogę, to znaczy, że się dokądś wybiera" ;-).

Tego nie znałam, podoba mi się:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ellig ale ladne prezenty :loveu:

To tylko czesc, nie moge sie powstrzymac, chce zeby byla szczesliwa.Zreszta wszystkie psiaki "pod moja opieka" dostaja ode mnie prezenty na Swieta:)