Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mojemu Gustawskiemu zdarza się zrobić kupę w domu, głównie jak na dworze jest mokro i zimno. Ostatnio przeszedł sam siebie. Pracuję zdalnie, w domu, ale czasami muszę pojechać do biura w Koszalina (Gucek chodzi ze mną do pracy). Któregoś dnia lało jak z cebra i Gucka trzeba było siłą wypychać na dwór - stękał, kombinował, ale myślałam, że w końcu zrobił kupę. Pojechaliśmy do biura i zanim zdążyłam ściągnąć kurtkę, Gucek narobił mojej koleżance pod krzesło. Nie byłoby wielkiej tragedii, gdyby nie siedzący u niej klienci.

Posted

AniaGucio napisał(a):
Mojemu Gustawskiemu zdarza się zrobić kupę w domu, głównie jak na dworze jest mokro i zimno. Ostatnio przeszedł sam siebie. Pracuję zdalnie, w domu, ale czasami muszę pojechać do biura w Koszalina (Gucek chodzi ze mną do pracy). Któregoś dnia lało jak z cebra i Gucka trzeba było siłą wypychać na dwór - stękał, kombinował, ale myślałam, że w końcu zrobił kupę. Pojechaliśmy do biura i zanim zdążyłam ściągnąć kurtkę, Gucek narobił mojej koleżance pod krzesło. Nie byłoby wielkiej tragedii, gdyby nie siedzący u niej klienci.

łooooo ale swintuch!!!!

• 3 weeks later...
Posted

ranka kiepsko = raz lepiej raz gorzej, walczymy :roll:

za to wyniki krwi ma jak młody bóg :loveu: AP spadło z 1300 do 385 odkąd zaczęliśmy leczyć Cushinga :multi: ale w taką pogodę jak dziś nie czujemy się za dobrze - ale to wszyscy, nie tylko Zgredek...

Posted (edited)

nie lubię zimy :( Zgredek tak teraz się rusza jak robocik, a dziś zauważyłam że coraz słabiej widzi, dawałam im smakołyki i nie wiem co on robił, ale tak bardzo chciał, że na oślep łapał mimo, że pod nos podstawiałam... aż mi się beczeć chce jak o tym myślę... moje Zgredki kochane :placz: nienawidzę starości... jestem tak bardzo niepogodzona z koleją rzeczy, że chyba wyląduję w wariatkowie...

Edited by malawaszka
  • 3 weeks later...
Posted

Bardzo dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna, kto przyczynił się do tego, że Zgredek żyje :Rose: DZIĘKI!!!!! że jesteście z nami!
Może to jakoś patetycznie zabrzmiało, ale tak czuję i wiem, że gdyby nie udało się wtedy, rok temu, go zabrać to świat nie poznałby tego cudownego wredzioszka i już by go na świecie nie było. Na szczęście jest, ze zdrówkiem cały czas są problemy, ale wiek i choroba robi swoje, dajemy radę to jakoś trzymać w ryzach tfu tfu tfu tfu i oby tak dalej!!!!!!!! :drinking:

100 lat Zgredku!!!! Tortu nie będzie bo skończyłoby się srakulcem jak nic... :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ciekawe jak tam u Watachów? :evil_lol:

Majka jest świetna - imię będzie zmieniane bo Lilka mówiła, że nie pasuje - ale jest taką iskrą, torpedą, ale bez agresji na szczęście, potrzeba nam troche adopcyjnych psiaków bo przeze mnie statystyka siada :splat: :lol: chyba poszukam następcy i udam się na emeryturę zapsiwszy się po czubek głowy...