Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jadwiga']pozdrawiam,przepraszam za zamieszanie z ucieczką Azy, ale otrzymałam maila teraz,z adnotacją "wczoraj" i w zdenerwowaniu wieścią już nie sprawdziłam...poszło dla Barta 75/ za trzy miesiące[/QUOTE]
Jadwiga pisala o wyslanych pieniążkach juz 16.05.2014.

[quote name='jadwiga']pozdrawiam,poszło 75 zł, za maj,czerwiec i lipiec[/QUOTE]
[quote name='jadwiga']nie rozumiem,wysłałam na stałe konto...[/QUOTE]
baster i lusi czy już doszly ?

Posted

[quote name='natie']zaglądam na wątek ....[/QUOTE]

[quote name='milagros19853201']hop watek jak najwyzej[/QUOTE]

[quote name='renatka_s']Zaglądam do Bartusia, wątek później poczytam.[/QUOTE]

zapraszamy do Bartusia
może któraś z Was przyniesie mu szczęście

Posted

barb,ten tekst co jest w ogłoszeniach jest bardzo dobry.Ja stworzyłam coś takiego i może po poprawkach,będzie przydatny...

[B]Bartuś-przwdziwy przyjaciel dla Ciebie![/B]

Cudowny,ważący 35kg,w kłębie 55cm pies,kochający nade wszystko człowieka,bliski kontakt z nim,głaskanie i pieszczoty.Lubi dzieci i jest wobec nich
łagodny i cierpliwy.Uwielbia spacery,na których grzecznie przybiega na zawołanie do opiekuna.Bartuś jest zdrowy,odrobaczony,zaczipowany i wykastrowany.Obecnie przebywa w domu tymczasowym k/Opola.
Jeżeli szukasz oddanego przyjaciela zadzwoń!

Posted

[quote name='Bogusik']barb,ten tekst co jest w ogłoszeniach jest bardzo dobry.Ja stworzyłam coś takiego i może po poprawkach,będzie przydatny...

[B]Bartuś-przwdziwy przyjaciel dla Ciebie![/B]

Cudowny,ważący 35kg,w kłębie 55cm pies,kochający nade wszystko człowieka,bliski kontakt z nim,głaskanie i pieszczoty.Lubi dzieci i jest wobec nich
łagodny i cierpliwy.Uwielbia spacery,na których grzecznie przybiega na zawołanie do opiekuna.Bartuś jest zdrowy,odrobaczony,zaczipowany i wykastrowany.Obecnie przebywa w domu tymczasowym k/Opola.
Jeżeli szukasz oddanego przyjaciela zadzwoń![/QUOTE]

Ja dopisałabym jeszcze orientacyjny wiek psa

Posted

[quote name='Poker']Chciałabym przynieść mu szczęście[/QUOTE]

[quote name='Rudzia-Bianca']Dziękuję za zaproszenie , zapisuję wątek . Niewiele pewnie pomogę ale choć dobrych myśli troch podeślę ;)[/QUOTE]

[quote name='Isiak']Piękny z niego pies - mam słabość do łaciatków...[/QUOTE]

[quote name='Olena84']na razie sobie zapisze[/QUOTE]

wszystkim dziękujemy za odwiedziny Bartusia

Posted

dzwoniła wetka- rozmaz wyszedł ok , morfologia też bardzo dobra:)) BARCIK ZDROWY JAK RYBA:) Wetka za morfologię i rozmaz policzyła 35zł :)

Jutro w takim bądź razie jadę go zaszczepić i rozliczyć się.

Posted

Podczytuje wątek Barta, ale się nigdy nie odzywałam. :oops: Jedna Osoba domyśli się, dlaczego robię to teraz... ;););)
Bartuś jest przepięknym i kochanym psem. Został oszukany, ale teraz jest w dobrym miejscu. I ma Was.
Trzymam kciuki za Dom dla niego. :-)

• Downvote 1
Posted

[quote name='dominikabankert']najwazniejsze ze finansowo na razie na plusie ale wiadomo to stan chwilowy...........to bedzie moj najwaspanialszy dzien na dogomanii jak w koncu ktos sie odezwie z ogloszen[/QUOTE]
Niestety odpowiedzi na ogloszenia jak na razie brak.:shake: Będę dorabiać na nowych portalach, dodawać (wymieniać) fotki.

[quote name='dexterka']dzwoniła wetka- rozmaz wyszedł ok , morfologia też bardzo dobra:)) BARCIK ZDROWY JAK RYBA:) Wetka za morfologię i rozmaz policzyła 35zł :)

Jutro w takim bądź razie jadę go zaszczepić i rozliczyć się.[/QUOTE]
Super, ze chłopak zdrowy.

Posted

błagam o deklaracje nawet malutkie dla psa , który musi natychmiast opuścić DS [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252802-EKSMISJA-z-domu-w-trybie-natychmiastowym-ale-dok%C4%85d-szukamy-sprawdzonego-hoteliku/page3[/url]