AniaGucio Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Mojemu Gustawskiemu zdarza się zrobić kupę w domu, głównie jak na dworze jest mokro i zimno. Ostatnio przeszedł sam siebie. Pracuję zdalnie, w domu, ale czasami muszę pojechać do biura w Koszalina (Gucek chodzi ze mną do pracy). Któregoś dnia lało jak z cebra i Gucka trzeba było siłą wypychać na dwór - stękał, kombinował, ale myślałam, że w końcu zrobił kupę. Pojechaliśmy do biura i zanim zdążyłam ściągnąć kurtkę, Gucek narobił mojej koleżance pod krzesło. Nie byłoby wielkiej tragedii, gdyby nie siedzący u niej klienci. Quote
malawaszka Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 AniaGucio napisał(a):Mojemu Gustawskiemu zdarza się zrobić kupę w domu, głównie jak na dworze jest mokro i zimno. Ostatnio przeszedł sam siebie. Pracuję zdalnie, w domu, ale czasami muszę pojechać do biura w Koszalina (Gucek chodzi ze mną do pracy). Któregoś dnia lało jak z cebra i Gucka trzeba było siłą wypychać na dwór - stękał, kombinował, ale myślałam, że w końcu zrobił kupę. Pojechaliśmy do biura i zanim zdążyłam ściągnąć kurtkę, Gucek narobił mojej koleżance pod krzesło. Nie byłoby wielkiej tragedii, gdyby nie siedzący u niej klienci. łooooo ale swintuch!!!! Quote
sybil Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 :jumpie:Ha, ha, ha jak bumerang wrócił g...wniany temat :eviltong: :evil_lol: Quote
Toska1 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 wilczy zew napisał(a):Jak tam ranka Zgredzika? jak tam CAŁY Zgredzik ? ;) Quote
malawaszka Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 ranka kiepsko = raz lepiej raz gorzej, walczymy :roll: za to wyniki krwi ma jak młody bóg :loveu: AP spadło z 1300 do 385 odkąd zaczęliśmy leczyć Cushinga :multi: ale w taką pogodę jak dziś nie czujemy się za dobrze - ale to wszyscy, nie tylko Zgredek... Quote
malawaszka Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 nie - u nas leje deszcz... jest 2 stopnie i pada deszcz od wczoraj bleeee Quote
WATACHA Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 U nas też śnieg, a mnie kości bolą, więc rozumiem Zgredka, że ma nie najlepsze samopoczucie Quote
malawaszka Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 (edited) nie lubię zimy :( Zgredek tak teraz się rusza jak robocik, a dziś zauważyłam że coraz słabiej widzi, dawałam im smakołyki i nie wiem co on robił, ale tak bardzo chciał, że na oślep łapał mimo, że pod nos podstawiałam... aż mi się beczeć chce jak o tym myślę... moje Zgredki kochane :placz: nienawidzę starości... jestem tak bardzo niepogodzona z koleją rzeczy, że chyba wyląduję w wariatkowie... Edited November 2, 2012 by malawaszka Quote
malawaszka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Właśnie stuknął nam roczek ze Zgredkiem :mdleje: tak było rok temu: a jak jest - wstawię w nowym poście :loveu: raz lepiej, raz gorzej, ale JEST! i tak trzymaj Zgredku kochany!!!! Quote
malawaszka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Zgredziuszek wredziuszek :loveu: ukradł pateluszek :roll: Quote
malawaszka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Bardzo dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna, kto przyczynił się do tego, że Zgredek żyje :Rose: DZIĘKI!!!!! że jesteście z nami! Może to jakoś patetycznie zabrzmiało, ale tak czuję i wiem, że gdyby nie udało się wtedy, rok temu, go zabrać to świat nie poznałby tego cudownego wredzioszka i już by go na świecie nie było. Na szczęście jest, ze zdrówkiem cały czas są problemy, ale wiek i choroba robi swoje, dajemy radę to jakoś trzymać w ryzach tfu tfu tfu tfu i oby tak dalej!!!!!!!! :drinking: 100 lat Zgredku!!!! Tortu nie będzie bo skończyłoby się srakulcem jak nic... :diabloti: Quote
Margi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 100 lat Zgredku bądź dalej pięknym,szczęśliwym pieskiem :bday: :loveu: A dla Twojej mamusi Moniki :Rose:. Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Wielka maławaszka :klacz: Dla Zdgedzika 100 lat w dobrej formie :) Ps. Te listopadowe tymczasy, to wsie takie... charakterne? ;) Quote
malawaszka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 mam nadzieję, że nie wszystkie! Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 malawaszka napisał(a):mam nadzieję, że nie wszystkie! Ciekawe jak tam u Watachów? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 zerduszko napisał(a):Ciekawe jak tam u Watachów? :evil_lol: Majka jest świetna - imię będzie zmieniane bo Lilka mówiła, że nie pasuje - ale jest taką iskrą, torpedą, ale bez agresji na szczęście, potrzeba nam troche adopcyjnych psiaków bo przeze mnie statystyka siada :splat: :lol: chyba poszukam następcy i udam się na emeryturę zapsiwszy się po czubek głowy... Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Se musisz następcę wyhodować :diabloti: Quote
annika Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 ... "100 lat Zgredku!!!! Tortu nie będzie bo skończyłoby się srakulcem jak nic..." no żeby pieskowi tortu odmawiać? :puppydog: ;) Quote
Recommended Posts