piescofajnyjest Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 zegnaj Maluszku...sercem bylam przy Tobie....i myslami Baksiu[*] Quote
Soko Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Żegnaj, bądź szczęśliwy i.. ciężko cokolwiek dodać. Jeszcze sekundę temu miałam nadzieję, że tytuł wątku świadczy o tym, że Baks się trzyma... Quote
wolf122 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 :placz:+++++niestety On nie będzie ostatni,bo parszywcy zwani ludźmi dalej będą tak traktować zwierzęta.Biegaj za TM Baksiu bez bólu . Quote
Madzik34 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Wielka szkoda kolejnego psa, który zaufał człowiekowi, a został potraktowany gorzej niż rzecz..żegnaj piesku! Dobrze, że w ostatniej chwili nie był sam i że jego biedne ciałko zostanie pochowane w godny sposób... Jako ludzie musimy przede wszystkim zrobić wszystko - z całych naszych sił wlaczyć, żeby takich wątków już więcej nie było - żeby inni ludzie się wreszcie opamiętali i zrozumieli, że nie żyją sami na tym świecie i że nie są władcami innych żywych istot i nie mają praca skazywać ich na takie życie i cierpienie. Quote
kamos Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Tak bardzo smutno na sercu.:placz:Zegnaj kochana psinko:-(.Biegaj szczęśliwy za TM razem z moim Mikusiem. A potwora,który cię tak skrzywdził niech piekło pochłonie:angryy: i niech cierpi jak ty piesku, jeszcze za życia. Quote
supergoga Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Wybaczcie, że nie napisze za wiele, bo naprawde jest mi źle, smutno, jakoś beznadziejnie. Cierpienia Baksa jednak nadeszły. Rano przestał reagować na leki i zanim agonia opanowała jego całego - w sposób delikatny Paweł pomógł mu przejść za TM. Żal, ból - mimo, że nie pierwszy nasz psiak, ale taki młody, tak skrzywdzony - nie dał rady. Na dzisiaj mam dosyć. Wybaczcie.... Dziękuję Wam! Quote
Cantadorra Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='supergoga']Wybaczcie, że nie napisze za wiele, bo naprawde jest mi źle, smutno, jakoś beznadziejnie. Na dzisiaj mam dosyć.[/QUOTE] Rozumiem... Nam przykro, a co dopiero ludziom którzy byli zaangażowani bezpośrednio w walkę o życie Baksa........ :( Quote
Kasiulek 27 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ty jedna kryształowa spływasz po policzku Cicha i skromna, choć w sobie nosisz tyle krzyku Zgrabnymi ruchami zmywasz znamiona cierpienia I z trzaskiem kończysz życie z poczuciem spełnienia. Choć jesteś niema ,słyszę twoje wołanie, I choć brak ci duszy ,czuję palące twe cierpienie Znają cię jako wytwór boleści ,rozpaczy Nie wiedzą tego że pozwalasz przetrwać ,przebaczyć .... ˜”* ♥. Światełko dla Baksia .♥ *”˜ ░░░░░░░░░░░░█ ░░░░░░░░░░░███ ░░░░░░░░░░██░██ ░░░░░░░░░██░░░██ ░░░░░░░░██░░░░░██ ░░░░░░░░██░░█░░██ ░░░░░░░░░██░█░██ ░░░░░░░░░░░███ ░░░░░░░░░██████ ░░░░░░████████████ Quote
marmosia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='wawer']Za późno przyszedł Człowiek, anioły były pierwsze...:([/QUOTE] ......................................................................... Quote
maarit Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 :candle: Baksiu:-( Przynajmniej bidulek godnie odszedł. Strach pomysleć ile by to trwało gdybyście go nie wybawili z tamtego miejsca. Quote
BasiaD Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 O Boże nie tak miało być..Żegnaj Niuniu... Quote
aanka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 wybacz braciszku psie:-(:-( :.....wybacz Nam . .ludziom.......... Quote
Beatkaa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [I]"Odchodzisz w ciszy, choć dusze nasze Krzyczą niemymi słowami. Pomału wspinasz się ku niebiosom Wsparty naszymi myślami. Skończył dla Ciebie się czas udręki drogę przebyłeś długą. Dawałeś siebie wszystkim wokoło Dziś jesteś już Pana sługą. "[/I] [*][*][*] :(:( Quote
barkot Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Żegnaj Baks. Kochany Baks. Supergoga, ogromnie Ci dziękujemy, i Pawłowi na którego spadł ten ostatni moment. Wszyscy się spotkamy za TM. Quote
sajlana Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 to ON wam dziękuje razem z nami za Wasze serce .... [quote name='supergoga']Wybaczcie, że nie napisze za wiele, bo naprawde jest mi źle, smutno, jakoś beznadziejnie. Cierpienia Baksa jednak nadeszły. Rano przestał reagować na leki i zanim agonia opanowała jego całego - w sposób delikatny Paweł pomógł mu przejść za TM. Żal, ból - mimo, że nie pierwszy nasz psiak, ale taki młody, tak skrzywdzony - nie dał rady. Na dzisiaj mam dosyć. Wybaczcie.... Dziękuję Wam![/QUOTE] Quote
Lobaria Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='supergoga']Wybaczcie, że nie napisze za wiele, bo naprawde jest mi źle, smutno, jakoś beznadziejnie. Cierpienia Baksa jednak nadeszły. Rano przestał reagować na leki i zanim agonia opanowała jego całego - w sposób delikatny Paweł pomógł mu przejść za TM. Żal, ból - mimo, że nie pierwszy nasz psiak, ale taki młody, tak skrzywdzony - nie dał rady. Na dzisiaj mam dosyć. Wybaczcie.... Dziękuję Wam![/QUOTE] Dziękujemy za wszystko, co dla Baksika zrobiliście, również za tą trudną decyzję, dzięki której już nie cierpi. Quote
Oskar-owczarek Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 żegnaj malutki .... już nie cierpisz .... tak było najlepiej dla ciebie ... Quote
anna10025 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ile on tak leżał przed śmiercią , ile umierał... po tak umęczonym ciałku widać , że długo. Jego krótkie życie, takie bolesne. Uwolnił się , łzy spływają gdy tylko smierć przynosi już ulgę, a nie było dane mu żyć , wąchać trawę , gryźć kija ...nikt go nie kochał , na końcu jego wybawiciele, ale tego też nie było mu dane tego poczuć.Łzy spływają , gdy pomyślę , że urodził się by cierpieć.. Quote
polubek Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 jedno mi teraz przychodzi na mysl, żeby osoba która była jego włascicielem też tak konała w takich męczarniach :angryy: Quote
Recommended Posts